Hana05
Regisztráció dátuma: | 2012. szeptember 9. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | 25-34 |
43 VÉLEMÉNY (12 vélemény 15 hasznos szavazattal)
Bell Hypoallergenic Long Lasting Körömlakk
2020. február 6.Sötétzöld árnyalatban van meg. Nekem egy rétegben jobban tetszik a színe, úgy viszont nem olyan szép a fedése. Az ecsete elég jó, bár lehetne jobb is, gyorsan szárad és viszonylag tartós (egy rétegben persze kevésbé), de a "long lasting"-ot azért erős túlzásnak érzem.
Catrice ICONails Gel Körömlakk
2020. február 6.Szeretem ezt a körömlakkot, három árnyalatban is megvan. Nagyon szép, telített a színe, így egy rétegben is elég felvinni. Az ecsetét különösen szeretem, nagyon könnyű vele szépen felvinni a lakkot. A tartóssága szerintem átlagos. Lemosáskor rettenetesen kenődik, úgyhogy kicsit nehéz megszabadulni tőle, de ez az egyetlen hátránya.
Eveline Cosmetics Hialuronsavas Micellás Víz 3 az 1-ben
2019. december 21.Nagyon jó termék, tökéletesen leszedi a sminket és valóban kicsit sem irritál, inkább még nyugtatja is a bőröm. Ennyi pénzért egyértelműen 5*.
Green Pharmacy Gyógynövényes Tusfürdő Muscat Rózsa és Zöld Tea
2019. március 14.Mivel a rózsát és a zöld teát is imádom, nem kérdés, hogy ez a tusfürdő is belopta magát a szívembe. Az új kedvencem ❤️ Abszolút megéri az árát, és olyan illat terjeng tőle a fürdőszobában, mint egy rózsakertben ☺️
Artdeco 2Step Gel Lacquer Color Base
2018. június 14.Nagyon szerettem ennek a márkának a kerámiás körömlakkját (talán a legjobb, amivel eddig találkoztam), de mivel azt már nem látom újabban, gondoltam, kipróbálom ezt. Hát elég nagy csalódás. Pozitívum, hogy jó a fedése; a felvitele viszont nem a legegyszerűbb... nagyon híg, folyós az állaga, ehhez képest viszont túl gyorsan elkezd száradni, egyszerűen nincs idő szépen eloszlatni. Elég sérülékeny is, valószínűleg tényleg igényelné a fedőlakkot, csak én azt nem szeretek használni. Nem mondom, hogy abszolút katasztrófa, de a borsos árához viszonyítva nem tudok többet adni 2 csillagnál. Ettől kevesebb mint feleennyiért jobb körömlakkokat lehet kapni.
Nagyon szeretem az eukaliptusz-illatot, így egészen odavagyok ezért a habfürdőért, amióta ilyenem van, úgy kétnapi rendszerességgel kedvet kapok a fürdőzéshez, pedig eddig inkább a zuhanyozást részesítettem előnyben. Remekül habzik, így a javasoltnál kisebb mennyiség is elég belőle. Az ára is nagyon kedvező.
CV Cadea Vera Face 25+ Frissítő Tisztítókendő
2018. április 19.Ez egyszerűen borzasztó. Nemhogy csak a szemem ég tőle, de még az arcbőröm is... Soha többet.
Sajnos nekem is irritálta a bőrömet, néha tudtam használni, máskor nem, attól függően, hogy éppen milyen állapotú volt a bőröm. A legtöbb próbálkozásnál azonnal mostam is le, mert már a felvitele után kezdett kipirosodni és égni a bőröm. Az biztos, hogy alapból irritáltabb, gyulladtabb bőrre nem lehet használni, mert nem egy bőrnyugtató hatású termék, holott elvileg pont ez lenne a funkciója... Végül nem is használtam el mindet, és nagyon megbántam, hogy annyi pénzt kiadtam rá.
Újabban a kedvenc szappanom. A használat során is jól tartja az állagát, nem ázik szét, és az intenzív citrusillata is megmarad (ami szerintem enyhe "függőséget" okoz :D). Én nem tapasztaltam, hogy szárítana, bár valószínűleg attól is függ, ki mennyit használja.
Fa Caribbean Lemon Exotic Fresh Dezodor Spray
Jó meg minden, de ennek az illatnak szerintem a férfi dezodorok között lenne a helye... Más gondom különben nincs vele, úgyhogy most már elhasználom, de többet ilyet nem :D
Update: Mégsem használom el, annyira erős az illata, hogy a városban is érzem magamon, ami elég zavaró. Visszaváltottam nőiesebb illatra...