Jadviga
Regisztráció dátuma: | 2015. június 25. |
Bőrtípus: | Normál |
Bőrprobléma: | Pigmentfoltok |
Korcsoport: | 45-54 |
46 VÉLEMÉNY (37 vélemény 110 hasznos szavazattal)
Benton Snail Bee High Content Lotion (régi)
2016. január 3.2 hónapnyi használat után állítom, hogy az új rutinomban ez mindent visz. Kenem reggel, kenem este (mondjuk ez a legnehezebb állagú krémem) Tökéletesen felszívódik pár perc alatt, sminkelni is tudok rá. A bőrképem egységesebb, a pattifoltok látványosan halványultak.
Nyugtat, hidratál is, hamar beszívódik. Visszafogta a pattisodást is (mondjuk AHAzok is mellette)
Mizon Snail Recovery Gel Cream
2016. január 2.Hát ez nekem 40+-osnak mint halottnak a csók... Egyetlen előnye, hogy legalább nem zsírosít a géles formulája miatt. Egyelőre félreteszem nyárig, hátha 40+ foknál jó társam lehet.
Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream (régi)
2016. január 2.2 hónapja döntöttem úgy, hogy megnézem magamnak a koreai vonalat. Ezt a krémet itt sokan ajánlották, így bekerült az első rendelésembe. Nem bántam meg! Nem zsírosít, nem pattogtat ki, alapvetően elég jó a hidratálása is. Ha a Mizon Hyaluron Acid 100 fölé teszem éjjelre, másnap hihetetlenül tömött lesz a bőröm. Megérdemli az öt csillagot!
Első zselés tusom... Annyira szerettem volna, ha zengedezhetek róla! A fekete színe fakó, és 3-4 óra után felmászik a szemhéjamra. Alappal is. Egyedül az ecsetével nem volt gondom, vékony vonalat is tudtam húzni vele.
Milani Szemhéjalapozó
Hát ez egy csoda! Évek óta lemondtam már a szemhéjfestésről az olajos, rejtett szemhéjam miatt, mivel max 2 óra után bármilyen szemhéjpor csíkokban állt össze a szememen... Tehettem alá Artdeco-t, Mac paint potot, NYX jumbo fehéret, Etude House-t, bármit. Kizárólag a folyékony szemhéjtusok maradtak fenn, azok is csak akkor, ha a pillatöveknél vékony csíkban használtam őket. Na de ez??? Reggeltől estig, moccanás nélkül tartja a szemhéjfestéket! Gyakorlatilag még magam sem hiszem el! Most mehetek színeket vásárolgatni. Számomra 6 csillag.