KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Jeg79Virag

adatok

230 pontRegisztráció dátuma: 2019. április 1.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

230 pontRegisztráció dátuma: 2019. április 1.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

11 VÉLEMÉNY (8 vélemény 12 hasznos szavazattal)

Revlon Charlie Silver

Revlon Charlie Silver
2019. április 1.

Fantasztikus illat, nagyon imádom! A legjobb az összes hasonló között. Friss, üde, szerintem tartós is és nem tolakodó, habár ahhoz, hogy sokáig körüllengjen, elég sok fújásnyi kell belőle egyszerre (én ruha fonákjára szoktam fújni, esetleg hajra, nem a bőrre). Azonban nem áll el sokáig az üvegben, nagyon hamar megromlik, erre figyelni kell, mert jó nagy üveg, sok van benne, így sokáig elég lenne, csak hát addig nem bírja ki! Ez nagy hátrány, javíthatnának rajta! :( Az ára ezért mindenképp megéri, ha a felét bírom elhasználni, akkor is. (Mindig többféle parfümöt váltogatok és használok, aktuális kedvem és hangulatom szerint, ezért egy-egy üveggel évekig kitart.) Már többször vettem újra, mert egyik kedvenc illatom, de az akciókat mindig kilesem. A környezetem is szereti, mindig kérdik, mi ez rajtad. :)
Emlékszem, egy régi munkahelyemen, vagy 20 évvel ezelőtt én is úgy kérdeztem rá a mosdóban egy lánytól, hogy mit fújt magára, mert nagyon jó, elájultam az illattól. Akkor szerettem bele és maradt is a polcom hű társa azóta is, noha azóta kerültek mellé más illatok is. :)

Gloria Vanderbilt Vanderbilt EDT

Gloria Vanderbilt Vanderbilt EDT
2019. április 1.

Nagyon virágos, érdekes parfüm. Kedvelem, de semmiképp nem mindennapos illatnak!!! Ahhoz túl tömény, erős, nehézkes, és számomra túl édes. Nekem a pici üvegcsés van, és azt hiszem az mindent elmond, hogy jó pár éve megvan és még mindig van benne, majdnem félig... Tartós illat amúgy. Nagyon ritkán használom, mert nagyon ritkán jön rám olyan hangulat. Akkor viszont jól esik, egy fújás erejéig. Egyébként pedig nagyon nem. Szóval érdekes. Újra nem vásárolnám, de egyszer elmegy, akkor is évekre. :D

Avon Blue Rush For Her EDT

Avon Blue Rush For Her EDT
2019. április 1.

Nagy kár, hogy már nem lehet kapni, mert egyik kedvenc illatom volt, amit persze meg is szüntettek (sorra így jártam minddel: pl. True Glow, Surreal)! Bezzeg 2-3 hetente újabb és újabb kerül tőlük a piacra, ami érthetetlen! Mire jó ez? Sokak által sokszor vásárolt, kedvelt parfümöket megszüntetni!? Azóta egy db Avonosat se veszek többet (más terméküket se), inkább vásárolok parfümutánzatokat és egyéb márkájú kencéket, azokat legalább megbízhatóan mindig be lehet szerezni!
Tud valaki esetleg ehhez a parfümhöz megtévesztően hasonlítót? Kérem, akkor írja meg nekem!

Charme Classic EDT

Charme Classic EDT
2019. április 1.

Nekem nem a kedvenc illatom és valószínűleg nem is lesz az. Édesanyám szereti nagyon, ezt használja, így kénytelen vagyok együtt létezni ezzel az illattal olykor, ám számomra nagyon édeskés, émelyítő, ezért taszító. Egy igazi jó púderes illat nem ilyen! Ha észreveszem, hogy fújja, akkor menekülök. Azért, ha látom, hogy fogyóban van neki, akkor megkapja tőlem, mert nálam ő az első! :) Amúgy nagyon nem bánnám, ha más illatra váltana...

