KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

angelina69

adatok

11120 pontRegisztráció dátuma: 2016. december 10.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 45-54

11120 pontRegisztráció dátuma: 2016. december 10.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 45-54

421 VÉLEMÉNY (327 vélemény 691 hasznos szavazattal)

Lancôme Idôle

Lancôme Idôle
2022. május 21.

Végre, pár héttel ezelőtt sikerült egy kis gyári mintát szereznem belőle. Hááát. Nem rossz, de nekem nem olyan különleges. Csak egy sokadik rózsás illat. Enyhén gyümölcsös, aztán rózsa és rózsa (nem rossz), majd jön valami fanyar, ami nekem nagyon nem jön be. Rajtam púderesség sehol, csak egy minimális vaníliás édesség, ami szerencsére nem az a sütis fajta. Nyilván a bőrkémia lehet az oka, hogy rajtam nem úgy viselkedik, mint sokakon. A tartósságával nincs gond. Szerencsére nem is egy letaglózó illat. Inkább átmeneti időben használnám, ha megvenném. De nem fogom, nem illik hozzám. A pontozást nem csak az én ízlésemhez, hanem a cég eddigi illataihoz is mérem.

Avon Perceive Silk

Avon Perceive Silk
2022. május 21.

Tudom, hogy sokan nem szeretik a katalógus parfümöket. Én azért kipróbálom némelyiket, hátha mégis találok olyat, ami megtetszik. Ez a kis illat totálisan átlagos. Egy átlagos napon, a munkahelyen vagy jönni menni nagyon is megfelel. Friss, virágos, tavaszi illat. Nem zavar senkit, nem mászik a képébe senkinek. Kb. 3-4 órás tartóssággal bír. A 10 ml-s kiszerelés pár tavaszi hónapra bőven elég, főleg úgy, hogy mellette még más parfümöket is használok.

Chatler Boutique Vienna

Chatler Boutique Vienna
2022. február 27.

Már egy ideje kíváncsi voltam erre az illatra. Pontosabban az eredetijére, de nem akartam feleslegesen több ezer Forintot kiadni. Gondoltam, ha csak nagyjából hasonlít az eredetire, akkor is kapok egyfajta képet, ami alapján eldönthetem veszem vagy nem veszem a drágábbikat. A kérdés eldőlt. Nem veszem meg az eredetit. Nem azért, mert ez a másolat rossz, csak nem érzem magaménak az illatot.
Egy kicsit édeskés, friss fűszeres, picit kikacsingat a moha a pacsulival karöltve. Tényleg bőr illat, hasított bőr, picike virággal. Nekem kissé unisex jellege van. Nem egy csíkhúzós, nem egy letaglózó illat, de azért jelen van. Szerintem az ősz illik hozzá a legjobban, illetve a hűvösebb idő, akár ilyenkor is. Ez a másolat kb. 3-4 órán át volt igazán érezhető. Szerintem ennyit ár-érték arányban megér, nem várok többet. A csillagozás is ezt tükrözi.

Jean Paul Gaultier Scandal A Paris EDT

Jean Paul Gaultier Scandal A Paris EDT
2021. október 12.

Körbenéztem egy kicsit a téli illatok között. Leemeltem a polcról és fújtam egyet blatterre, vajon mit tud ez a kalimpáló lábacska. Előszörre nagyon édesnek, töménynek tűnt. Járkáltam tovább, blatter a kosárban. Az orromat meg-megcsapta az édes illat. Meglepő módon egész kellemessé kezdett válni. Kértem az eladótól mintát belőle, hogy jobban megismerjem.
Nem lesz kedvenc illatom, de mégis valamiért vonzónak tűnik. Tényleg mézesen édes, azonban kb. fél óra múltán csillapodik az erőssége, és egy kissé könnyebb, de még mindig édes, nagyon kicsit virágos illattá válik. Napi szinten nem használnám, de van benne valami, ami miatt majd hideg időben megmelenget engem, és jól esik viselni. Nem lesz belőle üveges, mert több évig álldogálna a fiókban. A minőségére, tartósságára nem lehet panasz.

Chanel Coco Mademoiselle EDP

Chanel Coco Mademoiselle EDP
2021. október 12.

