KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

gladiola

adatok

2500 pontRegisztráció dátuma: 2021. március 19.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

2500 pontRegisztráció dátuma: 2021. március 19.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

73 VÉLEMÉNY (60 vélemény 177 hasznos szavazattal)

Chanel Les Beiges Water-Fresh Tint

Chanel Les Beiges Water-Fresh Tint
2022. június 17.

Ez már egy szerintem is csúcsszuper termék. Sőt: varázslatos. Ami miatt imádom, az az, hogy pl. nekem sem látszik a bőrömön, egyszerűen szépen belesimul és finoman megköt. És olyan ragyogást ad, ami gusztusos, szép és nem zsírosbödönös még nyáron sem. Ami nehézségem volt vele, az az volt, hogy milyen fényvédővel tudom együttműködésre bírni, mert picit azért hisztis volt. De kikísérleteztem és már van megoldásom. Azt is szeretem benne, hogy a vízhiányos bőrömet úgy tökéletesíti, hogy se nem szárít, se nem ül bele a pórusokba. Ezek bár nem nagyok, de bizonyos termékek nem nem tudnak még ennyivel se együttműködni. Az állaga nekem roppant kellemes, hidratáló. Álcázásra viszont alkalmatlan, ez tényleg egy igényes hölgy sminkszere, akinek nincs túl nagy bőrproblémája illetve ahogy pl. Kamea írja, nem lesz közönséges és szembeötlő az eredménye. Drága termék, de szerintem ez alapvetően az önálló egzisztenciával rendekező, korosztályombéli és idősebb hölgyeket targetálja.

Chanel Les Exclusifs De Chanel No. 18

Chanel Les Exclusifs De Chanel No. 18
2022. június 17.

Ez az illat rendesen megdolgoztatta az orrom és az agyam is. Elsőre, jópár pumpálásra azt hittem, nagyon mellényúltam a 75ml vakon történő megvételével. De itt is az történt, hogy 1) csak a megjelenített/kikommunikált összetevők alapján lehetetlen beletrafálni, amikor megpróbálod elképzelni az illatot. Én is így jártam, teljesen más illatot vártam és ezt másoknál is olvastam. 2) Az első jópár fújás után bizonyos felhangjai a parfümnek eltűnnek vagy háttérbe húzódnak.
Hát ez minden, csak nem hideg illat. Márpedig én a leírás és marketingduma alapján azt vártam, hogy nyáron tudom majd hasznáni, azaz melegben… De ez egy meleg, fás, virágos és telt illat. Az itt feltüntetett jegyekből csak a fa stimmel az orromnak és az ambretta - ja bocsi, az itt nincs feltüntetve, csak Tubereuse írja(és fragrantica, meg sztem a Chane honlapja). De nekem semmi írisz meg szárított gyümölcs. Az ambretta miatt kicsit ki kellett kupálódnom és utána tájékozódnom és valóban: amit leginkább érzek/vagy az olvasottak után érezni vélek, az az ambretta. Gyerekkoromból ismerős is az illat, de lehet, hogy csak beképzelem.
Egy bajom van: nem tartós.
Pedig szeretném, ha az lenne. Mert ehhez foghatót még máson sem éreztem. Újabb egyéniség Chanel módra, bár egyáltalán nem
tipikus Chaneles illat. Nem kedvencem még, de olyan váratlan és megkapó, hogy mire teljesen megfejtem, az lehet idővel. N19-hez hasonlóan ezt sem merném ajánlani vakvásárlásra. Viszont úgy tűnik, a “számos” Chanelek bejönnek nekem - Nr.5/18/19/22, 1957, mind egyéniség.

Chanel Les Exclusifs De Chanel Gardenia

Chanel Les Exclusifs De Chanel Gardenia
2022. június 17.

Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom írni egy Chanel illatra valaha…… szégyellem magam, de ez az illat számomra és rajtam nem éri el az ingerküszöböm. Chanel.com-os rendeléshez jött mintaként, azt teszteltem. Számomra ez egy végtelenül unalmas és pofátlanul hamar elillanó jázmin illatocska. Mintha valami légfrissítő lenne. Jellegtelen-nekem, rajtam. Olvastam valahol, talán fragrantican(?), hogy a gardénia virág illatát sem tudják “befogni” és pl ebben az illatban is a jázmin helyettesíti leginkább a gardénia virág illatának élményét. Nem jártam még utána más források ellenőrzésével, hogy ez az állítás mások által (illatkészítők és nem használók által) alá van-e támasztva, de legalább megnyugodtam, h nem én zakkantam meg, amikor jázmint véltem leginkább érezni. Azt se tudom, a 2 virág rokonságban van-e egymással. Mivel tényleg nem érzem 1 óra múlva, ezért 1*. Ha tartósabb lenne, bajban lennék, hogy 2 vagy 3 csillagot adjak.

Chanel Les Beiges Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer

Chanel Les Beiges Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer
2022. június 17.

