CsenkiGabriella
Regisztráció dátuma: | 2019. május 8. |
Bőrtípus: | - |
Bőrprobléma: | - |
Korcsoport: | 25-34 |
30 VÉLEMÉNY (4 vélemény 4 hasznos szavazattal)
Kallos Hővédő Hajvasaló Permet
2019. szeptember 20.Ragad, és nem védi a hajam, semmivel sem volt jobb mikor használtam.
Balea Professional Balzsam Barna Hajra
2019. szeptember 20.Biztos nem venném újra, inkább szárította a hajam, és vlmi vörösest színt adott, ami annyira nem jött be.
Nekem nem csinált semmit sem a hajammal, nem vált be.
Batiste Dry Shampoo Medium and Brunette
2019. szeptember 20.Bevált. Dúsít, olyan mintha szinte frissen mosott lenne a hajam.
Nagyon nagy kedvenc, egyszer úgy voltam vele, hogy nincs primerem hát veszek egyet, és erre esett a választásom. Azóta mindig újra veszem. Egyszerűen tökéletes vele a sminkem, sokkal egységesebb lesz tőle a böröm így a smink is rajta, kevésbé ül bele a ráncokba. Egyszerűen szerelem!
NYX Professional Makeup Born To Glow Liquid Illuminator
2019. szeptember 20.Hát ez szörnyű. Tuti nem veszem újra. Már 1 éve megvan else fogyott. Nagy csillámok vannak benne, fura a színe..
NYX Stay Matte But Not Flat Alapozó
2019. szeptember 20.Nem sok jó vélemény van róla, de nekem árnyalatban is és állagra is a kedvencem, megtaláltam benne azt a színárnyalatot ami 100%ban passzol a barnítókrémes bőrömhöz. a Beige szint használom. Ha bárkinek van elfekvőben írjon megveszem!
NYX Dewy Finish Makeup Setting Spray
2019. szeptember 20.Nagyon szép vizes hatása van, nyáron imádom!
Oriflame Optimals Oxygen Boost Oxigénes Szemkörnyékápoló Krém
18 évesen használtam karikák és puffadás ellen, valamicskét segített, arra emlékszem, hogy jó érzés volt "viselni", hidratált, nyugatott.