jud678
Regisztráció dátuma: | 2014. május 6. |
Bőrtípus: | Normál |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | - |
145 VÉLEMÉNY (86 vélemény 106 hasznos szavazattal)
Rival de Loop Olajmentes Szemfestéklemosó
2014. július 6.
nekem kicsit ez is csípi a szemem, ahogy a himalaya uborkás is, de az nagyon :/
az új változat a garnier essentials sensitive-ből viszont nem csípi a szemem :)
update: ma újra használtam ezt a verziót (B5 vitaminos), és a véleményem ugyanaz: nekem ehhez érzékeny a szemkörnyékem, nem szeretem azt a szárító, "hűsítő" érzetet, amit hagy maga után. lemosom vele a szemem, de mintha alkoholos arclemosóval mostam volna le, percekig csak pislogok, úgyhogy én maradok annál ami jobban bevált. elhasználom a flakonomat, de nem fogom újravenni.
Rimmel Volume Flash The Max Szempillaspirál
2014. június 19.Nekem sem vált be, nem bírta a szemem, csípett, viszketett, nem fogom újravenni.
Garnier 24 Órás Hidratáló Testápoló Tej
2014. június 19.Szeretem a Garnier testápolókat, főleg ezt és a "piros flakonosat" :) Szépen hidratál (maradandóan!), csakis 5*
Elséve Tápláló-Tükörfény Intenzív Hajpakolás
2014. június 19.Ez a pakolás nagyon jó gubancolódó hajra, csak nekem picit macerás volt a használata. Jobban szerettem a balzsamot ebből a termékcsaládból.
Nekem naptej és arckrém formájában volt meg, igazából elégedett voltam vele, bár nem rajongok a hagyományos flakonos naptejekért. Ez a naptej-spray kiszerelés jobban tetszik.
Avon Super Extend Szempillaspirál
2014. június 19.Nekem sajnos valamiért nem bírta a szemem, csípte, viszketett tőle, mintha 'szárította' volna. Egy-két hónapig használtam, tényleg kevés festéket tud felvinni, biztos nem fogom újravenni.
Elséve Tápláló-Tükörfény Hajfénykrém
2014. június 19.Ez a krém nagyon jó gubancolódó hajra. Szebbé teszi, fényesíti :)
Elséve Nutri-Gloss Light Tükörfény Sampon
2014. június 19.Valamiért ebből a samponból a sima verzió jobban bevált, mint ez a zöld feliratos/light. Ezt kifejezetten nem szerette a hajam, nem győztem mosni.
Elséve Tápláló-Tükörfény Sampon
2014. június 19.
Ez a sampon csodákra képes :) Nagyon sok, de igen vékony szálú hajam van (ezt minden fodrász mindig megállapította :)) és borzasztó könnyen gubancolódik, de ez a sampon és a balzsam társa együtt sokat segített már nekem :)
DE azért - 1 pont, mert ezt használva sűrűbben kellett hajat mosnom, samponban az SLS és parfüm menteseket jobban szereti a hajam.
Fa Pink Passion Golyós Dezodor
régen próbáltam, az illata egészen kellemes volt, de kb. ennyi a pozitívuma.
arra emlékszem, hogy elég gyenge termék volt, enyhén ragadt, nem szívódott be.
a hatása emiatt szintén nagyon gyenge. az összetevői sem túl szépek. találtam ennél azóta már sokkal jobbat.