fioretta
Regisztráció dátuma: | 2012. június 28. |
Bőrtípus: | Normál |
Bőrprobléma: | - |
Korcsoport: | 25-34 |
476 VÉLEMÉNY (153 vélemény 217 hasznos szavazattal)
Burberry My Burberry Black EDP
2023. március 30.
Mély, édes-krémes, rendkívül tartós és viszonylag nagy hatósugarú parfüm, ezért a kevesebb jobb belőle. Nagyon egyedi illatkompozíció enyhén keleties beütéssel.
Számomra egyértelműen őszies-téli illat.
Valentino Donna Born In Roma EDP
2023. március 30.
Nagy kedvencem, vonzó, kifinomult, édes illat. A ribiszkés-vaníliás vonalat érzem ki belőle a leginkább. Tartóssága kiváló, és mértékkel fújva egyáltalán nem tolakodó, ugyanakkor mégsem marad észrevétlen.
Tetszik az üvegdizájn is.
Carolina Herrera 212 VIP Rosé EDP
2023. március 29.
Ajándék volt, kezdetben - talán az újdonság varázsa miatt - különlegesnek tűnt. Mostanában már csak hangulattól és alkalomtól függően hordom olykor-olykor, mert nem tudnám akármikor elviselni.
Túlzottan fás-fanyar, és nem is igazán nőies.
Könnyed, vidám, elégedettséget sugárzó illat, boldogságra és jókedvre asszociálok amint megérzem.
Nekem leginkább kókuszos-vizes jellegűnek tűnik, amiben megbújik egy kis édesség is. Mediterrán
hangulatú, tenger melletti illat, a természetes nőiességet sugározza.
Egyedül a tartósságával nem vagyok teljesen megelégedve, néhány óra után már alig érezni.
Az üvegcse hűen tükrözi az illatot. Számomra elbűvölő, édes (de nem émelyítően), igazi Barbie illatnak hat. Alapvetően tetszenek az ambroxán illatösszetevőt tartalmazó parfümök, szerintem ebben is az fog meg leginkább.
Nagyon sajnálom, hogy a tartóssága rendkívül gyenge rajtam, és elég bőrközeli.
Rimmel Hide The Blemish Korrektor
2022. június 22.Egyszerű és gyors használatuknál fogva szeretem az ilyen stiftes jellegű korrektorokat, noha ezekből kevesebb a kínálat, de ez sajnos nem vált be. Az üzletben 3 árnyalat volt belőle, a hozzám leginkább passzoló "sand 002"-t választottam, de sajnos még ez is eléggé elüt, túlságosan sötét és narancsszínű árnyalatúnak tűnik a bőrömön. Inkább csak még jobban felhívja a figyelmet a problémára, mintsem takarná. Nem lehet szépen eldolgozni, a fedése nem megfelelő. Túlságosan kemény, lehetne kicsit krémesebb állagú.
Schwarzkopf Gliss Aqua Revive Sampon
2022. június 22.Az illata mennyei, friss, tengervizes jellegű, de sajnos nem ad olyan üdítő, tiszta érzést. Önmagában, balzsam vagy hajolaj nélkül használva eléggé szárazzá és nehezen fésülhetővé teszi a hajat. Még tesztelés alatt van, mivel egyből a nagyobb, 400 ml-es kiszerelést vettem, így még a felét sem használtam el, de egyelőre csak az illata miatt szeretem használni.
aussie 3 Miracle Repair Oil Hajolaj
2022. június 22.Hajmosás után, törölközőszáraz hajra használom, kb. hajközéptől a hajvégekig. Nagyon jól beszívódik, egyáltalán nem zsírosít. Nagyon lassan fogy, így magas ára mellett is gazdaságos. Kiválóan táplálja a hajat, puhává, selymessé, egészségesebb kinézetűvé varázsolja. Az illata is tetszik, professzionális fodrászatokban használt spray-khez hasonlít, de a hajon már nem érezni sokáig.
Édes süteményes, vaníliacukros illatú (nyárra talán kicsit túl édes, tömény). Géles állagú, nagyszerűen habzik és nem szárítja a bőrt.
Bugatti Bella Donna EDP
Kifújáskor még tetszik, noha már akkor is érződik benne egy fás-borsos jegy, de kezdetben még inkább a nőies, édesebb vonal dominál.
Viszont az idő teltével az illat fokozatosan egy fűszeres, füstös, dohányjellegű karaktert kap, ettől férfias parfüm benyomását kelti. Maga az illat egyébként még ekkor is finom, csak ugye nem magamon szeretnék ilyet érezni.
Valószínű nem az én bőröm a hibás, mert ruhára fújva ugyanezt a változást figyelem meg az illatban.