LUNACICA

adatok

3285 pont

Regisztráció dátuma: 2020. december 28.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

3285 pont

Regisztráció dátuma: 2020. december 28.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 35-44

158 VÉLEMÉNY (47 vélemény 77 hasznos szavazattal)

Armonia Active Snake Effect Lifting Cream

Armonia Active Snake Effect Lifting Cream
2023. február 27.

IMÁDOM!!! Fantasztikus termék,sokkal jobb,mint amire számítottam,már pár nap után látványos volt az eredmény.Sokkal finomabb lett a bőröm tapintása,és az apróbb ráncok is halványultak.Csak egy kevés kell belőle,és nagyon jól felszívódik.Az illata kellemes,de nem túl erőteljes. IMÁDOM!

Nivea Cellular Luminous 630 Pigmentfoltok Ellen Éjszakai Arckrém

Nivea Cellular Luminous 630 Pigmentfoltok Ellen Éjszakai Arckrém
2023. február 16.

Nekem a család széruma jobban teljesített,ezt a krémet biztosan nem veszem újra.Ragacsos érzetet hagy maga után bármilyen vékonyan kenem fel,javulást nem tapasztaltam a pigment foltjaimon.

Armonia Helix Active Öko Csiga Arckrém

Armonia Helix Active Öko Csiga Arckrém
2022. november 2.

ZSENIÁLIS!!! Imádom,nagyon jó krém,minden szérummal kompatibilis,csodásan használ. Egyszerűen imádom,nem tudok rá negatívumot írni,minden amit ígér a termék,azt teljesíti is! Drága,de takarékos,nagyon sokáig kitart,a kiszerelés nagyon praktikus és higénikus. Én használom hozzá a szérumot is.Egy-két hét után már láthatóak a jelei,hogy milyen jó krém!

Armonia Helix Bőrépítő Ránctalanító és Pigmentfolt Csökkentő Arcszérum

Armonia Helix Bőrépítő Ránctalanító és Pigmentfolt Csökkentő Arcszérum
2022. november 2.

Zseniális!!! Imádom,nagyon jó szérum,minden krémmel kompatibilis,csodásan használ.Egyszerűen imádom,nem tudok rá negatívumot írni,minden amit ígér a termék,azt teljesíti is! Drága,de takarékos,nagyon sokáig kitart,a kiszerelés nagyon praktikus és higénikus.

Eveline Skin Care Expert Snail Slime Regeneráló Arckrém

Eveline Skin Care Expert Snail Slime  Regeneráló Arckrém
2022. november 2.

Update: mióta új csomagolása lett valami megváltozott benne,mert ragadós nehéz krém lett.Sajnálom,kár érte! :(

2021.06. Ahhoz képest,hogy milyen olcsó krém nagyon jó minőségű,és hatásos. Kellemes illata és állaga van,könnyen beszívódik,minden szérummal amit eddig használtam kompatibilis,és nem kukacosodik. Gyorsan felszívódik és nem hagy ragacsos érzetet maga után, jól hidratálja a bőrt, kellemes puha tapintású lesz tőle a bőröm,és az apróbb ráncokat is jól halványítja. Már elhasználtam belőle egyet ,biztosra akartam menni az értékelésemmel,hogy ne pár napos tapasztalatomat osszam meg,szóval hosszú távon is tudja biztosítani ezeket a tulajdonságokat. :)

Christian Laurent Infusion Lifting Wrinkle Filler Cream 45+

Christian Laurent Infusion Lifting Wrinkle Filler Cream 45+
2022. november 2.

IMÁDOM EZT A KRÉMET! Éjszakára az elmúlt lassan egy évben nem használtam mást annyira szeretem! :) Rossmannból szoktam beszerezni,pár havonta mindig leárazzák 20-30% kedvezmény van rajta+használom a kártyámat is ,így majdnem fél árban veszem meg, és akkor veszek 2-3 dobozzal,így nagyon jó árban is van. :) Első használatnál úgy éreztem nem leszünk jóban,mert nehéznek tűnt,de pár perc elteltével úgy szívta be a bőröm ,mint a szivacs.Azért zsíros bőrüek csak nagyon keveset használjanak belőle,mert amúgy is egy kb borsónyi mennyiség elég az arcomra,nyakamra. Nagyon jól viselkedik a szérumokkal is,már többel használtam,csak annyi a titok,hogy meg kell várni mindig amíg teljesen felszívja a szérumot a bőröm. Én imádom ár-érték arányban nagyon megéri.Biztos vannak több tízezer forintos krémek,amik többet tudnak nála,de azokat én nem engedhetem meg magamnak. Viszont a Nivea,L'oreál és a többi drogériás krémet szerintem simán veri.:)

L'Oreal Paris Revitalift Laser Night

L'Oreal Paris Revitalift Laser Night
2022. november 2.

Nagyon szép összetevői vannak drogériás viszonylatban. A kiszerelése zseniális! Ez a nyomós megoldás nagyon higénikus és praktikus. Az elején én is ajánlom,hogy ne használja senki minden nap. Hatása jó,nekem nagyon kellemes telt,finom tapintású lett tőle a bőröm,lassan két hómapja használom. Viszont ami miatt levontam két csillagot,hogy nagyon ragad,minnél vastagabban keni fel az ember lány annál jobban.Én egy pumpálásnyit használok az arcomra és a nyakamra,próbáéom a lehető legjobban eldolgozni,így ragad kevésbé,de nem kellemes érzés,mikor oda tapad az arcom a párnához. :((( Próbáltam lefekvés előtt jóval korábban felkenni,de nem szívja be a bőr. Kár ezért! :( Ilyen magas árért már elvárnám,hogy ne ragadjon így egy krém.

Fanola Energy Lotion

Fanola Energy Lotion
2022. július 27.

A párom használja,mert elkezdett kopaszodni.Heti 3-4 alkalommal masszírozza be a fejbőrébe,már több hónapja használja,és megvan vele elégedve,nem olyan érzékeny a fejbőre ,mint korábban,elmúlt a korpásodása és erősebb lett a haja,illatra mentolos gyógynövényesnek mondanám,de nem zavaró,mert ahogy beszívja a fejbőre elillan az illat is.Nagyon gazdaságos . Szerintem hajerősítésre érdemes kipróbálni bárkinek. :)

Eveline Cosmetics Facemed+ Hialuronsavas Arclemosó Gél

Eveline Cosmetics Facemed+ Hialuronsavas Arclemosó Gél
2022. június 13.

Már másodszor vettem újra,nekem jobban tetszik ,mint a drágább márkás termékek. Kellemes,nem túl tolakodó az illata,nagyon jól habzik,és nekem jól tisztítja a bőröm,de nem szárítja,nem húzódik a használata után.Természetesen ugye arctisztítás után mindenkinek a bőrtípusának megfelelő arckrémet kell használnia.
Mostnában egyre több Eveline terméket használok,úgy érzem az elmúlt egy-két évben nagyon pozitívan változott az arcápoló termékeik minősége ,és csak pozitív tapasztalataim vannak az elmúlt időszakban. :)

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Arctisztító Gél

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Arctisztító Gél
2022. április 25.

Teljesen megvagyok vele elégedve,nagyon visszafogott illata van,teszi a dolgát,alaposan tisztít,nem szárítja a bőrömet. A pumpás adagolója pedig nagyon praktikus. Ár-érték arányban is jó.