berill99

adatok

1245 pont

Regisztráció dátuma: 2014. július 15.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

1245 pont

Regisztráció dátuma: 2014. július 15.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

96 VÉLEMÉNY (20 vélemény 25 hasznos szavazattal)

Prada Candy Gloss EDT

Prada Candy Gloss EDT
2021. július 12.

Nem értem a sok lepontozást..Rajtam kifujaskor nagyon edes ,megis friss meggy illat , legjobban a csersznyes gumicukorra hasonlit,nyoma sincs a rohadt gyumolcsnek vagy a cefrenek, bar ha tesztert probal az ember belefuthat romlottba ,illetve papiron sem mukodik ugy mint a boron,kesobb atvalt egy mandulas vanilias kremes edes illatba, majd a nap vegere mar csak egy musky vanilias illat marad a boron, en tartossagara kb 5-6orat mondanek, bar az alapillat kesobb is erzodik de mar csak borkozeli lesz. 🥰🍒Szerintem edt-hez kepest ez teljesen rendben van:D Az egyik kedvenc nyari cukorkas edes illatom, viszont mar nem nagyon lehet megtalalni sok helyen...valoszinuleg kivonjak:( szerintem 10/10, a candy kollekcio legjobb darabja🍒🥰

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette
2020. május 26.

nem értem a sok jó értékelést... ez konkrétan szörnyű a két sötét színen kívül alig látszik bármelyik is, a shimmerek nem elégge fényések, alig látszódnak.a matt baracknak szintén kb semmi szine

Alverde It's Cold Outside Ajakápoló

Alverde It's Cold Outside Ajakápoló
2020. március 5.

Nekem mindig nagyon szarazak az ajkaim illetve natha miatt mindig kipirosodik a szam feletti resz, ezert vasaroltam meg a termeket, hat a kipirosodott reszeknel nem igazan segitett, apolni az ajkaimat apolja de vannak sokkal jobb lip balmok is ennel. Az arahoz kepest nem rossz, ennyiert ne varjon az ember nagy durranast. Az illata edeskes, szamomra kellemes, viszont nagyon zavaronak talalom ,azt ,hogy televan kicsi csillamokkal illetve ,hogy szinezett (vagyis valami olyasmi) ami nagyon csunyan nez ki felkenve, es ezt nem tuntettek fel a csomagolason. Nem szeretnem kidobni ugyhogy probalom elhasznalni de semmikeppen sem vennem ujra

Wats Elysée Hajszínező Hab

Wats Elysée Hajszínező Hab
2019. július 29.

en az ezust szinut vettem meg belole hogy kitudjam hamvasitani a besargult reszket a hajamban ( nagyon vilagos ezustszokes hajam van) Fel is kentem a hajam also besargult reszere ezt a lila szinu habot es kb 10percig fenthagytam ahogyan az utasitas is irta. Aztan amikor megprobaltam lemosni majdnem szivrohamot kaptam mert lattam hogy nem igen akar kijonni a sotetlila a hajambol, aztan kb fel tubus samponnal sikerult kimosni es igy elertem vele azt az ezustos hatast. Nem a legjobb cucc az szent, eleg maceras a felvitele es a kimosasa is ennek a szinnek plusz volt egy par tincs amit lilasra bekapott igyis es nemhinnem hogy hosszutavon jot tenne a hajnak ez a nevenincs valami, viszont arertek aranyban nem rossz ( en 1200ert vettem es eleg sok van benne) Szoval biztos hatas erdekeben es hogy ne legyen lila a hajatok szerintem max 5-8percig hagyjatok rajta, es feher reszekre semmikepp ne tegyetek belole. A harom csillagot megkapja mert legalabb ez tette a dolgat es ezust lett a hajam meg akkor is ha a fraszt hozta ram:DD

Kallos Kjmn Professzionális Krémhajfesték

Kallos Kjmn Professzionális Krémhajfesték
2019. június 25.

a 90.01es ezust szoke szint probaltam ki, itthon lett befestve. Nagyon szep egyenletes feheres szoke lett a vegeredmeny. Egyenlore semmk roncsolast nem vettem eszre vagy ,hogy esetleg jobban hullana a hajam. Nem csipett veszesen csak a legelejen amikor a tovekre kerult a festek de az is inkabb a 12%os oxinak tudhato be. Szerintem nagyon szep lett eddig ez jott be a legjobban sok mas drogerias es fodraszkellekes festekek kozul, ar ertek aranyban is nagyon jo :D

Schwarzkopf Live Color XXL HD Ultra Brights

Schwarzkopf Live Color XXL HD Ultra Brights
2019. június 25.

Festett vilagos szoke hajamon probaltam ki a shocking pink aranyalatot, balzsamal keverve hasznaltam hogy pasztel szint kapjak. Volt ahol jobban befogta es volt ahol kevesbe sajnos ez miatt a kevesbe rozsaszin tincsek mar az elso-masodik mosasnal kikoptak viszont az elenkebb alig akart kijonni belole 6mosas utan is latszodott. Mivel igy nagyon csunya felig szoke-felig rozsaszin lett a hajam ezert kiprobaltam a C vitaminos hajpakolast ami egybol kiszedte a maradek rozsaszines foltokat, ha barkinek ilyemsi problemaja ki nyugodtan artani nem nagyon tud vele :D

Mariah Carey Lollipop Splash Vision Of Love

Mariah Carey Lollipop Splash Vision Of Love
2017. január 23.

Regebben ez volt a kedvenc parfümöm mindent nagyon imadtam benne hisz olcso volt ha akcioban fogta ki az ember, illetve az illata kifejezetten rajtam tutti-fruttis es tomeny edes amit imadok ambar a tartossagga borzadalyos. Kb 30-45percig lehet erezni hacsak nem ipari mennyisegben fujjjuk magunkra bar akkor sem tart ki 1,5oranal tovabb. Sajnos csak 30ml-es valtozat volt elerheto ezert abbol mar 4uveget elhasznaltam most vagyok az 5.felenel es meg van egy utanpotlas. Mondjuk 2ev alatt mar nagyon meguntam az illatat lehet, hogy azt a tartalek uveget elpasszolom valalkinek. Vegulis osszesegeben imadtam 2evig ez volt az en illatom es majdnem minden nap hasznalgattam, mostanara mar csak neha-neha hasznalomvagy a szobamba fujkoalo legfrissitokent. Egy csillagot levonok viszont a borzaszto tartossaga miatt :/

Versace Bright Crystal EDT

Versace Bright Crystal EDT
2016. augusztus 8.

imadom,szerintem ez egy tkeletes es megunhattalan illat. nyarra,oszre,telre,tavaszra lehet hasznalni :D imadooooooom 5/5

Essence Studio Nails XXl Nail Thickener

Essence  Studio Nails XXl Nail Thickener
2016. augusztus 8.

körömvastagitásról meg nem tudok beszelni,de alaplakknak megfelel. majd kesobb leirom amikor mar regebb ota hasznalom,hogy menyie erositett