KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

jirka

adatok

8175 pontRegisztráció dátuma: 2014. május 14.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
Korcsoport: 45-54

8175 pontRegisztráció dátuma: 2014. május 14.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
Korcsoport: 45-54

191 VÉLEMÉNY (115 vélemény 364 hasznos szavazattal)

Foreo Luna 2

Foreo Luna 2
2020. január 15.

Sziasztok Kedves KM Olvasók!
2 éve használom.
Két év alatt a készülék kicsit bemattult, és a nyomógombnál fellevegősödött a borítás (sosem állt vízben), ettől függetlenül úgy működik, mint új korábban. Kedves baktériumok biztos laknak rajta - alapos tisztítás ellenére is - de úgy tűnik barátságban vagyunk, legalábbis nem ártanak nekem.
Megérte? Nekem határozottan is. Mindennap használom.

2019. január 11.
1 éve használom. A Sensitive 2-t használom, és ha a közel 68.000 Ft-os árát tekintem, az 12 hónapra visszabontva még így is kb. 5600 Ft/hó.
A vásárlásnál láttam, hogy nekem ez lesz a legmegfelelőbb - érzékeny, rozaceás arcbőröm van - mert a Luna sensitive 2-nek legapróbbak és puhábbak a sörtéi.
10 pontban szedtem össze a tapasztalataimat a készülékkel kapcsolatban:
1. Regisztáció a Foreo oldalon: magam is bebénultam a számokkal, így online segítséget kértem az ügyfélszolgálattól, akik gyorsak voltak, maximálisan elégedett voltam velük, mellyel megerősítették bennem azt a bizalmat, hogy ha szervízelnem is kell, lesz rá hatékony megoldás.
2. Sérülés: Egyszer leejtettem kőpadlóra, semmi baja nem lett, a szilikon réteg jól védte.
3. Külső borítás, tüskék, forma: Puha szilikon réteg fedi, apró, puha tüskékkkel. A tüskék alakja egyenletes, sűrű alakban vonják be a fejet. A tojásdad (kicsit csúcsos) alak lehetővé teszi, hogy a szem, szemöldök, áll alatti rész is elérhetővé váljon.
4. Használat: A 4-es, közepes fokozaton használom, ezt csak a gomb nyomkodásának számolássával lehet meghatározni, sajnos, semmi nem jelzi a fokazatváltást, a magasabb fokozatok nekem erősek voltak. Az első 2 hónapban reggel és este használtam, kb. 2 percig. 3 perccel is próbálkoztam, de az már nem esett jól a bőrömnek. Két hónap után kikopott a reggel arctisztításból (nem a Luna hibájából), csak este használom. A 15 másodpecenkénti váltások lehetővé teszik, hogy az arc - beleértve a nyaki részt - mindenhol a Luna tüskéi alá kerüljenek.
5. Tisztítóerő és hatás: Gyönyörűen - szinte, mint a gyalu - oldotta le a mikro (szinte láthatatlan) elhalt bőrrészeket az arcomról. Többször teszteltem, hogy milyen, ha színezett terméket nem vele mosok le, csak simán kézzel, nos a különbség olyannyira látványos volt - mindig fehér arctisztító kendőt használok - hogy ki nem hagynám az esti arctisztításból. Az elmúlt egy évben nekem az olajbalzsamokkal vált be a leginkább. A balzsamokat közvetlenül az arcbőrbe masszírozom, majd megnedvesítem a Lunát, és átmasszírozom vele az arcomat. Persze ez ízlés kérdése.
6. Masszírozó oldal: Eleinte igyekeztem az árát kihasználni e készüléknek, így az arctisztítás után fordítottam és a masszírozos részét zümmögtettem 2 percig. Eme "fordítást" elhagytam, mert szerintem a tüskés oldal ugyanezt csinálja a rezgéssel és vibrációval, így aztán részemről az csak egy dekorációs elem maradt.
7. Tisztítás: Használat után folyékony kézmosó szappannal átmosom, száraz törülközővel áttörlöm.
8. Töltés: A 8. hónapnál, bekapcsoláskor a fény elkezdett pulzálni és 10 másodpercenként leállt. Másfél óra alatt töltődött fel.
9. Hordozhatóság: A mellékelt szürke, puha tokjában tartom utazásaim során, melyeken kül-és belföldön mindig elkísért, repülőre felvihető.
10. Megérte? Nekem határozattan is. Minden este örömmel használom, mert tudom milyen vele az arctisztítás: hatékony, kíméletes, gyors, megbizható. Bőrápolásomban kulcselem a bőrtisztítás, a Lunával az elmúlt egy évben határozottan is sokat tettem a bőröm állapotának javításában.
Szép napot kívánok mindnyájatoknak!