Szégyellem leírni, de rühellem ezt a terméket. Úgy tűnik, hogy nekem a Chanel fényvédős termékei nem jönnek be, a cc krémük mellett ez sem. Valahogy nem tud rendesen beivódni a bőrömbe és ha a legkisebb mértékben is hozzáér valami, megfogja, beszínezi a ruhadarabot. Nem, nem fogom lepúderezni. Nem ivódik be, majd még el is kezd glow-ingolni. Másszóval tocsog az arcomon. Sajnos én a glow alatt nem ezt a hatást várom. Még otthonra sem szeretem elhasználni a fenti miatt. Talán elajándékozom majd a barátnőmnek, a kis kiöntőjét a flakonnak szépen le lehet fertőtleníteni. Ja igen: a kiszerelés szuper, mert elfér bármilyen kis méretű nesszeszerben is és jó a kiöntője. Emiatt adok duzzogva, szégyenkezve 2*-ot.🤭

Chanel Le Lion De Chanel EDP

Chanel Le Lion De Chanel EDP
2022. június 17.

Chanel.com-os rendelés mellé kapott gyári mintát hasznátam el a télen. A legelső 2 fújás ebből a 1,5 ml-es mintából óborzalom volt rajtam: felidézte azt a füstölt sonka illatot, amit a Shalimar művelt rajtam sok éve, amikor mintából teszteltem. Elkönyveltem, hogy akkor ez után sem kell ácsingóznom így. Na de nehogymár kidobjam…. Chanelt nem ajándékozok el, még mintaként sem, mert kevés helyet foglalnak napközbeni frissítéshez a nesszeszerben illetve hajlamos vagyok esetükben több időt adni az együttműködéshez. Ezzel az illattal is próbálkoztam, mert bár ritkán, de van, hogy egy adott illatukat nem értem elsőre, de nem is tudom elengedni. Muszáj esélyt adnom, hogy kiderüljön értem-e, érdekel-e hosszú távon.
És ahogy a pici minta kiengedte magából az első molekulákat illetve levegőt kapott, rajtam is átalakult. Már csak halványan emlékeztetett a Shalimarra és picit megidézte nekem is a Coromandelt. Ez utóbbit nagyra tartom, de már évek óta, mióta először próbáltam tudom, hogy 50 éves korom után vennék belőle teljes üveggel. A Le Lion viszont nem ilyen nekem. Szigorúan hideg időre, de megvenném, birizgálja a fantáziám. A maradékot szívesen használtam el, erős és tartós volt 1 fújás is, rajtam nem olyan édes mint a Coromandel. És a Coromandel mellett is teljes jogú tagja szerintem is a Les Exclusifs vonalnak.

Alveola Aloe Vera Eredeti Aloe Vera Gél

Alveola Aloe Vera Eredeti Aloe Vera Gél
2022. február 5.

Nem tudom már, mikor és hogyan fedeztem fel őt és a spray változatát, de nem is ez az érdekes, hanem hogy azóta, folyamatosan tartok itthon mindkettőből. Ez a gél remek vivőanyag nehezebb, sűrűbb hatóanyagok bőrömbejuttatásával - pl. olajakat tipikusan így hordok fel. Akár az egész testemre.

Nyáron testápolóként is funkcionál, mert olyankor semmi nehezet nem tudok egyébként sem elviselni magamon, se éjjel, pláne nappal. Másrészt ilyenkor is tudom pár csepp olajjal gazdagítani.
Tipikus olcsó és megbízható kis csoda számomra, és jó, hogy akár sparban, akár drogériában elérhető.

Geek & Gorgeous 101 Porefectly Clear 2% BHA + Sarcosine

Geek & Gorgeous 101 Porefectly Clear 2% BHA + Sarcosine
2022. február 5.

BHA-ból próbáltam már G&G-t és PC-t, a folyadék állagúakat. Majd ezt. Ez fog maradni. Érdekes, mert a másik 2, amit használtam tonik állagú, ez pedig sűrűbb, mégis a kombinált bőrömnek ez vált be. Ami miatt ennél maradok, az az, hogy ez tényleg eltűnteti egy részét a pórusaimnak és nem csak összehúzza. Naponta 1x - kétnaponta használom, nem veszik össze rajtam a többi termékkel.1 csepp pont elég a T vonalamra.

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
2022. február 5.

Csatlakozom a "Csigát mindenkinek!" mozgalomhoz! Nekem a rutinom több alrutinból áll, amelyekben minimalista - high tech - luxus termékeket használok, napi illetve napszaki és évszaki rotálásban. Az elengendőnél több termékem van és a jól bevált termékektől nem tudok megválni: vagy folyamatosan használom ezeket, vagy időről-időre visszatér 1-1 termék. Ezért rotálok. Mert nem tudok és nem is akarok csak a minimalista vagy épp a luxus termékek mellett elköteleződni. Ez az esszencia, mióta használom (kb. 3 hete), mindegyik alrutinomba befészkelte magát. Eleinte csak a minimalistába tettem bele, ez van reggelente. Két nap használat után valami olyan változást észleltem, hogy nem tudom leírni: a bőröm egyébként is szép, sima, finom tapintású, de ettől mintha vmi kisbaba pofijává vált volna, amit csak simogatna (és puszilgatna) az ember. Ha lehet, még finomabb lett. Az a teóriám, hogy egészen már rétegeiben a bőrben köti meg a vizet, mint a többi eddig használt termékem.
Én is sűrűség alapján rendezek sorba. Nem ragad, senkivel nem veszik össze. Régebben ilyen csiganyálas termékek közül a dr. organicét próbáltam - ég és föld a különbség a 2 márka között. Ez még el sem fogyott, de ragaszkodom őhozzá is innentől.

