jud678
Regisztráció dátuma: | 2014. május 6. |
Bőrtípus: | Normál |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | - |
145 VÉLEMÉNY (86 vélemény 106 hasznos szavazattal)
szerettem ezeket a tusfürdőket, jó volt mindegyik, amit próbáltam (arany szín, rózsaszín és ez is).
L'Oreal Happyderm Arctisztító Hab
2014. július 9.
juj én ezt nagyon szerettem :)
elég furi szaga volt (nem olyan finom, mint a krémnek), de nagyon szépen tisztított.
nagyon erős az illata, zavar. viszonylag könnyen kenhető, de nehezen szívódik be, fényes marad utána a bőröm, tapad/ragad.
Veet Easywax Elektromos Gyantázó Készlet
2014. július 9.
megvettem pár héttel a megjelenése után, elkapott a marketingje, igen :) mert hátha, hátha ez lesz végre a tökéletes szőrtelenítő...
nagy reményekkel álltam hozzá, kétszer használtam, azóta áll a dobozában a szekrény mélyén.
pedig szupi ötlet ez, sokkal profibb maga a készülék, mint az olcsóbb forró vízben felmelegítős gyantapatronos drogériás társai, vagy azok amik mindenhova "csepegnek/csurognak/ragadnak", ez a része 5*.
könnyű a használata addig, amíg a gyanta felmelegszik és rákenem a bőrömre és csík lehúz és szőrt kitép, ezzel teljesen elégedett vagyok, ez a része 5*
de! egyszerűen lemoshatatlanok a gyantamaradványok! adtak hozzá pár (talán 5 db) nedvesített törlőkendőt, de könnyen fogynak, úgyhogy fel kell készülni egyéb lemosószerekkel, és kiegészítő termékekkel, ez a része 1*
nekem annyira nem tetszett ennek az illata, mondjuk annyira nem is szeretem az olivás krémeket. még mindig van belőle, nem szeretem használni. nem is olcsó, nem is venném meg.
The Body Shop Kókuszos Testvaj (régi)
2014. július 9.én már legalább 7 féle TBS testvajat kaptam ajándékba, de ez a kedvenc! kellemes kókusz illat, viszonylag könnyen kenhető, jól hidratál, mondjuk csak nyáron használtam, mert a kókusz nekem a nyárhoz passzol. ezt a verziót talán magamnak is megvenném, de nekem bőven elég a kis tubus is, mert általában annyira nem igényli a bőröm a hidratálást.
Schauma 7 Gyógynövény Sampon (régi)
2014. július 9.régen használtam (kb. 12 éve), akkor nagyon szerettem. frissítette az akkor még derékig érő hajam, nagyon szerettem az illatát, jó volt vele hajat mosni.
fincsi illat, ajándékba kaptam, én csak kézmosáshoz használtam és nem szárította a bőröm.
Garnier Pure A Napi Hidratáló Kezelés
2014. július 8.
ahogy emlékszem eleinte nagyon jó volt ez a termék:
hűsítő (alkoholos), hatásos, volt értelme használni, de aztán valami 'elromlott', rosszabb lett tőle a bőröm állapota. mondjuk ahogy nézem az összetevőket, nem csodálkozom, ma már biztos, hogy nem venném meg. fényessé teszi a bőrt, nem ilyen krém való a kombinált bőrre (sem). valahogy mindig ugyanez történt az általam próbált garnier krémekkel, először tetszett a bőrömnek, aztán meg nem. :/
Herbal Essences Gyógynövényes és Gyümölcsös Sampon
egyáltalán nem emlékszem bevált-e, vagy sem, mert kb. 10 éve használtam utoljára :) vajon lehet még kapni valahol? itt írjátok, hogy 100Ft-os boltokban előfordul... :) biztos nem lehetett annyira rossz termék, mert arra emlékszem, hogy többet is elhasználtam.