MelindaBB
Regisztráció dátuma: | 2016. március 14. |
Bőrtípus: | Száraz |
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Korcsoport: | 35-44 |
25 VÉLEMÉNY (7 vélemény 11 hasznos szavazattal)
Rimmel Extra Super Lash Szempillaspirál
2020. május 20.Az itteni vélemények alapján vettem meg és ez lett nekem is a kedvenc. Csak nagyon tartok tőle, hogy nemsokára el fog tűnni, már nagyon régóta gyártják.
Mindig ezt használom, nagyon bevált, szépen tartja az alapozót és nem üt el a színe a bőrömtől. (Pink blossom 002 árnyalatot szoktam venni.)
Dentofit Sensitive Fogkrém Érzékeny Fogakra
2020. május 20.Számomra ez a legjobb fogkrém. Elsősorban azért, mert semmi íze nincs, talán egy kicsit édeskés, de nem mentolos végre. Másrészt pedig a fogérzékenységemet is 1,5 hónap használat után szépen rendbe hozta. Fogfehérítés után nagyon durván érzékeny volt mindentől, ami hozzáért a fogaimhoz. Most már minden rendben van velük. Egyszer olvastam egy összesített értékelést több ilyen érzékeny fogakra való fogkrémről és ott írták, hogy gyakorlatilag ugyanannyi hatóanyag van benne, mint a drágábbakban, csak mivel aldis, ezért sokan meg sem próbálják. Ajánlom jó szívvel!
Ava Kollagén Bőrfeszesítő Ampulla
2020. május 20.3 hete használom, bioboltból rendeltem. Nekem nagyon tetszik eddig, különösebb csodát nem várok tőle, de nagyon szépen beszívódik és nagyon jól működik minden egyéb más krémmel. Nappalra is és éjszakára is be szoktam kenni. Sőt, pont nemrég egy rég látott ismerősöm mondta, h milyen baba arcom van. Leesett az állam, mert sosem volt baba arcom, de ezek szerint most szép állapotban van.
Babylove Sampon Mályvakivonattal és Panthenollal
2020. május 20.Nekem nagyon nem vált be. Olyan gubancos volt tőle, hogy alig tudtam utána hetekig kikezelni. Nagyon sajnáltam, hogy ennyire nem ért semmit sem a göndör száraz hajamon.
Garnier Fructis Papaya Hair Food 3in1 Hajmaszk
2019. szeptember 11.Nem szerettem sem az állagát, sem az illatát, sem azt, amilyen lett tőle a hajam. Ez inkább marketing fogás, hogy száraz hajon is jó meg mindenhogy. :D Pakolásként meg sem érezte a hajam, ragadós állagú, könnyen felejthető cucc. Ezek a vegán termékek egy erősen igénybevett hajra nem alkalmasak. Annak gondolom, hogy jó lehet, akinek amúgy sem kellene balzsam meg jó a hajára a sampon+balzsam 2in1 kombó, mert annyira jó minőségű a haja.
Rusk Deepshine Csillogás-Növelő Fényesítő Krém
2019. május 2.Még régebben próbáltam, csomagban kaptam és az első használat után már éreztem, hogy nem leszünk jóbarátok. Illata finom, állaga jó, érződik, hogy luxus hajápoló, viszont nekem mosás után vizesen olyan volt a hajam tőle, mintha kinyúlt volna és gubancosabb lenne. Szárításkor őrült száraz volt, kezelhetetlen lett. Olyan volt, mintha valami dauerszerű vegyszer lenne benne, amitől nyúlik, vékonyodik, roncsolódik a hajam. Eladtam azonnal szinte.
Signal Long Active Nature Elements Coco White Fogkrém
2019. május 2.Sajnos 2 tubus után mondhatom, hogy hiába tetszett az íze, az apró dörzsölő szemcsék miatt baromi érzékennyé váltak az eddig szuper fogaim. :( Már hónapok óta kúrálom érzékeny fogakra való fogkrémmel, de még mindig nem az igazi. :( Egy fogkrémnél sem tapasztaltam hasonlót.
Rexona Motionsense Stress Control 48H Izzadásgátló Stift
2019. április 2.Illata rendben van, de foltot hagy, nem eléggé erősen véd, edzésre nem is ezt használom, hétköznapra is közepes.
Organic Shop Selyem Nektár Selyemfény Sampon Bio Shea Vajjal és Liliommal
Fantasztikus ez a sampon. Sosem szerettem a natúr termékeket, de ez annyira más, mint a többi. Selymes már mosáskor a hajam is, pedig göndör szőkített. Nem nagyon habzik, az illata sem különösebben érződik. Nagyon szeretem a hatását, annyi vonalon jó az, amit ad, hogy szinte leírni sem tudom. Jobb a tapintása, szépen tisztít, fejbőrt is szépen megtisztítja. 2x szoktam egymás után mosni vele, nekem így vált be.