KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Marcsi66

adatok

32195 pontRegisztráció dátuma: 2015. május 12.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

32195 pontRegisztráció dátuma: 2015. május 12.
Bőrtípus: -
Bőrprobléma: -
Korcsoport: -

850 VÉLEMÉNY (727 vélemény 2335 hasznos szavazattal)

Omanluxury Serenity

Omanluxury Serenity
2024. június 16.

Szívem szerint 1 csillagot adnék,,,,,nem európai orrnak való,gyakorlott orrnak sem,igazi arab parfüm,és szerintem csak férfiaknak..Tele olyan jegyekkel,ami egyenként is izzasztó lenne,Köményes rózsás-sáfrányt,érezni még tömjént,bőrt,oud is van még,jó erősen,,,pusztító atom,egy cseppje is sok nekem

Parfums de Marly Safanad

Parfums de Marly Safanad
2024. június 6.

Nagyon hasonlít MFK Apom Femme parfümre,nehéz eldöntenem h melyik a szebb,most sem tudom,,,,mind a kettő a gyönyörűségről,a finomság és szépség eredetéről szól,Különbség h ő krémesebb,puhább, és valamivel fűszeresebb,Illatvilága a biztosra megy,és kevesen fordítanának hátat neki,Narancsvirágos vaníliás bódítás bársonyos érintése az ápoltságot és eleganciát emeli Édes a viselete és bókjai egyaránt,szignatúra lehet.
Márkán belül pontozom akkor ez egy erős négyes,,,,mert itt azért akad néhány különlegesség,ő nem lett az,de szívből befogadnám ha tehetném!!!
Tartóssága megfelelő,alkalminak is bevethető.

UP,Évekkel ezelőtt találkoztam vele,akkor nem vettem meg,bár nagyon tetszett,,,,aztán nemrég újra eszembe jutott egy parfümről Dior 2023-as narancsvirágos őrülete,amit viszont azonnal megszereztem.Folytattam tovább egy másik narancsvirággal OJ,Levant illatával és ez is annyira ütős h szintén kellett.
Ezek után lett ebből egy fújósom,és hát megnyugodtam,,,,jól döntöttem az előbbi két parfümnél,mert számomra szebb,és tartósabb illatok.
Megjegyzem ez is gyönyörű, azt viszont sajnálom h nem intenzívebb és tartósabb,mindenképp hagyok a fújósomból a hideg idöre is,lehet akkor jobban működne.Marad a 4 csillag

Paco Rabanne Olympea Parfum 2024

Paco Rabanne Olympea Parfum 2024
2024. május 20.

Most néztem meg az árát,így elképesztő,,,Ha viszont nem ismerném egyáltalán ezt az illatvilágot,és újdonság lenne,tőlem 4csillag.
Az anyaillatot akkor teszteltem amikor megjelent,de még ilyen távlatból is ,szerintem ő nem hasonlít rá.
Ha esetleg Black Opium tetszik ,ez is érdekes lehet. (Opium pesze jobb) tartós volt rajtam.

Initio Parfums Rehab EDP

Initio Parfums Rehab EDP
2024. május 7.

Nem tudom mihez hasonlítani,látom másoknak sikerült (de én azt sem ismerem),,Rögtön a felkenés után tetszett,úgy éreztem h nőként ezt viselném, de ,nem túl gyakran.Később már ezt is elvetettem,mert rajtam már férfias parfümként illatozott.,Nem rossz parfüm,kellemes levedulás,jól adagolt dohánnyal,ami a végére érve beédesedik.Mivel nem kiugró,csak árban,tőlem 3 csillag

Unique'e Luxury Hidden Accords

Unique'e  Luxury Hidden Accords
2024. május 2.

Vásárlásom lehetővé tette h válasszak mintát,és egy picit bánom,meg nem is.Annyira ismerős szeretett illatot éreztem,igaz h másképp de mégis,Aztán jött a felismerés ,h ez bizony Nishane Hundred Silant Ways amit én imádok,Talán valamivel sűrűbbnek érzem,lehetne a gyönyörűséges nővére.
Nekem Nishane egy fokkal kedvesebb, (frissebb-üdítően kis kacérság áramlik) de azt is elfogadnám ha másnak viszont ő lenne az igazibb.
Tartóssága jó.

Armani Prive Rouge Malachite EDP

Armani Prive Rouge Malachite EDP
2024. március 31.

