cintia4

adatok

2160 pont

Regisztráció dátuma: 2013. június 26.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

2160 pont

Regisztráció dátuma: 2013. június 26.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

29 VÉLEMÉNY (9 vélemény 12 hasznos szavazattal)

Pupa Vamp! Extreme Szempillaspirál

Pupa Vamp! Extreme Szempillaspirál
2017. február 6.

Eddig a jól bevált Loreal-os szempillaspirálomat le nem cseréltem volna semmi másra, viszont amikor a Pupa üzletben fekete szemceruza után keresgettem és megláttam a karácsonyi csomagot, amiben a fekete szemceruza mellé adták ezt a spirált és egy neszesszert, gondoltam kipróbálom. Hát nagyon jól tettem. Először amikor megláttam milyen hatalmas nagy a keféje megijedtem, de hamar megbarátkoztam vele és nagyon gyönyörű pillákat lehet vele készíteni. Csak ajánlani tudom és az ára is kedvezőbb, mint a Loreál-os spirálomé.

Pupa Red Queen Metallic Liner

Pupa Red Queen Metallic Liner
2017. február 6.

Nagyon jó kis ceruza. Akciósan 1600 körül jutottam hozzá ás imádom. Nagyon szépen ki lehet vele húzni a szem alatti vízvonalat, viszont a szemzug kiemelésére is nagyon alkalmas.

The Body Shop Argánolajos Kézkrém

The Body Shop Argánolajos Kézkrém
2017. február 6.

Nekem ez a kézkrém jött be idáig a legjobban azok közül amit valaha használtam. Először amikor megláttam a kiszerelést sokalltam az árát, de mivel tényleg ennyire jó a kezemnek, már nem bánom, hogy megvettem. Nagyon hamar beszívódik, nem kell belőle sok, és sokáig pihe-puhává varázsolja a kezem.

L'Oreal Paris Colour Riche La Palette Nude

L'Oreal Paris Colour Riche La Palette Nude
2016. november 30.

Az itteni véleményeket elolvasva nem lett nagy kedvenc sokaknál. Igazából mivel csak alkalmanként használok erős sminket, ezért nekem ez a paletta a hétköznapokra tökéletes. Tartósságát tekintve a 8 órás irodai munkámat kibírja, ha haza megyek meg úgyis leszoktam mosni a sminkemet. Amúgy tetszik a csomagolása és mivel fél áron jutottam hozz így még meg is érte.

L'Oreal Paris Blush Sculpt Trio Contouring Blush

L'Oreal Paris Blush Sculpt Trio Contouring Blush
2016. november 30.

A barackosabb rózsaszín árnyalatot vettem meg még tavasszal a joy napokon. Szeretem, jó kis termék, nekem egész sokáig fent marad, de egy teljes napot azért nem bír ki. Teljes áron biztos nem venném újra, de így fél áron azért megérte.

Pupa Vamp! Wet & Dry Compact Eyeshadow

Pupa Vamp! Wet & Dry Compact Eyeshadow
2016. november 30.

2 hónapja voltam életemben először Pupa üzletben, de amikor megláttam ezeket a mono szemhéjpúdereket, tudtam hogy nem most vagyok itt utoljára. Annyi szín választék van, hogy én is percekig álltam és próbálgattam, hogy melyik színt válasszam. (Elég nehéz volt a választás, de végül egy halvány babapúder színt választottam, meg még egy rúzst). Amúgy a győri üzletben annyira kedves és segítőkészek az eladók, hogy tényleg ha bármi kérdésed van a termékkel kapcsolatban, vagy nem tudsz dönteni, vagy nem tudod melyik árnyalat illik hozzád, nyugodtan kérd ki a véleményüket. És tényleg nem olyan idegesítők mint sok más boltban, hogy a nyomodban vannak, és azt figyelik mit csinálsz, hanem segítenek. Amúgy a termék csodálatos, nagyon szép a színe, pigmentált (aki nem szereti a csillámos szemhéjpúdereket annak lehet nem ez a legjobb választás), de és nagyon szeretem biztos hogy beszerzek még egy pár színt. Mellesleg én szemhéjalappal vittem fel és estig a helyén is maradt. Szóval jó kis termék :)

MakeUp Revolution Fortune Favours The Brave Paletta

MakeUp Revolution Fortune Favours The Brave Paletta
2016. november 30.

Mostanában szemhéjfesték paletta mániás vagyok, ezért is örültem neki nagyon amikor egyik nap hazaérve a munkából a barátom ezzel várt haza. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert tényleg nappali, esti sminket is el lehet vele készíteni. Nagyon szépen építhető, sok egymáshoz passzoló szín van benne. A hozzáadott ecsetről nem tudok mit mondani mert nem ezzel szoktam dolgozni. A Pink Panda oldalán elé sokszor akciózzák!!!!

eos Smooth Sphere Lip Balm - Strawberry Sorbet

eos Smooth Sphere Lip Balm - Strawberry Sorbet
2016. február 23.

Már nagyon sok jót hallottam róla és ezért amikor megláttam a DM-ben rögtön lecsaptam rá, bár az árát (2490 Ft) kicsit sokalltam. Szuper az illata, nem ragacsos, nagyon jól hidratál és elég tartós, szóval hála isten nem csalódtam. Csak ajánlani tudom!

L'Oreal Color Riche Les Ombres Szemhéjpúder

L'Oreal Color Riche Les Ombres Szemhéjpúder
2016. február 18.

Nagyon imádom!!!! Annyira gyönyörűek a színek, nekem nagyon tartós és szépen össze lehet dolgozni a színeke is. Biztos beszerzek még párat. *5-ös :)

L'Oreal Paris Superliner Gel Intenza Szemhéjtus

L'Oreal Paris Superliner Gel Intenza Szemhéjtus
2016. február 18.

Ez előtt a Maybelline géltusát használtam és azzal sem volt semmi gondom, viszont ez sokkal jobban tetszik. Minőségben és tartósságban is jobb, és az ecsete az tökéletes.