Katuss_55
Regisztráció dátuma: | 2021. február 19. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | 25-34 |
27 VÉLEMÉNY (4 vélemény 6 hasznos szavazattal)
Mádara Acne Pattanáskezelő Roll On
2021. március 23.A DM-ben találtam meg ezt a készítményt. Hallottam már a márkáról, de meglepett, hogy drogériában kapható egy terméke. Nekem a bőröm érzékeny, így erős BHA-val nem tudom az egészet lekenni, viszont ez a roll-on készítményt tudom célzottan a problémás területre, pattanásokra kenni, így ahol kell kifejti a hatását, viszont máshol nem szárítja ki a bőrömet. A pattanásokat gyorsan leszárítja.
Vagheggi Emozioni Plus Ampulla Érzékeny Bőrre
2021. március 23.Nagyon kellemes ampulla. Kozmetikai kezelés során kaptam, majd rendeltem otthonra is. Nagyon szépen lehúzza a gyulladt, pattanásos területet. Nyugtatja a bőrt. Picit ragacsos az állaga, én otthoni használatra nem teszem fel egyszerre az egészet, 2-3 alkalomra használok el egy ampullát, nekem ennyi elég a bőrömre.
L'Oreal Professionnel Steampod Kisimító Szérum Hajvégekre
2021. február 19.Szuper olaj, a steampod előtt használom, nem szabad túl sokat rakni, mert el tudja nehezíteni a hajat, csak a végekre kell pár csepp.
L'Oréal Steampod 2.0 Hajvasaló
2021. február 19.
Nekem nagyon hasznos termék! Gyönyörű puha hajat csinál és kevésbé roncsol!!
Nekem nem a legújabb verzió van meg, így sajnos nem olyan könnyű elpakolni, de ha belföldön utazik az ember, vagy külföldön, de autóval, akkor must have. :)
Kemon Liding Energy Hajhullás Elleni Szérum
2021. február 19.
A fodrászom ajánlotta a samponnal és a balzsammal együtt. Műtét után kezdett el a hajam erősen hullani, a szervezetemben lévő gyulladás miatt.
Nagyon kevés kell belőle, csak pár fújás a fejbőr bizonyos részeire, majd bemasszírozni.
Nekem látványosan segített, a kezelt felületen kezdtek kinőni a babahajak, a fodrászom is megdicsérte, hogy mennyi új hajam nőtt!
Rózsakvarc Arcmasszírozó Roller
2021. február 19.
A DM-ben vettem a napokban, az Alverde márkának van most ilyen rollere, ami 4-5 ezer forint körül kapható.
Nem gondolom, hogy ettől lesz kevesebb ráncom, viszont nagyon jóleső érzés, ha jéghideg vízzel lemosom, és utána a lehűlt kvarc nagyon kellemes frissítő hatást nyújt a bőrömnek. A nagy részét az arcomra, a picit pedig a szem alatti karikákra használom, reggel és este is.
Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder
2021. február 19.T-vonalban kifényesedő bőröm van. Pár hónapja használom ezt a púdert és nekem bevált akkor, ha olyan krémet/alapozót használok rá, ami mattító hatású, így a kettő együtt szépen kordában tartja a bőrömet és nem lesz zsíros hatású. Ha viszont csak önmagában használtam, akkor hajlamos volt kifényesedni, de nem olyan durván, mint más púderek esetében.
La Roche-Posay Termálvíz Spray
2021. február 19.
Jó kis termék! Tisztítás után használom, hidratálók előtt. PH kiegyensúlyozásra tökéletes, a toniknak egy alternatívája tud lenni. LRP tonikom is van, felváltva szoktam használni, illetve, ha úgy érzem, hogy napközben elnehezült a sminkem, pár fújás és rögtön üdébb lesz az arcom.
Nagyon szeretem még hidratáló vagy szérum előtt befújni vele az arcom, és még mielőtt megszáradna, a nedves bőrön oszlatom el a krémet/szérumot.
Nagyon kedvelem ezt a tusfürdőt. Hónapok óta használom, és nem okozott csalódást. Az érzékeny bőrömet nyugtatja, nem okoz irritációt.
Bioderma Sensibio H2O Micellás Lemosó
A legjobb sminkeltávolító, amint valaha használtam! Eddig kétfázisú, olajos lemosót használtam, illetve egyéb micellás vizeket, de mindet lekörözni!
Miután lemostam - mivel kötelező lemosni -, a törölközőn nem hagyott nyomot, amin teljesen meglepődtem, mert szinte az összes előző kipróbált darab után még jött le később a szememről festékanyag.
Biztos, hogy újravevős!