G
Regisztráció dátuma: | 2011. december 15. |
Bőrtípus: | Száraz |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 25-34 |
72 VÉLEMÉNY (20 vélemény 26 hasznos szavazattal)
Clinique Liquid Facial Soap Extra Mild
2012. augusztus 28.A szaraz arcborom nagyon szereti. Kimeletesen tisztit, es utana sosem huzodik a borom. A sminket nem szedi le, de nem is ez a funkcioja. Miota hasznalom a nehany pattanas ami elo szokott jonni gyorsabban mulik, illetve en ugy latom, hogy kevesebb is van beloluk. Valoszinuleg azert mert nem szaritja ki a borom. Osszessegeben nagyon jo termeknek tartom.
Bioderma Nodé Fluid Kímélő Sampon
2012. augusztus 28.Nyari samponnak nagyon jol megfelel. Alapjaban veve hetente egyszer mosok hajat, de a hosegben muszaj 3-4 naponta. Ilyenkor ez a sampon a legjobb szamomra, mert kimeletesen tisztit, nem szaritja ki a fejborom es a hajam a gyakori mosas kovetkezteben. Mindig hasznalok utana valamilyen apolot, ezert nem tudom, hogy onmagaban milyen lenne a hajam tole, de igy jol mukodik.
Balea Trend It Up Szárazsampon Spray (régi)
2012. június 13.Leginkabb edesanyam hasznalja, es nagyon elegedett vele. Eddig minden masnap meg kellett mosnia a hajat, ezzel viszont 4 napig siman birja neki. Az illata kisse eros, de nem rossz, es neki egyaltalan nem marad benne a felesleg, nem tunik sehol sem feheresnek tole a haja. Neha en is hasznalom ha otthon vagyok, nekem is tetszik :)
Bioderma Sébium Moussant Habzó Gél
2012. június 11.Jol tisztit, de egyuttal erosen szarit is, igy mindennapi hasznalatra alkalmatlan szerintem. Ettol fuggetlenul eleg jo a hatasa, es sokaig eleg.
Akinek szaraz a bore picit ovatosabban kell banjon vele. Ha ezt hasznalom az arcmosas sosem haladja meg a 20 masodpercet, de ennyi ido alatt is jol megtisztitja a bort, a sminket teljesen eltunteti. A pattanasok szamat nekem is csokkentette, de el nem tuntette. Szinten kiprobaltam hajmosasra is. A hajam szep lett tole, fenyes, csak sajnos a fejboromet szaritja kicsit.
Telen a nagyon szaraz arcboromet remekul rendben tartotta. Emellett szinte barhova lehet kenni, szaraz terd, konyok, sarok, labszar, kicserepesedett ajkak hidratalasara szuper. A 100 grammos kiszerelest decemberben vettem es meg mindig a jo negyede megvan, ugy hogy egy reszet elajandekoztam kiprobalas celjabol, illetve eleg gyakran hasznalom is. Csak ajanlani tudom.
Nagyon szerette a festett szoke hajam amig hasznaltam, aztan elkezdtem massal is kiserletezgetni, de azt hiszem a heten ujraveszem :) Nedves es szaraz hajon is alkalmaztam, nem kelt zsiros hatast, lathatoan fenyesebbe es lagyabba teszi a hajat. Keves kell belole, 2-3 pumpalasnyit hasznaltam a hajam hosszara, ami hatkozepig er.
Ez is egyike azon termekeknek, amelyeket az itteni velemenyek hatasara probaltam ki. Felkenes utan ideig-oraig kicsit csillogobb tole a hajam, de amugy nem tartom egy jo hajvegapolonak, mert a tartos vedelemhez, szerintem 2 orankent kenni kene. Ettol fuggetlenul megerte az arat, mert segit a rakoncantlan furtok megszeliditeseben, ha szukseges
Freeman Agyagos Arcpakolás Avokádóval és Zabkásával (régi)
2012. június 11.Miutan megvettem es huzamosabb ideig hasznaltam ezt a pakolast, kicsit csalodott voltam, mivel nalam nem jelentkezett a csodaszer-effektus, mint itt sokaknal. Azota rajottem, hogy attol fuggetlenul, hogy nem tett csodat, meg igenis hasznos. Valojaban akkor veszem eszre a hatasat mikor nem hasznalom :) Ha nem felejtem el kb hetente ketszer felkenni, akkor a jelentkezo par pattanas kicsit kisebb, kicsit kevesebe piros, kicsit hamarabb gyogyul, tehat segit, es ezert is halas vagyok neki. Az illata az orromnak tetszik, de a szememnek nem, mivel szinte mindig megrikat :D
Gerovital Plant Vitaminos Arclemosó Tej
Jelenleg ezt hasznalom sminklemosasra es elegedett vagyok vele. Szinte mindent maradektalanul leszed, de szerintem nem eleg csak egy vattakoronggal letorolni a folosleget, le kell mosni vizzel, kulonben egy furcsa olajos reteg marad, ami meg az en szaraz boromnek is kellemetlen. Ettol uiggetlenul jo, mert alapos es kimeletes, es az ara is barati.