Emiii

adatok

3185 pont

Regisztráció dátuma: 2016. november 14.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 35-44

3185 pont

Regisztráció dátuma: 2016. november 14.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 35-44

135 VÉLEMÉNY (46 vélemény 60 hasznos szavazattal)

Elizavecca Milky Piggy Bifida 97% Serum

Elizavecca Milky Piggy Bifida 97% Serum
2023. november 19.

Nem voltak különösebb elvárásaim mert, az Elizavecca termékeit alapból szeretem, gondoltam ezt is kipróbálom.
Első összetevő máris egy fermentált cucc, a másik meg a közkedvelt Niacinamide, tehát rossz nem lehet. Nos, egy nagyon (nagyon, nagyon!) vizes állagú szérum van az üvegcsében, néztem is, hogy ez két hét alatt kifolyik a kezemből, de nem. Aztán úgy megszerettem, hogy igyekeztem minden cseppjét óvni. Nem szent Grál, de a hisztis, kombi pofimat lenyugtatta. Mintha kicsit mattította is volna ahol kell, ügyelve arra, hogy közben ne szárítson ki. Jól összerakott kence, nálam hozta amit ígért a leírásban.

Keep Cool Soothe Bamboo Sun Essence SPF50+ PA++++

Keep Cool Soothe Bamboo Sun Essence SPF50+ PA++++
2023. október 22.

Csak egy mintám volt belőle és rögtön kikiáltottam Holy Grailnek és már indítottam is volna rá rendelést, hogy felvásároljam a teljes készletet... ekkor jött a pofára esés. Nincs sehol, de még a márka is eltűnőben van :-/ Némi kutatás után kiderült, hogy ez is egy bukott fényvédő, mint anno a Purito "csoda" kencéje, csak itt a teljes márka beledöglött a botrányba.
Nos, szerény személyem magasról tesz arról, hogy az 50 helyett csak 28 faktoros (tegye fel a kezét, aki európaiként és nem hófehérke arcbőrrel napjában többször keni magát SPF 50++++++++ fényvédővel mert annyira retteg a Nap káros hatásaitól). Én szeretek veszélyesen élni, legyen fényvédő rajtam, igen, de ne tocsogjon már tőle a fejem és ne izzadjak le egy fehér vakolatot magamról, ha 30 foknál melegebb van.
Ez a kence tökéletes. Felkenve nulla Hófehérke effekt, se diszkógömb, se leizzadás, az alapozóval se veszett össze, kis kukacok se köszöntek vissza a nap végén. Kombinált arcbőröm végre úgy tűnt, megmenekül a sok meszeléstől, erre tessék... Önjelölt laboráns youtube-erek, miért kellett lehúznotok a klotyón ezt a márkát, miért? :-(

Beauty of Joseon Silky Moist Cleansing Foam

Beauty of Joseon Silky Moist Cleansing Foam
2021. augusztus 9.

Rettentően erős, parfümös illata van. Kellett hozzá egy kis idő (és bátorság), hogy hozzászokjak. Hatását tekintve viszont elégedett voltam, mert nagyon szépen tisztított és sűrű, krémes habot lehetett belőle "varázsolni".
Minimálisan, de azért kissé húzódott utána a bőröm, így a nevében lévő "moist" kifejezést enyhén túlzásnak tartom.

Tonymoly Naturalth Goat Milk Body Butter

Tonymoly Naturalth Goat Milk Body Butter
2021. augusztus 9.

Tökéletes állagú, nagyon kellemes púderes illatú, gyorsan felszívódó krém. Kiválóan hidratál anélkül, hogy úgy érezném van rajtam egy réteg kence. Nem hagy ragacsos érzetet sem és mindemellett még az illata is szuper tartós.
Nem túl egészséges módon kb. egy évig használtam és annak ellenére, hogy tégelyes a minősége az utolsó használatkor is olyan volt, mintha most bontottam volna.

Nacific Fresh Cica Plus Clear Serum

Nacific Fresh Cica Plus Clear Serum
2021. augusztus 9.

Könnyen felszívódik, nem hagy ragacsos érzetet, jól rétegezhető és szinte illata sincs. Mondhatni minimalista szérum, csak sajnos hatásában is. Kb. olyan, mintha semmit se csinálna.

Aromatica Rosemary Scalp Scrub

Aromatica Rosemary Scalp Scrub
2021. augusztus 9.

A fejbőrt kellemesen hűsítette, de nekem mindenképp kellett utána samponozni, mert a sódarabkák másképp nem tűntek el (a rövid hajam ellenére; képzelem milyen macerás lehet hosszú hajjal használni...) Az elején még próbálkoztam, hogy önmagában használom, de elnehezítette, lelapított a hajamat.
Mindemellett kínkeserves volt használni, mert az ekcémás kezemet szétszedte - bár erről nem a termék tehet.

Hope Girl True Island Honey Bee Royal Propolis Solution Serum

Hope Girl True Island Honey Bee Royal Propolis Solution Serum
2021. augusztus 9.

Rettentő nyúlós, ragacsos cucc, így le sem tagadhatná a származását :-) Mindezek ellenére meglepően könnyen felszívódik. Nem kukacosodik, jól rétegezhető. Esti rutinba jobban működött, de hidegebb napokon reggel is elbírta a pofim.

Innisfree Blueberry Rebalancing Skin

Innisfree Blueberry Rebalancing Skin
2021. augusztus 9.

Első használat után kissé csípett, mintha irritálna (vagy kb. mintha AHA-t használtam volna), de ez hamar elmúlt. Pirosságot, egyéb galibát szerencsére nem okozott.
Kicsit fura illata van (gyümölcsre nem emlékeztet, inkább mintha parfümöt nyomtak volna bele...).
Az adagolója elég idióta módon csöpögtetős, sok meg pocsékba. Átöntöttem szórófejes flakonba, úgy már oké volt.
A negatívumok ellenére egy erős 4-est kap tőlem, mert nem fénylett a fejem tőle, jól rétegezhető és nem veszett össze a többi kencémmel.

Innisfree Green Tea Pure Body Lotion

Innisfree Green Tea Pure Body Lotion
2021. augusztus 9.

Nagyon híg állaga van, így telitalálat az adagolófej. Villámgyorsan felszívódik, valóban nem hagy ragacsos réteget ahogy ígéri, nyárra egyszerűen tökéletes (az "intenzív hidratálás"-t azért túlzásnak tartom).
Nem túl nőies az illata, divatosabban fogalmazva unisex :-) Ez eleinte zavart, de aztán hamar hozzászoktam, a flakon vége felé meg már sajnáltam is, hogy hogy hamarosan kifogy a frissítő pikkpakk testápolóm.

Daiso Japan Hatomugi (Job's Tears) Seed Moist Skin Lotion

Daiso Japan Hatomugi (Job's Tears) Seed Moist Skin Lotion
2020. december 5.

Tejfehér, de tonerszerű, illatmentes lötty. Hamar felszívódik, nem hagy ragacsos érzetet és jól rétegezhető. Hatását tekintve semmi extrát nem nyújtott, de kellemes volt használni. Néha tusolás után is végig lötyködtem magam, ha lusta voltam testápolózni. Nagyon jól hidratált.