Charme Classic Parfum Deo Spray

Charme Classic Parfum Deo Spray
2019. április 1.

Nekem nem a kedvenc illatom és valószínűleg nem is lesz az. Édesanyám szereti nagyon, ezt használja, így kénytelen vagyok együtt létezni ezzel az illattal olykor, ám számomra nagyon édeskés, émelyítő, ezért taszító. Egy igazi jó púderes illat nem ilyen! Ha észreveszem, hogy fújja, akkor menekülök. Azért, ha látom, hogy fogyóban van neki, akkor megkapja tőlem, mert nálam ő az első! :) Amúgy nagyon nem bánnám, ha más illatra váltana...

Avon Premiere Luxe Oud For Her

Avon Premiere Luxe Oud For Her
2019. április 1.

Sajnos ezt nagyon le kell pontoznom, mert óriási csalódás lett! :( Véletlenül került a kezembe egy Avon katalógus (amúgy már rég felejtős a számomra, miután jó pár nagyon kedvelt parfümömet megszüntették, és csak gyártják 2-3 hetenként, követhetetlenül az újabb és újabb parfümöket), és volt benne egy illatosított oldal ezzel a parfümmel. Ott teljesen elbűvölt, mivel kellemes, bizsergető, elringató, különleges keleties rózsa illata maradt tőle az orromban (volt régen egy hasonló illatú Planet Spa-s arcmaszkjuk, aminek most nem jut eszembe a neve, de halvány rózsaszínes volt a csomagolása, és azt az illatot kerestem már rég). Ezen felbuzdulva beszereztem egy ilyet valahonnan a netről, egy kedves csajszitól. Izgatottan bontottam és próbáltam ki, és akkor jött a döbbenetes arcul csapás. :( Egyáltalán nem olyan az illata, mint a katalógus lapjain (eddig hasonló csalódásom nem volt), hanem olyan, mintha már ezer éve állt volna a szekrény alján és szépen megromlott volna - szóval egy az egyben büdös. És nem, nem megromolva van, hiszen egy új parfüm, hanem maga az illat ilyen. Bocsánat, hogy így mondom, de még egy vénasszonynak is sok lenne, annyira büdi, tömény, nehéz és taszító. A bolgár rózsa s egyebek valahogy sehol sincs benne, de a büdös az igen. A tetejébe meg még irtózatosan tartós is :D, ami egy rendes parfümnél kimondottan pozitív tulajdonság lenne, de ennél és így nagyon nem az!

>>> Ha valaki igényt tartana egy teljes üveg ilyen parfümre, jelentkezzen nálam (erdeibodzaKUKUCgmail...), mert eladom! Mindössze egyetlen fújásnyi hiányzik belőle, és nekem egész biztosan nem kell!

Avon Surreal EDT

Avon Surreal EDT
2019. április 1.

Jaj, de imádtam ezt az illatot!!! Nagyon berágtam az Avon-ra, amikor megszüntették, azóta nem veszek a katalógusukból semmit, mert már más parfümjükkel is jártam így, amit szintén nagyon szerettem (pl. a True Glow)! Nagy szívfájdalmam, hogy már nem lehet kapni!!! Ha valakinek van esetleg elfekvőben egy teljesen érintetlen, bontatlan dobozban, reális áron (azaz nem 10-20 nevetséges ezerért, mint némely helyen látom, hanem katalógusárért...), akkor kérem, írjon itt nekem egy üzenetet! Előre is köszönöm!
Esetleg tud valaki egy másféle gyártót, akinek megtévesztően hasonló illata van? Ha igen, melyik parfüm az?

