curlybarbie
Regisztráció dátuma: | 2014. november 12. |
Bőrtípus: | Normál |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
9 VÉLEMÉNY (1 vélemény 1 hasznos szavazattal)
A LEGFINOMABB ILLAT,AMI MINDENKINEK JÓL ÁLL!!!
Nagyon kellemes,nőies,elegáns illatú és megéri az árát!:)
Avon Mark Big & Daring Dúsító Szempillaspirál
2015. január 24.Az igazság az,hogy bár nagyon szép pillákat csinál,de a szempillám folyamatosan hullik tőle.És nem csak nekem,hanem barátnőmnek is,illetve olvastam többeteknél is,hogy szintén így vagytok...
Manna Gyömbéres Kecsketejes ZEN Szappan
2014. november 12.Igazából fogalmam nincs,hogy nekem milyen márkájú a kecsketejes szappanom,mindenesetre szerintem mindegyik ilyen szappan borzasztóan jó!:) Olyan szaténsimává és puhává,nem utolsó sorban hidratálttá teszi a bőrt,mintha valaki wellness szalonból jöttem volna:)
Garnier Skin Natuarls Éjszakai Krém Jázminnal
2014. november 12.Esténként egy héten kb. 2-3x használom és könnyen beszívódik,nincs zsíros érzet utána és nagyon jól hidratál:)
Soliteint Sminklemosó Arctej Normál és Száraz Bőrre
2014. november 12.Én világ életemben ezt a sminklemosót használtam és nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve!!!:) A szempillaspirált is szépen eltávolítja,nem marad utána a szempillákon még csomókban a festék(bár én fültisztító pálcikával még utána szoktam még dolgozni) Mindenkinek ajánlom,egyáltalán nem irritálja a bőrt!!!:)
Avon Clearskin Pórustisztító Arcradír
2014. november 12.Meglepő,hogy ennyien dicsérik...Nekem se nem ártott,se nem használt a bőrömnek.Viszont az az egy probléma volt vele,hogy nagyon szárítja a bőröm és húzódik,feszül a használata után.De viszonylag tiszta érzetet nyújt.
Balea Tisztító Maszk Cinkkel (régi)
2014. november 12.Eddig még csak 2x próbáltam(mellesleg 2 adagnak elég de nekem két használat után még a fele sem fogyott el). 15 percre hagyom fent és mikor lemosom nagyon puha és tiszta érzetű a bőröm.A pórusaimat is elég szépen összehúzza,de nyilván akkor lesz ez nagyon látványos,ha többször használom.És a használat utáni puhaság nem az a "húzódik a bőröm",hanem puha porcelánbőr tapintás:)
Balea Professional Locken Sampon Göndör és Hullámos Hajra
2014. november 12.Nekem extra göndör hajam van és nagyon szép kis fürtöket csinál!!Ezért 5 pontot adnék,viszont az az igazság,hogy ez a termék csak a fürtjeimet zabolázza meg,viszont nem igazán tisztít.Ha még jól is tisztítana csillagos 5 lenne,de így csak 4:)
Giorgio Armani Si EDP
NAGYON FINOM,ELEGÁNS ILLATÚ!!!!
Nagyon szeretem!:) Megéri az árát!