Omorovicza Magyar Királynő Permet

Omorovicza Magyar Királynő Permet
2019. június 28.

Sziasztok Kedves KM Olvasók!

2018. augusztus 10.
Monsieur Gustave csettintene egyet a nyelvével - ha létezne - a Magyar Királynő permet látványától és hatásától minden bizonnyal. "Békebeli kort" idéző a csomagolás és maga a permet illata. A hozzáadott illatanyag természetes, lásd Omorovicza hivatalos oldala.
Egy gyönyőrű masni, egy ékszer, egy luxus darab. Nem használtam mindennap, mégis használtam mindennap (ezért nehezen tudnám leírni mennyi időre is elegendő a 30 ml), 1-2 fújjás erejéig, arcra, hajra, testre. A szórófej fantasztikusan, egyenletesen és szórtan terít, így nagyon keveset adagol egyszerre.
Textúrája vízszerű, könnyű azonnal felszívódó formula, lágyan és kellemesen simul bele az arcbőrbe, irritációt sosem okozott, nagyon érzékeny bőrön tesztelve.
1 hónap használat után tűnt fel, amikor utolsó rétegként fújtam fel, frissítő gyanánt, hogy valószínűleg a pektinneknek köszönhetően csinál egy optikai trükköt az arcbőrrel, a mimikai ráncok területét feltöltötte, az arcbőrt egyenletessé tesszi. Hajra fújva nem nehezíti el azt, hanem ad egy könnyű hidtalását a hajvégeknek. Testen a kánikulában használtam a karjaimra, melyen egy sima, hidratált hatást értem el, enyhe bőrfénnyel.
Több Omorovicza terméket próbáltam és használok is, masszívan erősek tartom őket, ezért például a hagyományos rétegzős rutin az ő esetükben minimalizálható, hibát nem találok rajtuk, árakon pedig sosem vitatkozom.

2019.június 28.
Visszatértem az arcápoló termékek leggyönyörűbb masnijához, és be kell, hogy valljam, nyáron - épp könnyűsége miatt - tökéletesen működik. Omorovicza Tündöklő Arcolajával (Miracle Facial Oil) használom párban, és áhhh és mély sóhaj (őszintén nem akarok bagatellizálni), levagyok nyűgözve.
Napi kétszer használalom 5-10 pumpa fújással, de extra hőség esetén frissítő és hűstő érzést nyújt, "adhoc" használat esetén.
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe: Beauty School with Omorovicza Co-Founders Stephen & Margaret - https://www.youtube.com/watch?v=WwusWO45xvg
Szép napot kívánok mindnyájatoknak!

Omorovicza Arctónus Tökéletesítő SPF20

Omorovicza Arctónus Tökéletesítő SPF20
2019. június 4.

Sziasztok Kedves KM Olvasók!
2019.06.04.
Jelenleg a 3. tubusomat fogom kezdni belőle, gyakorlatilag napi használattal - helyesbítenem kell - közel fél évre elegendő adagot tartalmazz. A Medium árnyalat valóban sárgás bőrre való, de sajnos ezt az Omorovicza nem a termékhez írja, hanem az Inspiráció lap fül alatt "rejti el": "The second of our three shades, medium, is best suited to those with more tanned, olive skin tones with yellow undertones." lásd: https://www.omorovicza.com/hu/blog/introducing-complexion-perfectors
Igazándiból nekem annyira hibátlan ez a termék, hogy nem tudom, és nem is akarom lecserélni. Egyértelműen: csodaszer