Nagyon sokadik vagyok a sorban, és lehet, nem is tudok már újat mondani. Mégsem mehetek el szó nélkül emellett az illat mellett. Véletlen folytán lett enyém egy kis gyári minta. A munkahelyemen mentem át egy másik irodába, hogy személyesen egyeztessek az ottani kolléganővel. Mikor beléptem az ajtón, valami nagyon finom illat csapta meg az orrom. Finoman édeskés, enyhén, frissen, üdén fűszeres, mégis melengető, és igen pacsuli is, amit nem szeretek egyébként, de ott akkor nagyon szépen szállt a levegőben. Egyeztetés után nem tudtam megállni, és megkértem a kolléganőt, árulja el, milyen parfümöt használ. Elővette a táskáját, és kihalászta belőle a nagy üveges parfümjét, melyet a lányától kapott. Ez volt az. Meglepődtem, aztán még egyszer megdicsértem.
Pár nappal később a kolléganő jött át hozzám, és lerakott egy kis gyári mintát elém, azzal, hogy neki úgyis ott a nagy, meg különben is stb.stb. Nagyon elcsodálkoztam, és megköszöntem a nagylelkűségét.
Mivel én biztosan nem fogom nagy üveges parfümöt megvenni, ezért ez a kis gyári minta nagy becsben van tartva. Időként egy fújással meglepem magam, és csodálkozom, hogy ez az illat rajtam is milyen szépen muzsikál. A kezdete kirobbanóan üde citrusos (nem citromos). A pacsuli már akkor megvillantja magát, aztán némi porosság, enyhe édesség, friss fűszeresség jellemzi. Leszáradásában már jobban előtérbe kerül a pacsuli, mégsem bántó számomra, mert összesimul a többi alapjeggyel. Ebben az átmeneti időben kifejezetten szép volt az illat. Melegben nem merném felfújni magamra. A tartósságáról csak jót tudok mondani. Nem csodálkozom rajta, hogy sokak szívébe - orrába - belopta magát, és sok bókot zsebel be, aki viseli. Természetesen a mérték itt is nagyon fontos. A közhellyel élve, néha a kevesebb több.
A városunkban lévő M drogériában több éve már nem forgalmaznak Chanel parfümöket. Azok az utánzatok, melyeket itt-ott szagolgattam, az eredetihez képest elég karcosak. A pacsuli a legtöbben fojtós, amiben pedig nem, az inkább édeskésebb. Gondolom a legtöbben az utánzatokat használják (nem véletlenül, mert az eredeti sokaknak megfizethetetlen), ezért nem szerettem eddig ezt az illatot. Most sem leszek nagy rajongója, de Polge urat mindenképpen dicséret illeti, beiratta magát az illattörténelembe, mert 20 éve jelen lenni egy minőségi illattal, a mai rohanó világban már elismerésre méltó. Ezt én öt csillaggal jutalmazom.

Avon Passion Dance EDT

Avon Passion Dance EDT
2021. szeptember 5.

2021. 09. hónap
Én biztosan rosszul vagyok összerakva... vagy csak eltelt négy év, és ennyit változott az ízlésem vagy a bőrkémiám. Vagy az előző véleményben leírt minta volt romlott. Az úgy esett, hogy megcsapott egy illat valakin, és én voltam olyan szemtelen és megkérdeztem, hogy mit használ. Kicsit zavarban kérdezte, hogy nagyon rossz? Mondtam, hogy nem, épp ellenkezőleg, inkább érdekes. Hát, ez volt az. Annyira birizgálta a fantáziámat, hogy megrendeltem belőle egy 10 ml-s kiszerelést. Legnagyobb döbbenetemre egészen jól muzsikált rajtam. Még a munkahelyen nem hordtam, és állandó jelleggel valószínűleg nem is fogom. Viszont vannak olyan napok, amikor kifejezetten ezt az illatot kívánom. Olyankor otthon magamra fújok belőle. Szigorúan csak kettő pisszentést. Családtagok még nem menekültek fejvesztve, és nem is fújjogtak. És milyennek érzem most ezt az illatot? Az a bizonyos pacsuli még mindig ott figyel benne, de nem taglóz le. Egyszerre friss és élénk, enyhén virágos, ugyanakkor hirtelen előbújik belőle valami meleg tónus, ami izgalmassá teszi. Határozott és elég megosztó illat, szerintem nem lehet észnélkül fújkálni. A mostani élményeim alapján kap pluszban másfél csillagot, így egy gyenge négyes.

