Bexxm
Regisztráció dátuma: | 2015. február 18. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
36 VÉLEMÉNY (18 vélemény 22 hasznos szavazattal)
Balea Ápoló Arctisztító Kendő 3in1 Száraz és Érzékeny Bőrre
2016. július 31.Nekem nagyon bevált! Nekem nem irritálja a bőröm, egyik használatkor se csípett. Szépen leszedi a sminket, a szemem se ég tőle/könnyezik, pedig sok arclemosó irritálja. Észrevettem mióta használom alig van pattanásom, pedig előtte elég ragyás voltam. A bőrömet nem szárítja, de nem is zsírosítja. A kendők nem száradnak ki. Úgyhogy nálam újravevős termék. Örülök, hogy rá találtam! :)
Avon Advance Techniques Hajtápláló Marokkói Argánolajjal
2016. június 24.Nem áll össze tőle a hajam (pedig a legtöbb olajtól sprőd meg ragacsos/tapadós lesz akármennyit rakok rá) szép fényes és puha lesz, az illata is jó. Sokáig használtam de aztán találtam olcsóbbat .
Miss Sporty Fabulous Lash Curved Brush Szempillaspirál
2016. május 30.
Na ez nem vált be , pedig a legtöbb miss sporty-s termékekkel megvagyok elégedve.
A keféje valami katasztrófa, normálisan fel se lehet vinni vele a festéket, nekem túl "durva" . Összeállnak tőle a szempilláim, csomós is.
Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic Szempillaspirál
2016. május 30.Olcsó, szép erőteljes a színe, nem lesznek csomósak a szempilláim se. Ennyiért bőven Megéri.:)
Nagyon jó az illata, jó erőteljes pirosra színezi a vizet. Semmi hatását se éreztem, de 1x 2x jó használni az illata miatt.:D
Imádom az illatát, az ára is igen kedvező. Az állaga pont jó, normálisan tisztít.:)
Balea Professional Oil Repair Hajolaj
2016. május 30.Nekem nem szívódik be rendesen, keveset rakok de zsíros érzetű lesz a hajam és nehezen fésülhető és elnehezíti a hajamat. Ilyen árban van ennél sokkal jobb is.
Oriflame North for Men Borotvahab
2016. május 30.Átlagos. Nekem normális a hab állaga, illata is jó. Az ára az viszont pofátlanság :D
Balea Micellás Arctisztító Kendő
Nagynénémnek nagyon bevált, gondoltam kipróbálom, vettem egy ilyet és egy másikat (3az1ben mandula olajosat)
2 alkalommal használtam ezt, de nagyon csípte az arcbőrömet , használat után 10percig meg is maradt az égető, maró érzés, utána fájt is az arcbőröm.. Úgyhogy inkább neki adtam nagynénémnek, sajnáltam a kukába dobni.
Viszont a másik kendője nagyon bevált, de ezt a lilát biztos sose veszem újra.. :(