2018. december 3.
"Ó, te jó ég!" - hogy a klasszikust idézem.
7. hónapja használom, szinte mindennap, és a mindennapjaim hőse lett. 7. hónapja használom az 50 ml-t (2 pumpa/alkalom), és a tubus még nem fogyott el. Vagyis itt kell megemlítenem a számomra egyetlen negatívumát, a kiszerelését: pumpás. 2 héttel ezelőtt már azt éreztem, hogy nehezen adagolja a krémet, így nagy levegőt véve, szétvágtam a tubust. Nos, bőven van még krém benne, mennyiség alapján egy hónapnyi adag biztos, vagyis ez az 50 ml, kb. 8 hónapra elegendő adagot tartalmazz (még szeptemberben megvettem a másik tubust, félve a készlethiánytól, ami lett is novemberre).
Szín: Amikor tükörbe nézzek egy számomra természetes, kellemes karamell árnyalatot látok, mert ez egy sárgás szín, nem rózsaszínes, így nekem a medium árnyalat pont passzol, sőt tökéletes. A tubusból való kinyomáskor én mindig egy picit sötét színt látok, de a felkenés után ez idomul a bőrömhöz - és itt nagyon fontos, hogy az arctónusunk sárgás vagy rózsaszínes - napközben nem változtatja a színét, nem oxidálódik. A hivatalos oldalon viszonylag nagy képekben mutatják meg a 3 árnyalatot, de az tény, hogy a sárgás tónus sajnos nincs jelölve.
Állag: Lágy, az első felkenéskor megijedtem, hogy csíkoz, foltozz.. de nálam a felkenés után beleolvad az arcbőrömbe, eggyé válik vele, sehol csík vagy folt, gyönyörűen illeszkedik, egy enyhe fényt hagyva maga után, gyakorlatilag tükör nélkül felteszem, mert nálam úgy viselkedik, mint egy arckrém.
Arctónustökéletesítő??? Tavasszal dobta piacra az Omorovicza család, a BB krémjük utódja lett, a kiszerelés nagyobb lett, az ár olcsóbb. Tisztán fizikai fényvédelmet tartalmazz, a lista gyönyörű, BB krémhez tudnám hasonlítani, építeni szerintem lehet, bár én az enyhe fedést szeretem.
1 éve használok Omorovicza termékeket és az első pillanatban világos volt számomra, hogy az Omorovicza termékek masszívan erősek, a darabjai önállóan is olyan hidratáló erővel bírnak, hogy a hagyományos rétegzés az ő esetükben felejtős részemről - normál, de érzékeny bőröm van, kedves barátommal Roza(ceával) -, mert csak túl tolom a termékeket.
Nyáron a legnagyobb kánikulában is megtartotta magát (a bőröm izzadt, de estig kitartott folt nélkül, nem égtem meg vele), egy mistet és egy szérumot használtam alá, jelenleg is csak két réteget használok alatta. Ha erre rákerül még egy réteg, pl. egy krém, nos igen akkor elcsúszik, mert az már sok neki, akkor beleül a mimikai ráncokba és elmaszatolódik.
Kopik, de egyenletesen, irritációt a 8 hónap alatt sosem okozott, cserébe végtelenül hálás vagyok ennek a terméknek, mert hasonlót csak a NIOD Survival 20-nál tapasztaltam, ellenben a Survival 30 ml-es kiszerelése 6 hétig tartott ki.
Szép napot kívánok mindnyájatoknak!

NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1

NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1
2019. május 27.