2017. 02. hónap.
Egy ismerősömnek hála megillatolhattam ezt is. Elég is volt belőle az az egy fújás a karomra. Egy rendkívül tolakodó illatnak tartom. Kesernyés, rózsás, enyhén jázminos, aztán ahogy múlik az idő szépen csendesül, de aztán átvált egy borzasztóan erős kesernyés pacsuli illatba, ami rendesen tartja magát az ember bőrén. A fiatalabb korosztály ismét öreg nénikre hivatkozik, ha ezt az illatot megérzik. Szerintem ezért a pacsuli a felelős, mert a réges-régen gyártott illatszerekben főleg ezt az illatjegyet használták gyakran. Akkoriban ez volt a divat, mint ahogy most a vattacukor-karamell-kakaó. Szóval ez lehet az oka, hogy szegény mamikák vannak felemlegetve ilyen illatköltemények folyományaként. Majd, ha mostani korosztály válik öreggé, és lesz olyan köztük, aki nem tud szakítani a mostani trendekkel, ami a jövőben már biztosan más lesz, szóval akkor majd a mostani illatok lesznek mamikásak. Egyébként, szerintem egy illat szeretete nagyon sok összetevőből áll, ahogy esetleg maga az illat is...

Avon Pur Blanca Blush

Avon Pur Blanca Blush
2021. szeptember 5.

2021. 09. Eltelt négy év az előző vélemény óta. Nem tudom, mi változott, a bőrkémiám vagy az illat, de mostanában szívesen hordom. Kb. két hónapja szereztem be. Tényleg púderesen rózsás, és kimondottan jól esik viselni. Kánikulában nem volt jó, de ebben a kicsit borongós, kicsit napsütéses időben éppen megfelelő. Kap tőlem egy plusz csillagot.

2017. Ezt is sorra kerítettem. Fújás, járkálás, illatolás. Hááát. Rajtam csak gyümölcsök enyhén édesen. Gondoltam megnézem, mit tud még kicsit később... mondjuk úgy óránként egy-egy szimat. Nos, nem igazán tudok mit mondani róla, mivel villámgyorsan eltűnt. Szóval marad az enyhén édes gyümölcs. Semmi púderesség, semmi enyhe rózsaillat. Rajtam, ha úgy tetszik nem működik. Mivel nem bántó, nem fojtós, viszont nagyon halvány ezért csak 3*.

Hugo Boss Deep Red EDP

Hugo Boss Deep Red EDP
2021. augusztus 29.

Most, hogy hűvösebb szelek járnak, valami átmeneti illat után nézegettem a fiókom rejtekében. Aztán a kis minták között egyszercsak a kezembe akadt ez. Már el is felejtettem, hogy van nekem ilyenem is. Elkezdtem használni. Meg is babonázott. Egyszerre friss, virágos, édeskés, gyümölcsös, és a végén a vanília fás alapon. Nem fullasztó, nem tolakodó, nem kedves, nem szexi, inkább kicsit pimasz, orrbamászó, delejező. Elvarázsolt, melegített és szebbé tette a napomat. Érdemes volt kutatni a fiókban...

Avon Today Tomorrow Always This Love For Her Parfüm

Avon Today Tomorrow Always This Love For Her Parfüm
2021. augusztus 29.

Nem szeretek elsőre nagy kiszerelést venni, ezért ebből is csak 10 ml-s üvegcsébe ruháztam be. Amikor a nyár tombolva mutatta a fülledt arcát, bizony jól esett ennek az illatnak a frissessége. Szeretem a citrusos illatokat, mert kánikulában mást nem bírok elviselni magamon. Szóval, nekem bejött ez a kis egyszerű illatka a maga citrusos, enyhén krémesen virágos módján. Melegben szépen kibontakozott, hidegben meg sem fogom próbálni, mert szerintem szúrni fog és savanyú lesz. Viszlát a jövő nyáron.

Avon Rare Flowers Solar Narcissus

Avon Rare Flowers Solar Narcissus
2021. augusztus 29.

Csak egy 10 ml-s fújósban adtam neki esélyt. Nekem ez az illat pozitív csalódás volt. Ez egy kellemes illat, abszolút jókedvre hangoló. Visszaadja valamelyest a nárciszokkal teli kertek illatát. Nem éreztem tolakodónak, nincs túl bonyolítva. Egyszerűen egy hétköznapi, visszafogott, kissé elegáns illat. Hiányzik belőle az a fajta szúrós mellékzönge, mely a cég sok illatában megtalálható volt. Egy szomorkás, hűvösebb napon kedves társunk lehet pár órán keresztül. Nagy melegben nem vált be.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.