KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

eletszinei

adatok

355 pontRegisztráció dátuma: 2015. április 28.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

355 pontRegisztráció dátuma: 2015. április 28.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

8 VÉLEMÉNY (7 vélemény 26 hasznos szavazattal)

Kerosene Unknown Pleasures EDP

Kerosene Unknown Pleasures EDP
2017. október 30.

Nagyon-nagyon.
Rajtam majdnem teljesen Casamorati Lira, csak kicsit jobban odamondja.
Telt, mély, édes, és a citrom (bár nem szeretem a citrusos illatokat!) isteni. Hullámokban bukkan elő a karamelles édességből.
Megvételén gondolkozom, csak nem tudom, kell-e ennyire gourmand cucc nekem.

Most ismerkedem a márkával, amit még kipróbáltam, az a Black Vines. Ha valaki szereti a szinte maróan fahájas illatot, annak telitalálat! Nagyon különleges, rajtam csípős fahéj.

Etat Libre d'Orange Attaquer le Soleil Marquis de Sade

Etat Libre d'Orange Attaquer le Soleil Marquis de Sade
2017. október 30.

Száraz, poros füstölő-illat, inkább talán férfias, de nekem a mennyország. Kár, hogy a márka illatainak hatósugara nem erőteljesebb, viszont tartósabb, mint amiket eddig próbáltam. Kicsit Sahara Noir-os, de annál sokkal szárazabb, semmi édesség nincs benne. Nálam megvevős. Hatósugara miatt 4 csillag. Majd rádobok egy kis Full Incense-t.

Montale Aoud Cuir D'arabie

Montale Aoud Cuir D'arabie
2017. május 10.

Ma kipróbáltam, mintában. Férjemnek kerestem volna bőrös-füstös illatot. Nekem egyszerűen imádatos a keserű füstje (égett fa, de a vizes fajtából, amikor csak a füst ömlik, és nem akar meggyulladni), a dohány (majdhogynem bagószag), csak egy a baj: nagyon kevés ideig, kb. fél óráig tart ez az állapota. Aztán csendesedik, édesedik, picit még füstös, és az ereje elhagyja. Őrülten kár érte! 5 órája tettem fel, már régóta alig érzem, most csak egy édeskés-krémes illat maradt belőle, azt is csak akkor érzem, ha a bőrömet szimatolom.
Sehol az a nagy ijesztő, brutális illat, állatiasság, mocskosság. Csak az első max. fél órában.
Annyira kár! De még így is el fogok gondolkodni a vételén, mert simán hordanám. Tart, amíg tart.

Naomi Goodsir Cuir Velours

Naomi Goodsir Cuir Velours
2017. május 2.

Bőrösnek bőrös, édeskésnek édeskés, de nekem mű, éles, szinte maró, belemászik az orromba a tipikus "parfüm" illat (amit a mai napig nem tudok, miből eredhet: nekem azt jelenti, hogy hasonló, mint a parfümériák illata, egyszerűen "parfümszag"). Nem érzek benne finomságot, mélységet. Összetevői alapján egy mély, vibráló illatot képzeltem. Sajnálom, szerethettem volna, mert bőr, szalmavirág, dohány, füst, stb., hatósugara, tartóssága szuper, de az illat maga nagyon élesen vág. Van az a parfüm, ami a szívednél talál el, beléd olvad, ami kiegészít, át tudja adni a helyét, és van, ami a fejednél, és ez szinte szétmarja az orrjárataimat, befészkeli magát makacsul, nem tudsz tőle szabadulni, ural mindent. Nem szeretem a fej-parfümöket.

Guerlain Santal Royal

Guerlain Santal Royal
2016. július 24.

...amúgy lehet hogy nekem van ízlésficamom, de a küllem és a vélemények alapján egy mesés, telt, fűszeres, édeskés csúcskategóriájú illatra számítottam, ehhez képest kaptam egy átlagos, kissé szúrós és egyáltalán nem tartós, számomra még orientálisnak sem teljesen nevezhető illatot.
Engem sajnos az ámbrás párja sem fogott meg, nekem átlagos ámbrás illat, picivel tartósabb, mint a szantálos.
Sajnálom, mert külcsín alapján pont az én stílusom, és még "keleties" is, meg minden, de nem kiemelkedő (nekem).
Vagy épp rossz passzban voltam :) talán adok még egy esélyt valamikor nekik.

Bois 1920 Relativamente Rosso EDP

Bois 1920 Relativamente Rosso EDP
2016. június 12.

Nem tudom már, hogyan került hozzám egy minta, de már akkor megfogott. Aztán mégiscsak beszereztem, bár az ára sokáig visszatartott.
Édes, szinte cukrosan, és füstös - de mégis van benne egy kis férfias vonulat, viszont egyáltalán nem bántóan, csak alig észrevehetően (talán a pacsuli).
Aztán fás és szantálos, és még mindig édes. Rózsát is írnak, de messze áll a rózsás illatoktól.
Rajtam hamar bőrközelivé válik, viszont hosszú órákig tart. Feltűnt, hogy egyfajta édes, szinte izzadságszaggal (ami nem az én izzadságom) megspékelt, gőzölgő párává válik a bőr felett, olyan fülledt párolgássá. Ez a jellemzője hasonló Westwood Boudoir-jának "kipárolgásához", bár őt nem szeretem a virágok miatt.
Egy a bajom, hogy hamar bőrközelivé lesz. Így is nagyon szeretem, de ha nagyobb hatósugarú lenne, tökéletes lenne.

Üvege, doboza gyönyörű!

Montale Full Incense

Montale Full Incense
2016. június 12.

Jöttem :)
TÖMJÉN. Ezt akartam, és megkapom!

Összehasonlításképp: Penhaligon's Elixir: "gyógynövényes", száraz tömjén; Heeley Cardinal: száraz, édeskés, "light", illékony tömjén; Full Incense: torokkaparóan telt, kerek, édes, szinte hányingert keltően tömény tömjén, leszáradása hol férfiasabb, hol édesebb. Nem értem.

Mértéktelenül locsolom magam vele, iszonyú fullasztó, imádom! Kell hozzá jókora adag mazochizmus (persze lehet, hogy csak a mennyiséggel van baj... de én így szeretem!) 50 ml-set vettem nemrég, de szerintem csak pár hétig tart ki :)

Nagyon tipikusan tömjén, nem a "füstös" illat kategória - szóval ne a Shalimar, Sahara Noir, Opium-féle füstösségre gondoljatok - hanem ez konkrétan az, aminek elnevezték.
Végre-végre-végre egy ilyen!!
Nálam 5 csillag, de biztos vagyok benne, hogy sokaknak felfordulna a gyomra tőle :)

Histoires De Parfums Tubéreuse 3 Animale

Histoires De Parfums Tubéreuse 3 Animale
2016. január 29.

Imádom! Kifejezetten afrodiziákum. Ritkán használom, de nem azért, mert nem tudnám az irodában viselni, hanem mert sajnálom :) Bár sokszor nem tudom összeegyeztetni az érzést, amit kelt bennem, azzal, hogy ott ülök a munkahelyen. Mindenképp pasi kell mellé! :)
..kint hagytam a polcon, aztán mikor hazamentem, a férjem azzal fogadott, hogy ez milyen parfüm..? mert imádja. És szerinte semmi nőies nincs benne. De tudom, hogy ezt csak azért mondta, mert irigy és magának akarja.
Így amiért ki merészelt fújni belőle, én másnap bosszúból csatakosra fújtam magam az ő féltve őrzött Cardinal-jával.
Úgyhogy ennyire...

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.