Sziasztok Kedves KM Olvasók!
2 évvel ezelőtt kezdtem el NIOD termékeket használni - akkor még a régi CAIS - mely termékek alapvetően változtatták meg a bőröm állapotát. Érzékeny, rozaceás, vörös bőrröl írok, mely ezalatt a két év alatt sokat gyógyult és javult. Szárazból normál bőrtípusúvá váltam, rozaceám van, halványan, a bőrpír elmúlt. NIOD-ot ez idő alatt mindig használtam, elsősorban az MMHC, Survival 0 és HV-t. Mikor kijött az új CAIS, a kezdeti vélemények nem voltak túl pozítivak, sokan követelték vissza a régi változatot, amit nyilván nem lehetett már. Gondoltam várok, időközben jött a deciemes őrület, a tülekedés, kipróbáltam a TO Cooper peptide-jét is, amivel nem jöttem jól ki. A Cooper peptid(ek) - utána olvasva a szakirodalomnak - remek alternativa lehet a bőröregedésben és regenerációban (haj és bőr), a 70-es évektől folyik a kutatás velük kapcsolatban (DR. Loren Pickart bőrgyógyászhoz nevéhez fűzödik, terméke kapható az Amazonon, a legolcsóbb réz peptid, mégis kevés szó esik róla).
4, azaz négy üveggel használtam el belőle - fél évre terveztem - de feladtam. Kizárólag NIOD termékkel használtam együtt: lemosó, CAIS, MMHC, Surval 0 és 20, HV. Nem hámlasztottam, retinol(okat) és c vitamint nem használtam.
Az új CAIS inkább géles, könnyebben kenhető, nem vízszerű, az illata nem fémesen-savanykás, a színe maradt kék. Nálam soha, de soha nem szívódott be a bőrbe rendesen. Ragadt. Utána az MMHC még jobban ragadt, és értelemszerűen a többi termék texturáját is megváltoztatta.
1 üveg, napi két használattal, épphogy kitartott 4 hétig, így minden hónapban újravásároltam. A CAIS egyérteműen is hat a bőrre, a sejtkommunikációra, ahogyan manapság mondjuk. Nálam volt előnye, mindenképp, de a hátránya több volt, ezért a 4. üveg után elengedtem.
Előnye:
Felkenés után, nincs látványos hatása, mint pl. a c vitaminnak vagy az a vitaminos készítményeknek, de tapasztalható egyfajta "kisimmultság" érzet.
A 2. üveg végénél egyértelműen is látszódott, hogy a szemöldök és szempilla sűrűbb, tőmötebb lett.
Pirosdást nem okozott, rozaceát szinten tartotta.
A 4. üveg végén jeletős változást a mérgesránc "feltöltöttségén" tapasztaltam.
Hátránya:
Soha nem szívódott fel az arcbőrbe, így aztán sose tudtam meg, milyen az, ha nem ragacsos az arcom. Erős viszketést okozott, melynek eredménye néhány pukli lett, valószínűleg a vakródzás eredményeként. A legjobbban éjszaka (nyugalmi állapotban) viszketett, mely megzavarta az alvásidőmet, és ez vezetett a végső elváláshoz.
A "boldogság kék szérumát" elengedem, nálam nem ő lesz a megoldás, de nagyon remélem, hogy többeteknek lesz segítsége, hosszútávon.
Szép napot kívánok mindnyájatoknak!

Clarins Hydra-Essentiel Lip Balm

Clarins Hydra-Essentiel Lip Balm
2019. március 11.

Sziasztok Kedves KM Olvasók!
A Clarins rózsaviaszos ajakápolóját 2016. január 10.-én véleményeztem, igen szűkszavúan és "hülyén" - "Clarins termékeken nehéz fogást találni :) Nagy tubus, maximálisan hozza, amit leírtak róla. Az állaga nagyon finom." - mely ajakbalzsamhoz 3 év után visszaszerettem volna térni.
De nem tudtam! A rózsaviaszost kivonták a forgalomból (európai webshopokból sem tudtam megrendelni, Müllerben kifutó termék volt, már ott sincs) helyette lett a kék lótusz viasz.
Hogy mi? Kék lótusz viasz, ez biztos valami fantázia név. De nem! Ott a lista közepén.
Még mielőtt megvásároltam volna - bevallom kissé félve, talán a lótusz miatt - még beszereztem Terry de Gunzburg ikonikus rózsaviaszos crayon-ját, így biztosítva magamat rózsaviasszal, mert más ilyen formulát nem ismerek. De a Terry-féle rózsaviasz nem segített az ajkaim kiszáradásán, így elloholtam a D-be.
Kiszerelése 15 ml, ami egy évig biztosan elegendő, napi használattal, erre emlékszem a rózsaviaszos társnál is (Bobbi Brown ajakápolója 15 gr, egy évre még sok is).
Tubusa, kupakja teljesen kék. Állaga viaszos-balzsamos (lásd lista), gyöngyház rózsaszín. Tűhegynyi mennyiség elegendő az ajkakra. Nem olyan "vastag" rétegű, mint elődje, vagy mint a fent említett Bobbi Brown, ívást szépen bírja.
Szerintem még sosem írtam olyan véleményt, hogy elsőre használt, és úgy is maradt. Ez a kis lótusz viasz, felkentem és használt, azonnal hidratált és simított, vagy mondjuk azt gyógyított és regenerált. A seb az ajkaimról, másnap leesett, nyoma sem maradt.
Használom rúzsok alá, és fölé, éjszakára, nappalra. Fantasztikusan működik, de nem látványos, cserébe természetes és egészséges kinézetet ad, legalábbis nekem, és bár azóta véleményem változott, mert tudok a Clarins termékeken fogást találni, ez az ajakápoló az, amire - hogy a klasszikust idézzem - azt mondjam: "Tökéletes!"
Szép napot kívánok mindnyájatoknak!

