Closet
Regisztráció dátuma: | 2012. február 25. |
Bőrtípus: | Száraz |
Bőrprobléma: | Pirosság (rozacea) |
Korcsoport: | 25-34 |
133 VÉLEMÉNY (21 vélemény 23 hasznos szavazattal)
Csodálatos, szeretek vele gyurmázni, a vizet is megszínezi és szép habot is csinál. A Fun-t szoktam mindig újra venni.
Valaha volt legjobb testápolóm. Remek az illata, kellemes a színe, és nem utolsó sorban a hatása is csodás. Nekem sokáig kitart, ár érték arányban ezért a hatásért nekem megfelelő.
Lush Don't Look At Me Friss Arcpakolás
2019. november 6.Legjobb Lush arcpakolás, abszolút kedvencem. A színe és illata abszolút megnyerő. A rizsszemek finoman radíroznak, puhává teszik a bőröm kifényesedés nélkül.
Lush Catastrophe Cosmetic Friss Arcpakolás
2019. november 6.Egyszer véletlenül ezt a terméket küldték a Don't look at me pakolás helyett, hát kipróbáltam. Az illata nem rossz, állagra elég sűrű, de nekem kifejezetten nem keményedett meg, mint ahogy a hozzászólók írták. Végig ugyanolyan volt. Puha lett tőle az arcbőröm, nem irritált, lehet még újra veszem.
Isteni az illata, pihe-puha lesz a szám tőle, télen kötelező termék nálam, de az év többi szakában is használom rendszertelenül:D
L'Oreal Paris Smooth Sugars Nourish Scrub
2018. július 28.Jól radíroz, jó az illata, puhítja a bőröm. Mi kell még?
Zewa Almond Milk Nedves Toalettpapír
2018. július 28.Nagyon jó termék, jó méretű és nedvességű, ám az illat nem a legkellemesebb nekem.
Zewa Natural Camomile Nedves Toalettpapír
A Zewa nedves toalettpapírok közül ez a kedvencem, jó az illata, és mint a többi, ez is megfelelő méretű és nedvességű.
Lush Heart Beat Fürdőbomba
Valentin nap után a párommal probáltuk ki, nagyon szép volt a víz, szép csillámpor volt benne, a pattogócukor nekem külön a kedvencem, a hidratáló aranyszívek nem sok funkciót láttak el. Összességében nekünk megérte, kellemesen fürödtünk.