jud678
Regisztráció dátuma: | 2014. május 6. |
Bőrtípus: | Normál |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | - |
145 VÉLEMÉNY (86 vélemény 106 hasznos szavazattal)
Himalaya Herbals Gyengéd Nyugtató Tonik Száraz és Érzékeny Bőrre
2014. december 1.
update:
micsoda összetevők! ezt érzékeny bőrre?! borzalmas :( -2 csillag
Tisztít, de zavar az erős illata, és a bőröm mintha még érzékenyebb, sérülékenyebb és kipirosodottabb lenne tőle. Örülök, hogy elfogyott, nem fogom újra megvenni.
Cien Tej és Méz Folyékony Szappan
2014. október 12.én nagyon nem szerettem (főleg az illata miatt), alig vártam, hogy végre kiürüljön a flakon.
Balea Creme Bad Krémes Habfürdő Olivakivonattal és Gesztenyetejjel
2014. október 12.kellemes illat (de nem olivás), enyhén szárít és ragad. nem venném újra.
Isana Női Borotvahab Érzékeny Bőrre
2014. október 10.szintén gél párti vagyok, nagyon jó termék! ár/érték arányban szuper!
Isana Női Borotva Gél Sensitive
Max Factor Clump Defy Szempillaspirál
2014. október 10.most fogyasztottam el, teljesen meg voltam vele elégedve. újra megvenném.
szerintem ez a vatta túl vékony és igencsak túlárazott termék a többihez képest.
van vatta és vatta között is különbség, van amelyik szinte azonnal szétfoszlik, vagy könnyen szétázik, van amelyik szinte "érdes", stb. és ez attól, mert nivea, nem tud többet. amúgy 2-3ast adnék neki, mert annyira nem rossz persze, de nem érdemes ezt megvenni, van sokkal olcsóbb és gazdaságosabb is.
[ajánlom minden KM-esnek, hogy látogasson el az egyik penny élelmiszerboltba és próbálja ki a today sminkvattát. szuper! 120 db max 250 ft-ért, kedvencem.]
Bomb Bimbózó Szerelem Fürdősüti
nekem bejöttek az úszkáló levenduladarabkák, még többet bele! :)