Giorgio Armani Ecstasy Shine Lipstick

Giorgio Armani Ecstasy Shine Lipstick
2019. március 4.

Sziasztok Kedves KM Olvasók!
Kedvezménnyel vásároltam meg a Smile árnyalatot (olcsóbban, mint egy Chubby-t), színe és "shine" jellege miatt hétköznapi viseletnek szántam. A leírása igen hangzatos volt - olyan, mint egy ajakbalzsam, tükörfény, csillogás és hidratálás - természetesen igent mondtam rá, mert én még mindig nem találtam meg a hétköznapi, kellemes viseletű "feldobom és megyek" színezőmet, nem, a Chubby sem ilyen nálam, bár lehet, hogy a hiba az én készülékemben van. A külföldi vélemények megoszlanak, ötös és hármas között van az értékelése.
Állaga krémes, lágy, siklik az ajkakon, tükör nélkül használható, így a 3gr néhány hónap alatt elkoptatható (szavatosság 24 hónap). A tokja isteni, szó se róla a külcsíny csillagos ötös, ez a pattent mágneszár egy álom. Ízt és illatot a magam részéről nem érzékelek, ha van is, az nekem semleges.
Az első használatkor, kicsit ki voltak száradva az ajkaim, így első tesztnek tökéletes volt, mit tud hidratálásban? A szárazabb bőrön nem javított, hanem rontott, tovább szárította. Rendben.
A színt (ami egyébként csodálatos) csak úgy tudom elő csalogatni, ha megpróbálom rétegezni, bár ez az ő esetében nehéz, és rárakok valamit, pl. Bobbi Brown vagy Clarins ajakápolót, amiknek hidratáló hatásuk van és rendelkeznek egy enyhe rózsás árnyalattal. Így egy álom és tartja is magát, és egy különleges színt kapok, mely a nude vonalon belül van.
Pár napra felhagytam a használatával, csak hidratáltam az ajkakat, semmi színező, semmi macera.
Makulátlan, hibátlan, feltöltött ajkakkal indítottam a második tesztet, így már kellemesebb viselet volt, de. kb. 4 óra múlva már nem volt komfortos, így rákentem még egy réteget. A plusz réteg nem segített rajta, még a színén is rontott, mert így az enyhén felül szárított felület csíkos lett.
Mindent összevetve: Nem olyan, mint egy ajakbalzsam, hidratálása gyakorlatilag semmi. Nincs tükörcsillogás, csak valami szolid fény marad után.
Nálam csak valamivel együtt működik, vagyis alá vagy/és fölé kell hidratálni, és így tényleg egy szerethető és hordható mindennapi színezővé válik, na de őszintén...
Szép napot kívánok mindnyájatoknak!

Eve Lom Cleanser

Eve Lom Cleanser
2019. január 29.