Chanel Chance Eau Tendre EDP

Chanel Chance Eau Tendre EDP
2022. február 5.

Megvettem tavasszal ebből is egy 35 ml-s kiszerelést.Jó régen volt, amikor ilyen kis pindur és gömbölyű üvegcsém volt tőlük, mosolyognom kell, ha ránézek.
Egyébként a jelenkori klasszikus "egyen" Chanel üvegcséket nagyon szofisztikáltnak tartom (mégha többféle is van belőlük, a kupakvariációkat nem is nézve). Olyanok, mint egy luxus patika üvegcséi.
Magának az illatnak a megvételét azért ejtettem meg, mert már jó ideje foglalkoztat, hogy újravegyem az EdT verzióját VAGY kipróbáljam ezt a verziót. Az EdT szerintem is egy gyönyörűséges, tündévirágszál illat, néha picit kislányosnak is éreztem már magamon. De nem hagyott nyugodni az illatvilága, hát ezért léptem a tettek mezejére ezzel az EdP változattal. Ez is gyönyörű illat: az EdT olyan csikizős/cirógatós a "savassága", frissesége miatt, ez inkább simogató és nem annyira légies, mint a másik. Rózsásabb, puhább, melegebb. És ami a legérdekesebb számomra, hogy rajtam kifejezetten sokat változik: esténként is fújtam magamra belőle és reggel hosszú percekbe telt az első alkalommal, hogy beazonosítsak egy olyan illatot magam körül, amire nem emlékeztem, hogy magamra fújtam. Amit bezzeg fújtam, azt nem éreztem. Na hát végül leesett: ez a kis csoda változott át rajtam reggelre, mégpedig a fragrantican olvasható összegző szerinti tiszta, friss pamutot idéző illatfelhővé. 4,5 csillag egyelőre, felfelé kerekítve. Biztosan tartok belőle majd folyamatosan. Sőt, lehet, hogy beszerzek egy nagyobb kiszerelést, hogy szépen összeérjen nekem mire kinyitom majd egyszer. REmélem, csinálnak majd utazó kiszerelést ebből is. Sajnos ahhoz, hogy napközben érezzem magamon, újra kellett fújkodnom (ez mégsem olyan, mint mikor egész este a meleg takaró alatt van a habtestem és ezért életben tartja az illatot). Ehhez jól jönne az utazóméret, bár a 35 ml-s üvegcsék is eléggé nőitáska kombatibilisek.

Chanel Le Volume De Chanel Szempillaspirál

Chanel Le Volume De Chanel Szempillaspirál
2022. február 5.

Drága, de nekem is ez az egyik tökéletes, kiválóan bevált szempillaspirál. Több sorban növő, sűrű, középhosszú, ívelt pilláim vannak. A legtöbb spirál, amit eddig próbáltam vagy újravettem, gond nélkül kiemeli őket. A kérdés csak az, hogy mennyire és ezenkívül mi miatt szeretek még egy spirált használni? Nos, ezzel a termékkel 2x áthúzom a pilláim és már meg is vannak hosszabbítva, gyönyörű mélyfeketék lesznek (általában feketét használok) és látványosan szét vannak választva, mindezt különösebb nyűglődés vagy időráfordítás nélkül. A kefe kialakítása a szemformámmal kiválóan kompatibilis, azaz nem kenem össze festéskor a szemhéjam pl. (Én egészen alulról, a tövektől indítom a festés műveletét, a klasszikus jobbra-balra illetve a pillák vége felé húzogatással - több más márka termékével úgy jártam, hogy a szemhéjamra is került cucc, amit nem győzök aztán eltűntetni.)
A kefe kialakítása egyébként olyan, mintha egy ceruza vége lenne, tehát picit kicsúcsosodik és erre is terül a festékből, így gyönyörűen fel tudom vinni a belső/külső szemzugokban, mert nagyon könnyen odaférek.
Lemosni is könnyű, bár az én sminklemosásom, különösen a szemem körül, egy rituálé (ahhoz képest mindenképp, amiket nagyon régen a yt-on láttam, magát szakembernek vagy ami még rosszabb, inflúenszernek tartó "akárkik"nél): nem rángatom a bőröm ide-oda, hogy jöjjön már le a cucc, hanem a vattakorongot szépen pár másodpercig igenis rászorítom a szememre, lehetőséget adva a szemfestéklemosónak, hogy dolgozzon.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.