Kendra
Regisztráció dátuma: | 2012. július 26. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 45-54 |
140 VÉLEMÉNY (75 vélemény 219 hasznos szavazattal)
Max Factor Lasting Performance Hosszantartó Alapozó
2012. július 29.Régen ezt használtam-akkor még nem volt eszem az összetételt nézni.Tény,hogy jó alapozó,de sajnos ez sem bőrbarát!
Sajnos én is az összetevőire panaszkodnék,-ajándékként kaptam és szinte minden tekintetben elégedett lennék vele - nagy kár érte,hogy nem bőrbarát!
Lavera Ásványi Kompakt Kőpúder
2012. július 29.Ez az egyetlen púder ami nem okozott bőrproblémát az arcomon,- vékony rétegben nem feltűnő.
Alverde Nude & Flash Pirosító Gyöngyök
2012. július 29.Téli sminkekhez igazán szép-egyenletes problémamentes bőrön szépen mutat,,jól eldolgozható"-Barátnőm sminkjéhez és maszkabálon gyerekek sminkeléséhez használtam. Saját szeplős arcomhoz mesterkélt lenne.
Anew Ultimate 7S Day Krém 25-ös Uva/Uvb-Szürővel
2012. július 29.
A krém jól hidratál,száraz bőrre jó választás lehet,-az én kombinált bőröm kicsit fénylik tőle így az orr és a áll részt kihagytam a kezelés alól,nem allergizál az illata elegáns ,de semmi hyper-szuper" hatását nem tapasztaltam,bőröregedésre alacsonyabb árkategóriás krémek is tudnak ennyit nyújtani.
De száraz bőrön máshogy működik,a barátnőmnek bevált így nekem is ajándékozott egyet-ez alapján írtam véleményt,-végül a dekoltázsomra használtam el a krémet.
Alverde Lábápoló Vaj Mandulafenyő és Shoreavaj
2012. július 29.Imádom a drogériákat,illatszerüzleteket de egyben "veszélyes"területek is számomra -a pénztárcámnak mindenképp,a bevásárló listámon túl mindig akad olyan kence ami nincs felírva,-"de velem szeretne jönni ! " Így volt ez a lábápoló vajjal is,-pici aranyos tégelye pont kézbe illik,-esténként utáltam a flakonos lábkrémeket keresgetni,mert általában lefekvés előtt kenem be a kezem-lábam,de ez a kis doboz helyet kapott az éjjeliszekrényemen.Jó illata van és puha lett tőle a lábam,térdre is könyökre is kenem-,jó kis krém.
Baba Tusfürdő Orchideatej és Gyöngy
2012. július 27.Nagyon szeretjük,az egész család ezzel a márkával fürdik csak mindenki más illatot használ,érzékeny bőröm van,de minden rendben van ezzel a tusfürdővel.
Alverde Vital Szemránckrém Golgotavirág
2012. július 27.Régen sok pénzt költöttem szemkörnyék ápoló krémekre,feleslegesen-egyik sem használt, harmincötön túl még egész jól állok "szarkalábak területén"-de ez a krém nagyon tuti,a szemkörnyékre és a száj nevetőráncaihoz is ezt használom,nagyon jól simít -inkább feltölt,tényleg hatásos.Véletlen vásároltam meg,tetszett a doboza és az összetevői,nem nagy reményt fűztem hozzá,de most már nyolc hónapja ezt használom,Ne kenjétek -inkább csak ujjbeggyel paskoljátok a bőrbe és szépüljetek!
Sajnos egy ideig használtam,-a családom bőrének ápolására is.-Nagy csalódás ért mikor több éves használat után végigolvastam az összetevők listáját: Methylparabent tartalmaz,-Biomed márka-túlérzékenységre ajánlva? -Szinte mindegyik termékük,némelyek alumíniumot.Eszméletlen mikor söprik már le az üzletek,pláne gyógyszertárak polcairól a PARABÉN-tartalmú kozmetikumokat ?!
Elséve Színvédő Sampon
Született vörös vagyok,még is ezt használom-szuper élénk színt eredményez és szép fényes tőle a hajam.- A balzsamja is megvan.