Limadunia

adatok

1770 pont

Regisztráció dátuma: 2016. május 13.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 25-34

1770 pont

Regisztráció dátuma: 2016. május 13.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 25-34

78 VÉLEMÉNY (41 vélemény 82 hasznos szavazattal)

Uoga Uoga Ajakrúzs és Pirosító

Uoga Uoga Ajakrúzs és Pirosító
2023. október 25.

Hát hogy ez mekkora borzalom, 2023 legnagyobb kozmetikai csalódása! Megtetszett a termék mert természetes összetevőkből van és tetszett hogy ajakra és arcra is lehet használni. A tender színre esett a választás miután több youtube videót és a márka hivatalos honlapját végig nyálaztam, ezek alapján egy kellemes enyhén lilás árnyalatú pirosnak kellett volna lennie.
Ehelyett a világ legunalmasabb nude színe barnás beütéssel amiből majdnem a fél üvegcsét rá kellett kennem az ajkamra hogy látszódjon. Nagy csalódás mert nekem a barna meleg színek a bőröm miatt egyáltalán nem állnak jól és rettentően öregít, ami viszont még rosszabb hogy iszonyatosan szárít! Tíz perc után szinte fájtak az ajkaim annyira szárazak lettek tőle, és mindezt majdnem 8000 forointért???

Nem ajánlom senkinek, a szín szubjektív vélemény, de az hogy ennyire szárít az senkinek nem jó.

Alverde Körömbőreltávolító Stift

Alverde Körömbőreltávolító Stift
2022. március 5.

Még sose hallottam ilyen termékről, de én mindig a bőrvágó ollóm éles végével szoktam "lekaprani, feltolni" a bőrt a körmömnél, eddig csak az működött, mikor megláttam ezt gondoltam adok neki egy próbát, hátha nem kell végigkaristolnom a körmöm hanem szebben is meg lehet csinálni. Megnéztem a véleményeket itt, szuperek, na mondom okés. Hát baromira nem, ez akkora szar, hogy nemigaz, mint minden alverdés termék, amit eddig próbáltam, a shift jól használható, de a sima víz jobban fellazítja a bőröm mint ebben a lötyi. A "speciális fel" ja hogy az a kupak!!! A szerencsétlen szar műanyag kupak ami annyira bumszli hogy semmire se jó. Megy a kukába, az itteni véleményeknek meg többet nem hiszek, látom nemcsak én jártam így, de régen azért valahogy jobban meg lehet bízni az itteni véleményekben, sose voltak ilyen gondjaim, most meg csak ilyenbe futok.

Bepanthen SensiDaily Krém

Bepanthen SensiDaily Krém
2022. február 18.

Elképesztő csodatermék!!! Rendkívül száraz, vízhiányos a bőröm, ezt úgy kell érteni hogy lábamtól kezdve mindenütt erős a hámlás, néha úgy néz ki mint egy kígyó bőre, emellé még rendkívül érzékeny is a bőröm, ami a legtöbb dologtól kivörösödik. Rengeteg tesápolóval kísérleteztem a bio-organik vonaltól a tízezres krémekig, de ez az egyetlen, ami nem okoz allergiát, és tényleg hidratál, nem csak zsírosít. Szerintem az állaga is kellemes, illata enyhén győgynövényes, a bőr feszülő érzésén is percek alatt segít, én sokszor még az arcomra is teszek belőle minden gond nélkül.

John Masters Organics Evening Primrose Sampon

John Masters Organics Evening Primrose Sampon
2021. június 15.

Az összetevők szépek, de engem nem hidratált eléggé, azóta váltottam a Curly girl methodra. Kicsit sok az illóolaj is benne szerintem, nagyon intenzív illata van, de ez főleg csak hajmosáskor érződik.

Hada Labo Tokyo Anti-Aging Wrinkle Reducer

Hada Labo Tokyo Anti-Aging Wrinkle Reducer
2021. május 1.

Update: jöttem lepontozni, iszonyat mitesszereket és pattanásokat okoz, nem szívódik be, olyan mintha libazsírral kenegetném magam, rettentően tőmíti a pórusokat.

Ezt nappali krémnek reklámozzák viszont gusztustalanul sűrű, olajos, tocsakos krém. Hál istennek parfümmentes, viszont retinol van benne, de nem írja hány százalék! Ez már eleve nagy hiba. Szuperszáraz bőröm van, nem irritálja, viszont csak éjszakára tudom használni és nagyon tömény, nem szívódik be, csillogó diszkógömbnek néz ki az arcom tőle még órák múlva is, szerintem a fele krém a párnán landol. Másnap reggel cisztás pattanást okozott és egy heti használat után nagyon sok mitesszerem lett tőle. Én ettől a nagy márkától sokkal jobbat vártam...

Benton Aloe-Propolis Soothing Gel

Benton Aloe-Propolis Soothing Gel
2021. április 13.

Megkapja az öt csillagot. Illatanyag mentes, szuper állagú, jól beszívódó hűsítő gél akár napközbeni hidratálásra, napégésre, érzékeny bőrre, vagy esténként a rétegzős rutin részeként. Imádom, újravevős! Ja és én néha a fejbőrömre is kentem mikor nagyon száraz volt, segített ezen a problémán is, csak figyelni kell, hogy a hajra ne nagyon menjen rá.

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
2021. április 13.

Nem tudom mire számítottam, picit hidratál, az állaga "nyúlós" nem tetszik, és egy üveg elhasználása után sem csinált semmit a bőrömmel. Olyan semmilyen, de annak azért drága. Napozás után, illetve napközbeni gyors hidratálásra még elmegy.

Cosrx BHA Blackhead Power Liquid Moisturizer

Cosrx BHA Blackhead Power Liquid Moisturizer
2021. április 13.

Már kétszer vettem ezt a terméket pár év különbséggel, őszintén szólva szerintem túl van hypolva ez a márka, eddig semmi nem jött be tőlük. Az állaga kicsit tocsakos, nekem nem tetszik, nehezen issza be a bőröm, hatását hónapok múlva se figyeltem meg, más olcsóbb márka hasonló hámlasztója már egy hét után hozta az eredményt.

Hada Labo Tokyo Lotion Anti-Aging Super Hydrator

Hada Labo Tokyo Lotion Anti-Aging Super Hydrator
2021. április 13.

A nappali krémjével ellentétben ezt imádom. Könnyed, jól beszívódó formula, mégis hidratál. Az egyetlen bajom vele, hogy nem írja mennyi retinol van benne, ennek igazán alapnak kéne lenne az anti-aging line-ban

Geek & Gorgeous 101 Jelly Joker

Geek & Gorgeous 101 Jelly Joker
2021. április 13.

Első termékem ettől a márkától, és el sem hiszem annyira jó. Parfümmentes, nincs illata, végre egy márka aki nem a műszagokkal akarja eladni magát! Nagyon jól tisztít, és mivel nyugodtan lehet szemre is tenni, nem csíp, nem irritál, ezért végre nem kell szemre külön arctisztítót tartani! Biztos újraveszem. Érzékeny, száraz bőrre nekem teljesen bevált!