eo
Regisztráció dátuma: | 2012. augusztus 20. |
Bőrtípus: | Száraz |
Bőrprobléma: | - |
Korcsoport: | 25-34 |
363 VÉLEMÉNY (122 vélemény 210 hasznos szavazattal)
Equilibra Arckrém Aloe Verával
2017. október 6.Szuper kis arckrém ez, nagyon örülök, hogy rátaláltam - a márka sminklemosó kendőjének köszönhetően. Alig hittem a szememnek, hogy az első helyen nem víz, hanem aloe vera áll! Ilyen arckrémmel még nem találkoztam. Azért csodaszernek nem mondanám, de nem áll tőle távol, nagyon korrekt módon rendben tartja a bőrömet. Elsősorban nyáron ideális, most, hogy kezd beköszönteni a hidegebb idő, az arcom szárazabb részeinek azért kevés, így néha rásegítek ezeken a területeken egy-egy gazdagabb krémmel és/vagy szérummal. Normál vagy akár zsíros bőrre viszont szerintem remek választás lehet, de mondom, egyébként szárazra is, csak akkor kell(het) még némi plusz hidratálás. Ez a márka meg valami csoda, biztos, hogy ki fogom próbálni az Equilibra többi termékét is.
Equilibra Aloe Sminklemosó Kendő
2017. július 9.Meglepően szuper sminklemosó kendő, mostanában ez nálam az abszolút favorit. Kicsit sem csíp, megfelelően nedves, hatékonyan szedi le a sminket, és kifejezetten jó érzés használni, az összetevők pedig elég korrektek.
Nuxe Reve De Miel Ajakápoló Stift
2017. május 22.Sokkal többet vártam, gyakorlatilag alig hidratál, sőt... néha egyenesen úgy érzem, mintha még szárítana is. Csalódás.
Mixa Kipirosodás Elleni CC Arckrém SPF15
2017. május 7.Még csak rövid ideje (nagyjából másfél hete) használom, ezért nem tudok nagyon következtetéseket levonni, de az eddigi tapasztalatok: nekem a nagyon száraz részeken kicsit kevés, illetve hajlamos sajnos "kukacosodni", ha az ember nem találja el az ideális mennyiséget/nem hagy elég időt beszívódni. Ami még fura számomra, hogy az én krémemben néha felbukkannak apró, kemény, fehér kis valamik, amit nem igazán tudok mire vélni. A hatása viszont eddig nem tűnik rossznak, mintha segítene a pirosságon, úgyhogy kitartóan használom tovább, és várom a csodát. 3 és 4 csillag között vacillálok, de most adok neki egy motiváló négyest.
Pupa Like A Doll Compact Powder
2017. április 8.Ez most az abszolút kedvenc púderem, szépen építhető, jobb napjaimon akár csak magában is elegendő, tartós, és nincs tele csúnyaságokkal. Mattít, de nem szárít. Ezzel együtt óvatosan érdemes használni, mert picit vastagabban már vakolatos hatást kelthet.
Balea Pflegecreme für Dich Pfirsich & Papaya
2017. április 8.Az ibolyás-fréziás testvére nekem jobban bejön, ezt például ajakápolóként nem érzem annyira jónak, kézkrémként viszont tökéletes, szépek az összetevői, és persze az ára sem elhanyagolandó szempont.
Balea Best Wishes Ápoló Krém Ibolya és Frézia Illattal
2017. április 8.Teljesen korrekt multifunkcionális krémecske, finom illattal és egészen szép összetevőkkel, na meg persze remek áron. Én elsősorban éjszakai ajakápolóként használtam, amire pedig finnyás vagyok alapból, de tökéletesen működött. Emellett körömágyra is kentem, meg néha csak úgy kézre, bár utóbbit azért pazarlásnak éreztem.
Essence Lash Princess Sculpted Mascara
2017. április 8.Rengeteg festéket vesz fel, és hajlamos összetapasztani a szempillákat. Nagyon lutri egyébként számomra, mert néha kifejezetten szép, látványos pillákat lehet vele varázsolni, máskor viszont borzasztóan összetapasztja az egészet, és maximum távolról szép az eredmény. Az viszont mellette szól, hogy nem nagyon pereg és tartós.
Mizon Water Volume Moisture BB Krém SPF25 / PA++
2016. december 4.Sajnos nekem nem lett kedvencem, de nem rossz. Kifejezetten vízhiányos és nagyon világos bőrűeknek ajánlanám, akiknek nem igazán van bőrhibájuk, mivel fedése nagyon minimális. Egyébként kellemes, nagyon könnyű krém.
Alverde Körpermilch Kakaobutter Hibiskus
Illata isteni, állaga ideális, összetevői korrektek, hatása átlagos.