Barbi-Lou

adatok

2545 pont

Regisztráció dátuma: 2012. április 8.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

2545 pont

Regisztráció dátuma: 2012. április 8.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

148 VÉLEMÉNY (52 vélemény 97 hasznos szavazattal)

Lush H'suan Wen Hua Hajpakolás

Lush H'suan Wen Hua Hajpakolás
2017. január 10.

Nagyon szépen hidratálja a hajam. Hetente 1x szoktam felvinni, de az előírt 20 perc helyett fent szoktam hagyni legalább 1-2 órát. Nem nehezít el, nem lapul le és száll a hajam, de érezhetően feltöltődik. Az illata szerintem kellemes.
Nem ez a legolcsóbb termék a piacon az biztos, és lehet találnék olcsóbban is hasonló jót, de engem megvettek azokkal az extrákkal mint fighting animal testing, ethical buying és naked packaging.

Garnier Summer Body Moisturising Lotion

Garnier Summer Body Moisturising Lotion
2016. május 5.

Ez az első önbarnítót tartalmazó termék,amire azt kell mondjam,hogy jó!
Nekem a light változat van meg, nagyon világos bőröm van. Testradírozás után vittem fel, akár egy sima testápolót. Nem igényelt különösebb odafigyelést. Pár órán belül már láttam is a különbséget. Teljesen meglepődtem milyen természetes színt adott! Az illata nagyon kellemes, remekül hidratál, de mégsem ragad, hamar beszívódott és az ára is jó...
Így elsőre nagyon pozitív!

Lush American Cream Hajkondicionáló

Lush American Cream Hajkondicionáló
2016. április 6.

Nagyon-nagyon szeretem. Csodálatos illata van,amit napokkal a használata után is érezni. Puhe-puha lett tőle a hajam,mégsem vesztette el a tartását és nem húzta ki a hullámaimat sem. A legkisebb kiszereléssel kezdtem,mert volt már ami nem jött be a Lush-tól,de már beszereztem azóta a legnagyobbat,hogy biztos ne maradjak nélküle. Szóval tényleg klassz! :)

Yves Rocher Krémes Alapozó

Yves Rocher Krémes Alapozó
2015. március 27.

Szaraz borom van, ezert ugy gondoltam,hogy kiprobalom ezt a kremes alapozot.
Nagyon meg vagyok elegedve! Szepen fed, talaltam megfelelo arnyalatot, jol hidratal es csodalatos illata van. A csomagolasa igenyes, de nem praktikus. Pontot viszont meg igy sem tudok levonni tole, annyira szeretem azt,ami benne van!

Vitabiotics Perfectil Original

Vitabiotics Perfectil Original
2014. október 31.

Ez a keszitmeny egy csoda. A kormeim sose voltak meg ilyen erosek es hosszuak! A borom is szebb lett. A hajammal eddig sem volt problema, remelhetoleg meg rasegit a novekedesere. Biztos nem hagyom abba a szedeset!

L'Oréal Color Riche Le Vernis Körömlakk

L'Oréal Color Riche Le Vernis Körömlakk
2014. augusztus 19.

Az eddigi legjobb koromlakk, amit probaltam. Gyonyoru szinekben kaphato, meglepoen tartos, egy retegben is tokeletesen fed es konnyu szepen felvinni. Mindent tud, amit kell.

Elizabeth Arden Ceramide Ultra Rúzs

Elizabeth Arden Ceramide Ultra Rúzs
2014. április 26.

Nagyon szep szinekben kaphato. En a Melon mellett dontottem az elado segitsegevel.
Remek ruzs! Tartos, intenziv szinu, es konnyu, puha texturaja van. Nem a legolcsobb, de a minoseg sose volt az.

Guerlain Samsara EDP

Guerlain Samsara EDP
2014. április 16.

Ez az illat jelkepezi nekem az eleganciat, a noiesseget, a szenvedelyt. Emlekszem, hogy az elso papircsikos talalkozasunkkor nem is tetszett, de valahogy a csuklomra is kerult belole. Es ami a boromon bontakozott ki, az tobb volt,mint tokeletes. Osszeillunk, eggye tudunk olvadni.
Tegnap nagy nap volt a mienk. A londoni Harrods-ban vegre egymasei lettunk. Megvettem magamnak. Most mar nem csak az eleganciat, a noiesseget es a szenvedelyt jelkepezi nekem, hanem a fuggetlensegemet is.

Bourjois Healthy Balance Kompakt Púder

Bourjois Healthy Balance Kompakt Púder
2014. március 22.

Könnyű viselet, matt hatást ad. Talán picit lehetne erősebb fedése. Tulajdonképpen bevált.

Maybelline Baby Lips Ajakápoló

Maybelline Baby Lips Ajakápoló
2014. március 22.

Cherry Me árnyalatban vettem meg. Felkenve gyakorlatilag azonnal puhább lett az ajkam, alig akartam elhinni. A színe pedig nagyon-nagyon tetszik. Végre egy színezett hidratáló, ami pont megfelelő mértékben és árnyalatban piros. Nem túl sok, nem túl kevés. Imádom!