AnnaB18
Regisztráció dátuma: | 2016. november 5. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 18-24 |
21 VÉLEMÉNY (3 vélemény 4 hasznos szavazattal)
Nagyon szeretem ezt a szérumot, én reggelente szoktam a hidratálómmal összekeverni. Úgy érzem jót tesz az arcomnak.
Mindenképp újravevős :)
P2 Dewy Look By Viszkok Fruzsi Arc Spray
2021. május 19.
Én is adtam neki egy próbát, nem életem fixálója. A szórófej nagyon fura, nagy cseppeket fúj az arcra.
A sminkem nem lett tőle tartósabb de nem is rontott a helyzeten. Illata szerintem kellemes. Mindenképp el fogom használni, kidobni sajnálnám
Akciósan vásároltam, egynek elmegy de nem fogom újra venni
Essence Szemöldök Ápoló Készlet
2021. május 19.
Régóta a reggeli rutinom része, nagyon természetes hatást kelt. Szépen lehet vele dolgozni.
A hozzá járó sablont nem szoktam használni, szerintem macerás. Szemöldök ecsettel viszem fel, nem azzal a picivel ami hozzá jár.
A termék maga viszont nagyon megéri :)
Red Vanilia-val felváltva szoktam használni, mindig tartok itthon belőle, nagyon szeretem :)
5 csillag
Régóta a kedvencem ez az illat, hétköznapokra használom.
Szerelem :)
Sleek A New Day I-Divine Palette
2021. május 19.
Csoda színei vannak, pont az én árnyalataim. Nem porzik bár én mindig használok alá primert :)
Jól pigmentált, ár-érték arányban tökéletes termék. :)
The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
2021. május 19.
A CeraVe hidratálóval felváltva szoktam használni, nagyon szeretem. Szépen lehet rá sminkelni
Mindenképp újraveszem majd :)
Catrice Liquid Camouflage Korrektor
2021. május 19.
Nagyon szeretem! Évek óta csak ezt használom, szem alá, piros foltokra tökéletes!
Mindig van belőle itthon :)
Catrice Camouflage Tégelyes Korrektor
2021. május 19.
Évek óta a kedvenc korrektorom, én egy nagyon vékony ecsettel szoktam felvinni ahova kell, szépen el lehet dolgozni :)
Folyékony korrektor társát is használom, együtt a 2 pedig csoda!
5 csillag
Batiste Cherry Dry Shampoo
Az eddigi legjobb szárazsampon amit valaha használtam, 1 nappal ki lehet tolni vele a hajmosást.
Nem hagy foltot a szőke hajon sem, bár én mindig kicsit kifújatom hajszárítóval így még jobb lesz a hatás.
Illatra pedig nagyon finom :)