beauté

adatok

1640 pont

Regisztráció dátuma: 2012. szeptember 2.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 35-44

1640 pont

Regisztráció dátuma: 2012. szeptember 2.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 35-44

122 VÉLEMÉNY (29 vélemény 42 hasznos szavazattal)

Aromax Hyaluron Szérum Aloe Verával

Aromax Hyaluron Szérum Aloe Verával
2022. november 28.
(!)

Tesztelési nyereményjátékban kaptam, és nagyon örültem neki, mert imádom a szérumokat. :) Az Aromax márkát már jól ismertem, hiszem Revox előtti időkben rendszeresen próbálgattam tőlük szérumokat, olajokat, és mindig meg voltam elégedve. Egy dologra emlékszem, hogy az üveget záródása használat során már nem volt megfelelő. Egy hete használom ezt a szérumot, itt még ilyen problémát nem tapasztaltam. Este szoktam használni, reggelre hidratált, kisimult lesz az arcbőröm tőle. Nagyon érzékeny bőröm van, de semmilyen panaszt nem tapasztaltam. Feszesítő, ránctalalanító hatásáról nem tudok még beszámolni. Meg vagyok elégedve a termékkel, ár-érték arányban szerintem szuper. Biztos, hogy újra fogom venni :)

Guess Seductive Noir Homme EDT

Guess Seductive Noir Homme EDT
2022. október 23.

Nagyon jó férfi illat :) Nem drága, tartós, nagyon jó illat.

Dove Baby Rich Moisture Testápoló

Dove Baby Rich Moisture Testápoló
2021. szeptember 26.

Én is magamnak vettem, és én nagyon szeretem. Jó hidratál, kellemes az illata, nekem nem is marad ragacsos érzet utána.

Dove Powered By Plants Ginger Tusfürdő

Dove Powered By Plants Ginger Tusfürdő
2021. szeptember 14.

Ez az a tusfürdő, aminek az illata a bőrömön és a fürdőben is sokáig megmarad. Nem olajos, nem mondom, hogy szuper a hidratáló hatása, viszont nem is szárít. Én váltogatom másik tusfürdővel, mert mindennap már lehet, hogy megunnám, de így tökéletes.

The Body Shop Winter Jasmine Csillámló Testpermet

The Body Shop Winter Jasmine Csillámló Testpermet
2021. április 24.

Csillámló? Hol? :) Egyáltalán nem csillámos. Bár én ezt nem bánom. Az illata cukorkás, szerintem inkább nyári-tavaszi kis illat, mint téli. Nekem ebből az illatból először a fürdőbomba volt meg, az nagyon megtetszett, és annak hatására vettem meg a testpermetet.

Organic Shop Bourbon Vanília Testápoló Mousse

Organic Shop Bourbon Vanília Testápoló Mousse
2021. március 27.

Az illata enyhe, nem tolakodó. Jól hidratál, és nekem hamar beszívódik. Folyékonyabb testápoló, könnyű állaggal. A csomagolása nekem picit gagyi, de a tartalma viszont szuper.

Organic Shop Kenyai Mangó Cukros Testradír

Organic Shop Kenyai Mangó Cukros Testradír
2021. március 27.

Az illata valami mesés. Legszívesebben megenném :) Durvább testradír, jó érzés a használata, és hidratált, selymes bőrt eredményez. Egyedül a csomagolása picit gagyi, de a tartalma ez feledteti :)

Bi-Es Selfie Girl EDP

Bi-Es Selfie Girl EDP
2021. március 20.

Carolina Herrera Good Girl nekem évek óta A PARFÜM. Imádom az illatát, és így gyorsan is fogy. (Félévente még spórolás mellett, és más parfüm használata mellet egy elfogy egy 50 ml-es.) Egy DM-es csoportban olvastam, hogy ez egy Good Girl utánzat illat. 2000 Ft-ért volt a DM-ben, így gondoltam, hogy sokat nem veszíthetek. Nem mondom, hogy teljesen megegyezik (főleg, ahogy telik az idő, a szív és alapillat már eltérő), de hasonló az biztos. Továbbra is a Good Girl marad a parfüm nekem, de amikor otthon vagyok, vagy "leugrok boltba" illatnak szerintem tökéletes. Ha nem ismerném az eredetit, ez is szerelem lenne :)

Balea Q10 Koncentrátum

Balea Q10 Koncentrátum
2021. március 20.

A C vitaminos verziót imádom, viszont nekem ezt nagyon nem szerette a bőröm. Két nap használat után allergiás reakciót váltott ki, piros hólyagok és piros száraz foltok jelentek meg az arcomon. (Rögtön abbahagytam, és pár nap alatt rendbe is jött az arcom.) Sajnos nekem nem vált be.

Nivea Hyaluron Cellular Filler Pigmentfoltok Elleni Szérum

Nivea Hyaluron Cellular Filler Pigmentfoltok Elleni Szérum
2021. március 20.

Sajnos a pár évvel ezelőtti felelőtlen szolizás és napozás miatt az arcomon már megjelent pár pigmentfolt. Nagyon szépen halványította a krém a foltokat, szuper állaga van és jól hidratál. Már többször újravettem.