alexandra326

adatok

2345 pont

Regisztráció dátuma: 2016. május 10.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

2345 pont

Regisztráció dátuma: 2016. május 10.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

153 VÉLEMÉNY (45 vélemény 53 hasznos szavazattal)

Essence 2 in 1 Eyeshadow & Liner

Essence 2 in 1 Eyeshadow & Liner
2023. október 29.

Nekem nagyon bevált. Szuper tartós és szép a színe. Én a szempillám tövében használom. Könnyű vele dolgozni.

Kérastase Spécifique Aminexil Hajhullás Elleni Kezelés

Kérastase Spécifique Aminexil Hajhullás Elleni Kezelés
2023. augusztus 5.

A hajhullást valamennyire csökkenti, de a hajam nem nőtt tőle egyáltalán. Egy 10 darabos kiszerelést használtam el. Nem ajánlom. Vannak jobbak is már ilyen árkategóriában. Közepes.

CeraVe Hydrating Cleanser

CeraVe Hydrating Cleanser
2023. június 23.

Szuper. Most fog elfogyni az első flakonom, de újra fogom venni. Nagyon szeretem, hogy nincs illata. Jól tisztít és tényleg nem szárít. Sokáig elég a mennyiség, igazán gazdaságos.

Fanola Keraterm Anti-Frizz Disciplining Shampoo

Fanola Keraterm Anti-Frizz Disciplining Shampoo
2023. június 16.

Sajnos nem tudom ajánlani. Nagyon zsírosítja a hajam. Az illata jó és jól habzik, de nincs kedvem 2 naponta hajat mosni. A flakon 3/4-énél járok.

Alfaparf Lisse Design Keratin Refill Spray

Alfaparf Lisse Design Keratin Refill Spray
2023. június 5.

Az elején még működött, de a flakon vége felé szárította a hajam. Nagyon sokáig elég volt heti két használat mellett. Most egy másik márka keratin spray termékét vettem meg inkább.

Nivea Body Q10 Firming Lotion

Nivea Body Q10 Firming Lotion
2023. május 22.

Számomra tökéletes télen-nyáron. Gyorsan beszívódik, jól hidratál. Gyakran van akcióban, úgy teljesen megéri. Ha elfogy, újra fogom venni.

Lancôme Idôle

Lancôme Idôle
2023. május 16.

Rajtam pont olyan, mint egy Avonos illat, felejthető. Egy kisebb fújóst használtam el belőle. Irodába jó volt, nem bántotta a kollégákat. Tartóssága gyenge, max 4-5 óra. Nem fogom megvenni üvegesben.

Remington S9100 Proluxe Hajsimító

Remington S9100 Proluxe Hajsimító
2023. április 26.

2,5 év után heti egy használat mellett elromlott. Nem kapcsolt be többé. Hajvasalás közben égett szaga volt a hajamnak, pedig alacsony hőfokon használtam. Tetszett, hogy vékonyak a lapjai. Drágább néhány Remington modellnél, én most egy olcsóbbra váltottam.

Moroccanoil Shampoo

Moroccanoil Shampoo
2023. április 25.

Ha lehetne nulla csillagot adni, azt kapna. Kis kiszerelést használtam el. Sok kell belőle, nehéz kimosni a hajból és semennyire sem táplál. Emellé drága és számomra büdös is. Nem próbálkozom többet a márkával. Drogéria alatti minőség.

Lancôme La Nuit Tresor Nude EDT

Lancôme La Nuit Tresor Nude EDT
2023. április 24.

Fejfájdítóan szintetikus és édes. Engem egy autóillatosítóra emlékeztet. Nagyon nem az én világom. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert lemostam magamról. Az egy csillag az üvegének jár.