J. Fenzi Natural Line Lily Of The Valley

J. Fenzi Natural Line Lily Of The Valley
2019. április 1.

Családtagnak kerestem az eredeti virág illatára megtévesztően hasonlító, megfizethető parfümöt. Nem tudtam ugyan, mit kapok, de belevágtam és megvettem egy másik mellett (az rózsás volt, szintén 5 csillagos), mert az ára verhetetlen, és hát más vásárlók dicsérték az "eredetiségét". Nem bántam meg a választást, ahogyan a választott netes boltot sem (akciosillat), mindkettő telitalálat lett! Ez a parfüm egy az egyben, mint egy gyöngyvirág csokor! Csak gyöngyvirág, és semmi más sallang. És szerencsére elég tartós is. A megajándékozott is nagyon örült, beleszeretett. Azt hiszem, legközelebb veszek egyet magamnak is. :) És voltak még ott ettől a gyártótól egyéb virágillatok, azokat is sorra veszem majd. Nem értem, miért pontozta le valaki korábban! Aki tömény gyöngyvirág illatot keresett és azt kapott, mégis miben csalódott?

J. Fenzi Natural Line Rose EDP

J. Fenzi Natural Line Rose EDP
2019. április 1.

Családtagnak kerestem az eredeti virág illatára megtévesztően hasonlító, megfizethető parfümöt. Nem tudtam ugyan, mit kapok, de belevágtam és megvettem, mert az ára verhetetlen, és hát más vásárlók dicsérték az "eredetiségét". Nem bántam meg a választást, ahogyan a választott netes boltot sem (akciosillat), mindkettő telitalálat lett! Ez a parfüm eszméletlenül rózsás, egy az egyben, mint egy rózsabokor, vagy mint a kis régi fiolákból, abban a díszes kis hengeres, keleties fa tartóban a rózsaolaj! Csak a rózsa, és semmi más körítés. És szerencsére elég tartós is. A megajándékozott is nagyon örült, beleszeretett. Azt hiszem, legközelebb veszek egyet magamnak is. :) És voltak még ott ettől a gyártótól egyéb virágillatok, azokat is sorra veszem majd. Nem értem, miért pontozta le valaki korábban! Aki tömény rózsaillatot keresett és azt kapott, mégis miben csalódott?

1999 EDP

1999 EDP
2019. április 1.

Ide is leírom, ha már rátaláltam a régi csomagolásúra, mert az újhoz már leírtam a véleményt róla:
Nagyon régen vettem az előzőt, akkor még más üvegben volt (az az üveg - vagyis ez - nekem jobban bejött, de végül is mindegy, az illat a lényeg), és mostanában fogyott el. Váltogatva használok többféle parfümöt, aktuális kedvem, hangulatom és akár évszak szerint, ezért egy-egy üveggel akár 10 vagy több évig is elég nekem. Mindig utánzatokat veszek, mert az eredetiek megfizethetetlenek, ezért lehetőleg olyat keresek, ami minőségi és eláll. Na, ez olyan. Nem tudtam, rátalálok-e még erre az illatutánzatra, de tettem egy próbát és nagyon megörültem, amikor vásárlói vélemények alapján ráleltem! Bár kissé bizonytalanul vásároltam meg, nehogy másféle illatot kapjak végül, mert nagyon idegen volt az új kivitelezése. Azonban cseppet sem csalódtam! Az illat a régi, számomra nagyon finom, különleges, nem mindennapi, ráadásul nagyon tartós, és az ára is verhetetlen! Egy fújásnyi általában elég belőle, amit még harmadnap is érezni lehet (én a ruha fonákjára szoktam fújni, nem bőrre, fújás után pedig összehajtom a ruhadarabot egy fél órára, hagy zárja magába az illatot, ne pedig elszálljon az éterbe). Aki a régi, jól megszokott illatot keresi ebben a parfümben, az nyugodtan ráharaphat! :) Plusz adalék, hogy ahonnét vettem (akciosillatPONThu), hihetetlenül készségesek, kedvesek voltak, és gyorsak is! Nem tudtam, hogy az a bolt létezik, szintén vásárlói vélemények vezettek oda, amiket innen is köszönök mindenkinek. Mást is beszereztem onnan, ha már ott jártam, és azokat sem bántam meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.