lyriane
Regisztráció dátuma: | 2013. január 3. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | 35-44 |
22 VÉLEMÉNY (8 vélemény 16 hasznos szavazattal)
Sweetsation Therapy I*Light Frissítő és Ránckisimító Szemkörnyékápoló
2013. január 23.Nagyon kellemes az állaga és a virágos illata is. Mindig félek, hogy a korrektorozás kiszárítja a bőrt a szemem alatt, ezért vettem. Szépen hidratál és hamar beszívódik. Éppen csak egy picit viszek fel, így sokáig ki fog tartani, bár hogy mikor fogy el, azt sajnos a pumpás kiszerelés miatt nehéz előre látni.
Alverde Krémtusfürdő Makadámdió és Karitévaj
2013. január 23.Legalább egy kicsit habozhatna, de inkább a furcsa illat (szag?) zavar. Elhasználom, de nem venném újra. Van jobb Alverdés tusfürdő.
Alverde Kleine Elfe Fürdető és Sampon
2013. január 23.Hónapok óta használjuk ezt a fürdetőt. Ajándékcsomagban vettem egy testápolóval (kézkrém lett belőle nekem) és egy előkével. Finom az illata, elég jól habzik és nem szárít, szeretjük.
A korpásodást nekem csökkentette, de borzasztó zsíros lett tőle a hajam. Lassan bele kell törődnöm, hogy vagy az egyik, vagy a másik, mindkét problémától nem tudok megszabadulni.
Lush Aqua Mirabilis Body Butter
2013. január 23.Nagyon jó puha lesz a bőröm tőle! Kicsit nehéz a tárolása, de ennyit megér.
Szárította a kislányom bőrét, néhány hét után lecseréltük.
A páromnak ajánlottam, hogy próbálja ki. Borzasztó korpás tud lenni a haja és annyi mindent kipróbált már rá, mégse sikerült tartósan javítani a dolgon. Két hónapja hajmosás előtt a fejbőrbe dörzsöli ezt a habot és már szinte teljesen megszűnt a korpásodás! Pedig tél van, sapkát hord és mégis. Egyértelműen csodaszer!
Essence Fix&Matte Áttetsző Porpúder
2013. január 23.Mivel végre találtam olyan alapozót, ami pontosan illik a bőrszínemhez, örülök, hogy van ez az áttetsző púder. A lényeg, hogy tényleg kevés kell, különben látszik egy kis fehérség. Felvitel után egyszer végigsimítom az arcom kézzel, hogy a pihékre ült szemcsék lepotyogjanak. Így is szépen mattít jó pár órán át. A csomagolás nekem se a kedvencem, magammal vinni valahová eszembe se jutna.
A 02-est vettem meg. Nagyon szépek a színek és jól pigmentáltak. Könnyű velük dolgozni, viszont a tartósságról még nem tudok nyilatkozni. Megelőlegezem az 5 csillagot.
Inositol Vegetal Nappali Krém
Évekig használtam és szerettem ezt a krémet, de mostanában már kevés a bőrömnek, kár.