lyrica
Regisztráció dátuma: | 2011. augusztus 31. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Korcsoport: | >54 |
19 VÉLEMÉNY (8 vélemény 14 hasznos szavazattal)
A legfinomabb hársfavirág illat amivel valaha találkoztam.Nem túl bonyolult de nem is baj,így is remek illat. Rajtam roppant mód tartós,imádom!
Egyetértek az előttem szólókkal,valamiért nem olyan tartós ez a lakk mint néhány éve.Régebben akár 1 hetet is kibírt,mostanság sajnos 3 nap után le kell törölnöm.
Átálltam az Astor lakkokra,legalább ilyen jó a Perfect Stay Gel Color illetve a Quick& Shine szebbnél szebb színekkel. Pechemre az Astor kivonul az országból...
Visszatérve az OPI lakkokhoz,most már csak egyhez ragaszkodom,ahhoz is kizárólag a színe miatt.
Fiorentina hozzászólására reagálva:én szintén elcseréltem/eladtam nem is emlékszem már.Aztán egy másik csoportban néhány hónapja megláttam egy kedves eladónál,kértem belőle 10 ml-t.Ugyanaz a a feeling...kell nekem ismét egy üveggel. Kifejezetten tavaszi,nyári illat a frissességével,gyümölcsösségével.Rajtam szerencsére tartós illat.
Avon Skin So Soft Szőrtelenítő Krém Arcra Tajtékvirággal
2016. augusztus 16.
Kellemes csalódás! Első próbálkozásom volt vele a hétvégén.Igaz 5 percet hagytam fent ,nem pedig az ajánlott 2,5-et de maradéktalanul eltávolított minden apró kis szőrszálat.Illata kellemese,állaga jó,abszolút könnyem használható.Nem irritálta a bőröm,még csak piros sem maradt.
Biztos,hogy ismét vásárolni fogom.
L'Artisan Parfumeur L'ete En Douce
2016. január 19.Kellemes, lágy, tiszta illat.Igazi nyári finomság, bár én tavasszal is szívesen használom. A zöldes füvessége mellet némi krémesség is meglapul,nagyon szeretem.Érdemes kipróbálni!
Wella Wellaton Tartós Krémhajfesték
2015. december 14.
Eddig a Wellaton 8/74 csokis karamella hajfestéket használtam,de mivel sehol nem tudtam beszerezni így megvásároltam ebben a fajta csomagolásban.(eddig ugye sárga dobozban volt) Márka,szín kód ugyanaz viszont a legnagyobb meglepetésemre konkrétan vörös lett a hajszínem!
Figyelmetlen voltam ugyanis ennek a terméknek a neve Wella Wellaton 8/74 ,de egy cég a fene se gondolta,hogy változtattak valamit,vagyis vöröset kevertek ez eddigi színhez.
Tehát nem mindegy,hogy a Wella Wellaton vagy a sima Wellaton hajfestéket vásárolja az ember függetlenül attól,hogy a számozás ugyanaz.
Néhány évvel ezelőtt az edp változatát favorizáltam aztán kezembe került ez az edt formula.Rajtam kissé fásabb mint a parfüm változat ,ugyanakkor megmaradt a puha,meleg ,rendkívül nőies jellege.Évszakhoz kötöm,ősszel-télen szeretem viselni.
Nyári alapillatom, megunhatatlan ,maga a csoda! Imádom ,18 fok felett leggyakrabban érte nyúlok.
Első szippantásra szerelem! A legcsodásabb mandulás-púderes illat amivel találkoztam.Alap ,négy évszakos illatom de leginkább ősszel-tavasszal szeretem.Csillagos ötös!
Max Mara Kashmina Touch
Szia Erika!
Én is megvettem immáron a 3.üvegemet .
Első alkalommal én is azt éreztem,hogy nem az igazi valami megváltozott.
Aztán rájöttem,a hőmérséklet nem volt megfelelő,meleg volt hozzá. Abszolút hűvöset kíván, rajtam ősszel a legfinomabb.
Ma is ezt viselem,abszolút a régi érzés ....imádat!