kathybug
Regisztráció dátuma: | 2010. szeptember 1. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | 35-44 |
12 VÉLEMÉNY (1 vélemény 1 hasznos szavazattal)
Garnier Skin Naturals Lip Care Repair
2011. február 23.
Kellemes az allaga, nem tul zsiros. Eleg sokaig tart es puha lessz tole az ajkam.
Viszont a kicserepesedett, felsebbzett ajkakra nalam meg mindig a mez a leghatasosabb. Este lefekves elott kenek egy vekony reteggel a szamra, reggelre nagyon szepen begyogyul es puha lesz.
Nivea Aqua Sensation Nappali Arckrém
2011. február 23.Az en kombinalt boromnek ez a krem nem valt be. A zsirosodasra hajlamos helyek meg gyorsabban zsirosodtak, a szaraz reszeket pedig hiaba kentem naponta ketszer, ott nagyon szaraz maradt a borom.
MAC Dazzle Lash Szempillaspirál
2010. november 20.
csomó
Elegge osszeragadnak tole a szempillak, felkenes utan muszaj kifesulni jobb eredmeny erdekeben.
eddigi legjobb
Meg nem sikerult megtalalni a tokeletes sampont a zsirosodo hajamnak, de eddig ez a legjobb. Legalabbis mikor elkezdtem hasznalni a fodrasznom megkerdezte hogy mivel mosom a hajam mert erezhetoen javult.
Nivea Light Feeling Sun Lotion
2010. szeptember 24.
nehez adagolni
Nagyon folyekony, ovatosan kell adagolni. Viszont konnyu elkenni a boron es kellemes illata van.
Hyacinth Scented Hand & Nail Cream
2010. szeptember 20.
gyors
A munkahelyemen van ez a kicsike tubus, ritkan hasznalom, mikor ugy erzem hogy szaraz a kezem. Irto gyorsan felszivodik ugy hogy nem zavar a munkaban es utana kellemes illatu es puhasagu lessz a kezem.
Labello Fruity Shine Pomegranate Ajakápoló SPF10
2010. szeptember 19.
szep
Nagyon kellemes szint es csillogast ad az ajkaknak. Felkenve egyaltalan nem olyan eros a szine mint ahogy azt az ember a csomagolasbol gondolna.
Labello Classic Care Ajakápoló (régi)
2010. szeptember 19.
a ferjemnek is tettszik
Cserepesedni szokott az ajkam es van egy rossz szokasom hogy lehuzom rola a bort. A labello puhan tartja, nem hagyja kiszaradni igy nincs mit 'nyuzni' es kedvem sincs megenni a kremet.
Nivea Soft Intenzív Hidratáló Krém
Arcra nem hasznaltam mert nekem tul zsiros, testre es kezre viszont egesz jo. Foleg szaraz borre, nehany nap alatt rendbe teszi a kirepedezett bort. Gyorsan beszivodik.