Sziasztok Kedves KM Olvasók!
A british Vogue szerint:“the best cleanser in the world.” Vonzódom az ikonikus darabokhoz, és addig-addig húzom, halasztom a vásárlást, míg egyszercsak megveszem. Eve Lom 1985 óta dolgozik a szépségiparban, 70 éves "superfacialist". 2018 szeptemberében előjegyeztettem egy Eve Lom special edition boxra, amiben, több terméket is kipróbálhattam a cleanser árárért, egy többszörösen dínyertes tisztító áráért.
Az ára? £55.00/100 ml-es napi egyszeri, esti lemosó, minden bőrtípusra. Egy nágyágyúról van szó, minden tekintetben, az áráról meg csak annyit, hogy vásárlás után többször úgy gondoltam, hogy elgurult a gyógyszerem, amikor megrendeltem a dobozkát.
Csomagolás: Letisztult fehér és arany tégely, minimalista kiszerelés (masszív), egy enyhe luxus bájjal.
Muszlin kendő: Pablo Genial! hogy a klasszikust idézem. Fehér arctisztítókendőt mindig használok arctisztításhoz, mondhatnám rengeteg fajtám és félém van, de azóta ehhez a kendőhöz nyúlok a legszívesebben. Téglalap alakú kendő (egyes hasonlatok szerint 17. századi muszlikendő), de inkább a vászonhoz hasolít az állaga. Kellőképpen gyengéd, ugyanakkor kellőképpen erős is. Szélei gyönyörűen elvannak dolgozva. Pillanatok allatt szárad, ez például utazásnál fontos szempont lehet.
Állag: A színe méregzöld és sárga keveréke , viaszos, tömény textúra. Az illata egyszerre vonzó és taszító, gyógynövényes és erősen orvosi steril, nagyon intenzív. Az első hetekben nehezen barátkoztam meg az illatával, a végére pedig enyhe "szingnatúr" illatá változott.
Ha ismeritek a NIOD fém kiskanalát (ha nem, nézzetek rá a méretére, mert igen pirinyó) volt az adagja, púposan. Na most ehhez képest a Clinique tiszító balzsamjából bőven a dupla mennyiséget kell kivennem a tégelyből, arctisztításhoz.
Az ajánlás szerint bele kell masszírozni az arcbőrbe (erre van egy külön technika, lásd hivatalos honlap), ami felkenve fehér réteget képez, majd a masszírozás hatására színtelenné válik. Én eztán a Foreo Lune Sensitive 2-vel még rezegtetem kicsit, majd jöhet a kendő, kb. háromszori törléssel. És... ennyi. Nincs kettős arctisztítás. És itt álljunk meg egy szóra! Tisztító balzsam függő vagyok, és tudom, hogy mindig van 2.lépés, egy 2. lemosó, de itt nincs, felesleges, nem is kell, e "nehézség" feldolgozásán napokig nem jutottam túl.
Érzékeny, rozaceás arcbőrömet nem bántja, lemosás után, tükörsima, feszes az arcbőröm - új lemosókat úgy tesztelek, hogy lemosás után fél óráig nem kenek rá semmit - és egyértelműen különbség van abban, hogy a rákövetkező réteg, hogyan szívódik be.
A 100 ml, több mint 4 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz. Hogy szerintem miért a világ legjobb tisztítója? Mert gyorsan, hatékonyan távolítja el a mindennapi szennyeződést, anékül, hogy hosszadalmasan kellene macerálni az arcbőrt, azért hogy tiszta legyen.
Még hagytam egy kis adagot a tégely alján, egyszerűen nincs szívem elhasználni (kicsit szentimentális vagyok), de sokszor van rá akció, így biztosan újra veszem, mert bár az összetevő listája bonyolult, de a használata oly egyszerű, hogy ezt a nagyszerű minimalizmust nem akarom nélkülözni. Eve Lom pedig egy tünemény.
Szép napot kívánok mindnyájatoknak!

Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum

Aurelia Probiotic Skincare Revitalise & Glow Serum
2018. október 11.

