Dudu195
Regisztráció dátuma: | 2015. október 6. |
Bőrtípus: | Zsíros |
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 25-34 |
97 VÉLEMÉNY (17 vélemény 20 hasznos szavazattal)
eos Smooth Sphere Lip Balm - Summer Fruit
2017. január 22.Finom az illata de nem ér egy forintot se. Nagyon örültem neki, hogy sikerült beszereznem de nagyon nagyon csalódtam. Szárította a számat és nagyon ragadt. Viszont kap két pontot a tégelyért amiben mostmár fülbevalókat tartok :)
Nagyon sokat kell kinyomni és nem tudom rendesen eloszlani. A gél sokkal jobban bevált. Vésztartaléknak lett félrerakva.
Balea Soft&Clear Anti Mitesszer Orrtapasz Szalicilsavval És Teafaolajjal
2017. január 22.Nagyon szeretem és rendszeresen használom :) Tény hogy nem simul rá 100%ban a bőrre de az ára is jó. Nem szabad túlságosan alávizezni, mert akkor fájdalmasabb a leszedése.
Balea Szárazsampon Sötét Hajra
2017. január 22.Annyi a pozitívuma, hogy jó az ára. Nagyon poros marad a hajam és mire kifésülöm,fújom rázom belőle olyan lesz a hajam mintha semmit nem csináltam volna vele ráadásul rátapad a fejemre.
Balea Oriental Flower Borotvagél
2017. január 22.Nagyon szeretem ezeket a borotvagéleket. Az illata szuper :) csak ilyet használok, az ára is jó.
aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy Deep Treatment
2017. január 22.Kb 10 hónapja vettem de még mindig van benne...valamiért mindig másik után nyúlok. Korpás lett tőle a hajam és az illata borzalom, ráadásul erősen benne is marad. Nagy reményeket fűztem hozzá de sajnos csalódtam.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Jó az ára is és hamar felmelegszik. A göndör, szinte kivasalhatatlan hajamat is szépen kiegyenesíti és benne is marad.
Vitalcare Luxury Argan Balzsam Spray
2017. január 9.Attól eltekintve, hogy nagyon hamar zsírosodik tőle a hajam, egész szépen fényesíti és kezelhetővé teszi a hajam. Az illata nagyon finom.
Toni & Guy Reconstruction Mask
2017. január 9.Ilyen jó hajpakolásom még ne volt, pedig kipróbáltam már párat. Nagyon tetszik az illata is és a csomagolása is. Kezelhetővé tette a hajam és fényessé. Biztosan újravásárolom. Mindig hajmosás előtt fél vagy egy órával ráteszem és fürdősapkát húzok a fejemre. Ha hideg van, még erre húzok egy kötött sapkát is.
Jimjams Pórustisztító Tapasz
Feltenni sem tudtam rendesen mert nagyon merev. Semmit nem használt, pedig próbáltam többször is.