KingaSimon
Regisztráció dátuma: | 2018. július 10. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Korcsoport: | 25-34 |
55 VÉLEMÉNY (12 vélemény 14 hasznos szavazattal)
Nivea Invisible for Black & White Clear Deo Stift
2018. augusztus 3.Iszonyú!!! A fehér ruháim sárgák lettek tőle, a feketék meg fehér/szürke foltosak. Hatékonyság nulla, frissesség nulla, állagát nem is pontoznám, mintha finom homokos szórtam volna a hónaljamra, illata sem valami. Ha lehetne, egy csillagot sem adnék.
Syoss Platina Control Sampon Zsíros, Korpás Hajra
2018. augusztus 3.Sokáig használtam, az elején látványos javulást tapasztaltam a korpát illetően, de gyakrabban kellett mosnom, mert a hajam zsírosabbá vált tőle, amivel úgy voltam, egye fene, ha a másik problémát megszünteti. Aztán huzamosabb használat után visszajött a korpa, az esti hajmosást követő reggelen már félzsíros hajjal ébredtem, a végén meg olyan volt a hajam, mintha elfelejtettem volna kiöblíteni a pakolást, balzsamot: zsíros, ragacsos. Abbahagytam, váltottam, még van egy fél tubus a fürdő polcán, de nem merek hozzányúlni. Nem veszem meg többé.
Nivea Nyugtató Ápoló Micellás Arctisztító
2018. augusztus 3.Nem szereti a bőröm sem őt, sem a normál változatát. Sokáig használtam, kellemes érzetet hagy maga után a bőrön, viszont... Folyton hámló, korpás arcbőrt okozott és én helytelen arcápolási rutinomra gyanakodtam. Aztán elfogyott, mikor vásároltam nem volt ez a termék a polcon, így egy másik márka hialuronsavas micellás vizéhez nyúltam és voilá: a korpás arcbőrömnek se híre, se hamva, a kozmetikusom is megjegyezte, hogy rettenesen jó állapotba került a bőröm az eddigi állapotához képest, tiszta, sima, ruganyos. Mivel jó az ára, szerettem rögtön a használata után a bőrömet, sokan dicsérik, adok két csillagot, de soha többé nem veszek belőle.
Rögtön beleszerettem a nude árnyalataikba, be is szereztem belőlük abban a pillanatban négyet is, utólag hatalmas bánatomra. Már az első használatnál problémákba ütköztem, voltak árnyalatok, amit a tizedik próbálkozásra sem tudtam csíkmentesen fölvinni. Aztán nagyon hamar jött a második alkalom, mert egy napig sem bírták, fedőlakkal sem, amikor azt tapasztaltam, hogy a frissen vásárolt lakkjaim, rettenetesen kezdtek beszáradni (pedig van több éves lakkom is, kifogástalan állapotban, úgyhogy nem az én saram a jelenség). Nem lehet naponta, félnaponta körmöket korrigálni. Sajnálom, mesés színeik vannak, megy arra egy csillag, de biztos nem bővítem a gyújteményem, sőt valószínű, hogy a jelenlegiektől is megszabadulok.
Dove Go Fresh Cucumber Golyós Deo
Két kedvenc dezodorom közül ő az egyik. Imádom az illatát, napközben, sőt még a nap végén is érzem, bármikor szívesen használom, évszaktől függetlenül, mert mindig frissnek érzem magam. Remélem sosem kell megválnom tőle.