Sziasztok Kedves KM Olvasók!
Az első üvegemet ez év májusában (15 ml) egy vásárlásomhoz kaptam ajándékba, aminek nagyon örültem, mert már néhány hónapja szemeztem a Claire Vero által alapított Aurelia termékcsaláddal. Már a Miracle cleanser-nél leírtam, hogy ők az angol "szuperzöld" luxusvonal, akik, probiotikumokat tartalmazó készítményekkel léptek a piacra, 2013-ban. Itt szeretném leírni, hogy aki érdeklődik a post, pre és probiotikumok iránt, de nem szeretne ennyit költeni rá, a Gallinée (szintén angol) szolidabb árú termékekkel állt elő, online megvásárolható, magam is tervezem termékeinek a kipróbálását.
Az első 15 ml elhasználása hatalmas hatást tett rám (tán mert tavasz volt), tükörsima bőrképet eredményezett, hipersebességgel szívódott fel, az aromaterápia meg csak a plusz volt. Ezen felbuzdulva több Aurelia termék boldog tulajdonosa lettem, de mire a a 2. -immár 30 ml - üveg végére értem, e szérumot már nem tartottam csodaszernek.
Állag: Sűrű, sárgás szérum, amit ügyeskedve lehet kinyerni a "bumszli" pipetta fejből, citrusos illatú. Viszonylag sokat kell belőle használni, ezért szerintem gyorsabban is fogyott, mint általában szoktak nálam a szérumok.
Kiszerelés: Kívülről "cuki", rózsaszín-arany (Mendl's sütemények), de belseje az katasztrófa, mármint a pipetta, ilyen rosszul szerkesztett adagolóval régen volt dolgom, még az Ordinary-t is beelőzi, pedig az is pocsék, de ott szemet húnyok az ár miatt.
Szóval mire a végére értem, igazándiból nem érzetem különbséget hatásilag közte és a NIOD MMHC között (az összetevőlista még nem is hasonlít), legfeljebb árban, ami csaknem 9000 forintnyi.
Kellemes, irritációt nem okozó (érzékeny, rozaceás bőrön tesztelve), az arcbörömet szinten tartó darab, őszintén, semmi probléma vele, de nem győzött meg arról, hogy ennyi pénzért újra vegyem.

Aurelia Probiotic Skincare Miracle Cleanser

Aurelia Probiotic Skincare Miracle Cleanser
2018. szeptember 18.

Sziasztok Kedves KM Olvasók!
Aureliát luxus zöldvonalként emlegetik Angliában. Fél szemmel mindig láttam a márkát, talán követtem is a pályafutást (2013-ban Claire Vero által alapított angliai, probiotikumot tartalmazó bőrápolási termékcsalád, millió díjjal), de nem a zöldvonal volt a bőrápolási rutinom alapja. Aurelia a "zöldön" túl rendkívül innovatív cég, vagyis a zöldvonal alapos kutatás-fejlesztéssel párosul.
Májusban viszont kaptam ajándékba egy 15 ml-s Revitalise & Glow szérumot (szintén többszörösen díjnyertes termék) így volt szerencsém kipróbálnom, és hát valljuk be, megtetszett.
Arcpolási rutinom alappillérének tartom az arctisztítást, így egyértelmű volt hogy a Miracle cleansert kifogom próbálni. A 120 ml-t vásároltam meg, melyhez csomagolnak egy antibakteriális bambuszkendőt. Cuki. De. Erősebb anyagú arctisztító kendőhöz vagyok szokva - ízlés dolga - ez inkább gyemekkorom békebeli zsebkendőjére hasonlít, nem vele végzek arctisztítást.
Csomagolás: Már Omoroviczáéknál becsípődött nekem Monsieur Gustave, itt egyértelműen a Mendl's sütemények csomagolása jutott eszembe róla, üvegtégely, masszív műanyag tetővel.
Állag: Fehér, lágy krém, határozott eukaliptusz illattal, patikai-gyógynövényes. Tenyérbe téve, arcbőrbe masszírozva, könnyen terül az arcbőrön, csoda tapintás és élmény marad utána, itt lép be az Aureliára jellemző aromaterápia.
DE! Sokáig gondolkoztam rajta, hogy négyest érdemelne. MERT. Este csak 2. tisztítóként működik (én balzsam olajat használok előtte), vagyis a napi szennyeződést, sminket nem tudja eltávolítani, amivel részemről semmi gond, két lépés-ben szoktam, vagy pedig reggeli tisztítóként. NA DE! Ez a balzsam annyira gyönyörűen működik, annyi pluszt ad az én érzékeny, rozaceás bőrömnek, hogy egyértelműen - az összes "negatívuma" ellenére - is ötös.
A Miracle cleanser gyengéd, gondoskodó krém, én inkább egy támogató, vagy a hajápolásban most divatos kifejezést használva, elasticizer, cowash stb.-nek hívnám, részemről egy "újdonság" elem vagy ha úgy tetszik lépés a bőrápolásban.

Fountain The Glow Molecule

Fountain The Glow Molecule
2018. június 26.

