godori

adatok

1400 pont

Regisztráció dátuma: 2012. január 19.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 25-34

1400 pont

Regisztráció dátuma: 2012. január 19.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 25-34

118 VÉLEMÉNY (13 vélemény 15 hasznos szavazattal)

Rival de Loop Hydro Textil Mask

Rival de Loop Hydro Textil Mask
2016. június 24.

Tök vörös lett tőle az arcom

Balea Professional Coffein Sampon

Balea Professional Coffein Sampon
2016. február 28.

Szörnyű! Eddig három naponta mostam hajat, de ennél a samponnál már két nap után vállalhatatlan a hajam.

RdeL Young Long Lash Sensation Szempillaspirál

RdeL Young Long Lash Sensation Szempillaspirál
2015. január 10.

Kb. 600ft ért vettem anno és nagyon kellemes csalódás volt. Nem csinál drámai pillákat, de hétköznapra tökéletes. A festék állaga pont jó már az elején, szóval nem kell várni hogy sűrűsödjön mint a legtöbbnél. Nem potyog le napközben és gyorsan szárad. Ár érték arányban nagyon jó kis spirál ez, szóval megérdemli az öt csillagot.

Golden Rose Rich Color Körömlakk

Golden Rose Rich Color Körömlakk
2014. május 25.

A sötétkék (16-os) van meg jelenleg, de biztos veszek még más színt is belőle. A fedése ,ha ügyesek vagyunk 1 réteggel is tökéletes, gyorsan szárad, 3-4 napot simán kibír, az ára nagyon baráti és bár sötét lakkról van szó még se fogja be az egész kezem lemosáskor.

Golden Rose Holiday Color Körömlakk

Golden Rose Holiday Color Körömlakk
2014. május 25.

A 71-es számú mentás árnyalat van meg, de erősen gondolkodom a lilán is. A tökéletes fedéshez három réteg szükséges belőle, a száradási ideje átlagos és eléggé tartós is (3-4 nap). Ami negatívum számomra, hogy baromi nehéz lemosni, csak az alufóliás módszerrel tudtam leszedni.

Florena Creme

Florena Creme
2014. március 15.

Nem tudom milyen a nivea, de ez nekem nagyon nem jött be. Az állaga sűrű emiatt nehéz eloszlatni, lassan szívódik be, nem is hidratál megfelelően és a doboza is könnyen kinyílik, tehát nem egy táskába dobálós fajta. Pozitív benne az ára és a kellemes illata.

Aden Körömlakk

Aden Körömlakk
2014. február 17.

Hatalmas csalódás. Volt már a márkától egy mini lakkom és őt szeretem, de ez szörnyű.Az állaga túl folyós, a száradása lassú és a fedése is vacak, pedig egy sötét színem van. Ítélet: kuka

Balea Bodycreme Sheabutter Mit Arganöl

Balea Bodycreme Sheabutter Mit Arganöl
2014. február 10.

Tudom nem egy drága termék, de azért ennél többre számítottam. Nem hidratál eléggé és a tégelye is elég gyenge minőség viszont pozitívum hogy gyorsan beszívódik. Télre kevés, talán tavasszal eltudom használni.

Baba Kakaóvaj Testápoló

Baba Kakaóvaj Testápoló
2014. február 10.

Nem rossz termék, de egy kicsit jobb hidratálást azért még eltudnék viselni. Az illata egyébként finom és az ára is baráti.

Essence Kiss Care Love Ajakbalzsam

Essence Kiss Care Love Ajakbalzsam
2014. február 8.

Kiárusítva vettem meg a lilát. Elvileg ez egy ajakápoló, de alig hidratál. Az illata tényleg jó és a csomagolása elég masszívnak tűnik, szóval táskába dobálósnak jó lesz. A kiárusításos 350ft-os árát megéri, de többet nem adnék érte.