Creme
Regisztráció dátuma: | 2016. szeptember 25. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pirosság (rozacea) |
Korcsoport: | 35-44 |
16 VÉLEMÉNY (3 vélemény 3 hasznos szavazattal)
A bőröm vízhiányos és tökéletesen hidratálja. Testes krém, de gyorsan beszívódik, nincs ragacsos utóérzet sem. Szuper!
Mixa Akár 24 Órás Bőrnyugtató Hidratáló Krém Nagyon Száraz Bőrre (10%)
2020. december 12.A 8%-os változatát használtam korábban, azt nagyon szerette a bőröm, de mivel az megszűnt ezt vásároltam meg helyette. Jól hidratál, gyorsan beszívódik, az illata visszafogott és az ára is baráti.
Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex
2020. december 12.Esténként használom és a rosaceás bőröm nagyon szereti. Gyorsan beszívódik és reggelre szépen egységesíti a bőrszínemet. Az egyetlen hátránya, hogy nagyon drága, de ki lehet fogni akciósan!
Már két éve csak ezt használom a szemöldökömre. Könnyű használni és van belőle hideg szín is (én az Espresso színárnyalatot használom). Tökéletes!
Kallos Argán Színvédő Sampon Festett Hajra
2018. december 19.Nem nagyon habzik a sampon, így többet kell belőle használni. A legnagyobb probléma mégis az volt a használatakor, hogy sajnos a színvédő hatását nem éreztem.
Catrice Glam & Doll Super Black Liner Waterproof
2017. december 10.Könnyű vele dolgozni, de egyáltalán nem tartós.
Uriage D.S. Habzó Gél Seborrheás Bőrre
2016. október 9.Az arcomon sajnos a rozeacea mellett seborrhea is kijött...az utóbbit teljesen megszüntette! Igaz, én rögtön nagy kiszerelésben vásároltam meg és napi kétszer használtam.
Avon Glimmerstick Szemöldökceruza
2016. szeptember 25.Azért vásároltam meg a terméket, mert tetszett, hogy kitekerős a vége illetve, hogy puha az állaga. Egy gondom volt vele: a színe. Sajnos meleg árnyalatban kapható, ezért nem veszem újra.
Hetente egyszer használom a rozaceás bőrömre. Az illata tényleg nem kellemes, viszont lehúzza az arcomról a pirosságot és ez a lényeg!
Lush Jasmin & Henna Fluff-Eaze Hajpakolás
Sajnos nekem a termék egyáltalán nem vált be. Az illatát nem tudtam elviselni és sajnos a következő hajmosásig végigkísért az émelyítő szag. A termékleírásban szereplő pozitív hatásokat sem éreztem a használatakor.