Sziasztok Kedves KM Olvasók!
2018.június 26.
Elfogyott a 2. üveg is, és azt határozottan is állíthatom, hogy nem lettem Sarah Connor, nem az izmokra értem. Az első és második üveg hatása között nem tapasztalok érdemi változást. A "ragyogás" továbbra is "üdévé" varázsol, de hidratálás szempontjából továbbra is a The Hyaluronic Molecule-t erősebbnek tartom.
Március óta fogyasztom a Fountain termékeket, ez most a 12. hét. Összefoglalva elmondhatom róluk, hogy formulában és ízben élen járnak. A hatásuk is mérhető - bár a gyomorból a felszívódásuk ezeknek a táplálék kiegészítőknek egyéni, és nem 100 %-os - látszik a bőrképen, a haj és körömállapotán. Az anyagcsere a 2. üveg fogysztása alatt normalizálódott.
A The Glow-t szerintem ideális a tavaszi hónapokban fogyasztani, vagy ha valami nagy eseményre készülünk (minimum 1 üveggel).
Erős közepes - jól megérdemelt közepes! - az alul és felül leírtak alapján, nem győzött meg arról, hogy ezen az áron vele kell folytatnom a sort.

2018. június 2.
Az első üvegemet fejeztem ma be a The Glow-ból, ezért megosztom veletek a tapasztalataimat, most így a nyár elejére hasznos lehet, mindjárt leírom miért.
Elöljáróban néhány hasznos információ az itókáról: 2014-es év díjnyertes terméke: Cosmopolitan Beauty Awards 2014.
Glutation tartalom - angol nyelvű, internetes forrás - 250 mg/2ts ezzel ellentétben, a dobozon 125 mg szerepel, hogy hol az igazság nem tudom (napi ajánlott mennyiség 150 mg) HA tartalom - Deciem Lab-tól kapott válasz - 80 mg/2 ts ( napi ajánlott mennyiség 100 mg).
A glutationt, mint a HA-t és kollagént a testünk termeli egy darabig, aztán ez egyre inkább csökken a korral. Nem akarok róla bemásolni semmit, olvasatok utána, angol nyelven nyilván több információ található róla, a bevitt napi mennyiséggel kapcsolatban megoszlanak a vélemények és kutatások, de ez minden vitaminra és ásványi anyagra igaz.
Miért kezdtem bele az iszogatásba? Az utóbbi hónapopkban rengeteg fotót láttam érett hölgyekről, akik csodaszép eredményt értek el arcápolásban, viszont a fényképeken látszott - kicsit a papír öltöztető babákhoz hasonlítva -, hogy nyaktól lefelé már bizony látszik a kor, vagyis csakis az arcbőrre fókuszáltak.
A 240 ml 24 napra elegendő folyadékot tartalmazz. A The Glow előtt, már 2 üveggel elfogyasztottam a The Hyaluronic Molecule-ból. A kettő között másfél hét szünet volt.
Állag és íz: A The Hyaluronic Molecule-val ellentétben a The Glow folyós, amaz zselé-pudding állagú. Kanálról adagolom reggelente, íze műsavanykás, kellemes, semmi negatívumot nem tudok mondani róla. A 3 hét alatti tapasztalataim bélrendszerre gyakorolt hatásáról az, hogy kicsit meggyorsítja az anyagcserét, nem rossz értelemben, sűrűbben jártam a mosdóba, duplán néha triplán, ez talán az arra érzékenyeknél szempont lehet.
Az első héten nem tapasztaltam semmit, elmaradt a glow. Viszont az üveg végére megjött a "ragyogás". Nem, nem lettem diszkógömb, de határozottan látszik a bőrfény, a testem minden területén. Üde, egészséges csillogás, mintha olajjal kentem volna át magam. Hidratálásban a The Hyaluronic Molecule-t erősebbnek éreztem az első üveg elfogyasztása után.
Nos, ezért írtam fent, hogy így nyár elejére hasznos lehet, mert meglehet vele spórolni, a csillámos testolajokat. Jut eszembe spórolni! A Lookfantastic-ról rendelve kedvezőbben lehet megvásárolni, mint a Deciemtől, sokkal kedvezőbben.
Visszatérek a tapasztalataimmal (na ez Terminátorosra sikeredett). Egészségetekre!

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.