'Boldogság gyere haza' címmel,,,,,nagyon sokáig tartott az út,de végül azért csak ideért,2016-ban több társával,én töltöttem fel,azóta próbáltam megszerezni,most nemrég sikerült is. Kis túlzással,de sírba tesz,h az ALIEN már nem tündököl,az új kiadása messze nem lehet már az aki volt rég.
Ezért is akartam ennyire ezt a parfümöt,bár inkább Fusion, a jázmin helyett tubarózsás ,,,,napsütötte fehérvirág bódulatába,egy kis zöld árnyalat fészkel,kapott még egy kis fűszerezést,ami tényleg nem sok....Igéző szép illat,amit hétköznapokon sem félek fújni.nagyon tartós.

Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray

Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray
2024. március 31.

Csak most tudtam meg,h bizony ez is MFK illat,,,,nagyon régen 6-8 évvel ezelőtt teszteltem,nem is véleményeztem,mert egyetlen fújás volt.Emlékeim szerint tetszett,most viszont egy másik parfüm miatt újra kellett próbálnom. A lányom szívszerelme Nishane Volung Cha parfüm,ehhez hasonlót szeretett volna,de olcsóbban,és könnyedebb változatban,hisz éjszakára is ezt kívánta,,,,rögtön eszembe jutott h ez lenne az,meg is rendeltem 100mls tesztert 6700 Ft-os szuper árban,tartóssága 2-3 óra,de ebben az árban ez nem probléma.

Lubin Black Jade EDP

Lubin Black Jade EDP
2024. március 15.

Természetesen befolyásolja a véleményemet,az hogy milyen parfümöket ismerek,jelen esetben a rózsásak közül.
Nekem a legszebb FM Portrait of Lady ,púderben viszont Nishane Nanshe,,,,a múlt szépségei szívemhez a legközelebb,
Úgy emlékszem ,éppen a Lady miatt váltam meg,(kellett az ára) Amouage Lyric parfümömtől,ami szintén egy csoda,,ehhez lehetne egy kicsit kapcsolni,,,bár szerényebb Amouage pompája mellett,de így is elég karakteres,el tudnám képzelni szignatúrának is,,,lehet egy királynőnek éppen az volt,ha igaz Marie Antoinette ihlette,titkos kertjéből a "recept" Van múltja ezek szerint,mégsem mondanám régiesnek Vörös rózsák fűszerekkel,fahéj-kardamom,tömjént nem találom,,,,inkább a szantálos vonal lép be,ami nagyon széppé teszi,rajtam egy érzéki-szappanosság a vég.
Érdemes megismerni,tartóssága megfelelő..Megadom az 5 csillagot mert ,akikkel összevetettem árban nagyon felette vannak.

Diptyque Paris L'eau Papier

Diptyque Paris L'eau Papier
2024. március 14.

Fragin több véleményt is olvastam róla,az értékelése azt hiszem jobb mint itt nálunk,,,,ez a 3 és fél csillag,de ez nekem is pont ennyi lenne.
Egyébként kellemes illat,nekem viszont hiányzik az a bizonyos szikra belőle,,,,Le Labo Another 13-nál megvolt,azt inádnám ha lenne nekem.
Ehhez hasonló,vagy JHG Not a Perfume, amihez még jobban,de erősebb és fűszeresebb,,,nagyon kellemetlennek éreztem először ahogy felkentem,a szezámra tippeltem,olyan mintha pirították volna,szerencsére ez el is tűnt belőle,aztán jobb lett,de így sem lett az esetem ő.

Christian Dior J'Adore L'Or (2017)

Christian Dior J'Adore L'Or (2017)
2024. március 12.

Soha nem használtam J'Adore parfümöt,igazán csak az anyaillatot ismertem mintából,de ez már rég volt,,,,ami tetszett is,vártam h mikor lesz olyan virágos hangulatom,h majd megvegyem egyszer(közben elillant a vágy,mert úgy tudom már nem a régi ez sem).,Néhány hete vakon vásároltam 'L'Or 2023-as kiadást,ami óriási szerelem lett,és csak reménykedem abban,h sokáig lesz kapható! Aztán kezdett érdekelni ő is,és mertem szintén vakon megvenni.és most hihetelen ez az öröm,,,,mert isten sem kényeztetne szebb virággal,Puha vaníliás aranyló fonat,ami szebbé és bodogabbá hivatott tenni
Chanel ötöskéje felvillan benne,de ez másfelé tart,azt mondanám h a többség vele menne inkább!

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.