KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Milva07

adatok

10675 pontRegisztráció dátuma: 2016. augusztus 8.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

10675 pontRegisztráció dátuma: 2016. augusztus 8.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

222 VÉLEMÉNY (156 vélemény 789 hasznos szavazattal)

Cacharel Anais Anais EDT

Cacharel Anais Anais EDT
2023. november 27.

Nosztalgia-illat, kell. Megint. A történet: 30 éve, Szegeden a Kárász utcában vette nekem a férjem.(Akkor még csak reménykedtem, hogy az lesz egyszer..:))
Érettségi után voltunk, előttünk az élet, felnőttek vagyunk, nagyon boldogok és gondtalanok. Igen, ezeket éreztem és ehhez az illat is hozzájárult. Nem az én korosztályom illata volt akkor, most már tudom.De igazi NŐ-nek éreztem magam, akit az élet és élete szerelme a tenyerén hordoz.Most már elég idős vagyok ehhez az illathoz.Meg is rendelem. Még ma. Hátha megint 18-nak érzem majd magam....Jó lesz.

Update: Azóta elillant több, mint 35 év, a fiúból férj lett, életem szerelme és a parfüm nosztalgiából örökké polcom lakója lesz. Az illat-emlékek nem fakulnak, sőt, szépülnek idővel.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 EDP

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 EDP
2023. október 31.

Update: áldozata lett a használata az összes dupe miatt, ami mindenhol eluralja a szaglóhámomat. Nem olyan fájdalmas, mint amikor a Mademoiselle-t nyugdíjaztam, s amit majd, egyszer rehabilitálok. Ez megy a süllyesztőbe, sorry. Maga az illat marad 4*, kár érte.

Sokáig ellenálltam, nem szálltam fel a hype-vonatra, mígnem minta formájában megérkezett a kísértés. Egy fújással megvett kilóra ez a csoda: rajtam brutálisan nőies, édes, mély, belesüppedős illat. Férfiakon, abban a formában, amilyen rajtam, kizárt, hogy el tudnám képzelni, maszkulinitás még csak nyomokban sincsen meg. jelzem: rajtam! Összetevőkre nem tudnám bontani, vagy egyet-másikatt kiemelni, kivéve a kifújáskor érezhető fémes-jódos szösszenetet, ami hamar tova is tűnik. Marad a kimondottam mély-meleg-simogatóan puha illategyveleg, ha nagyon boncolgatni akarnám, talán a jázmint érzem az krémességével/édességével érződik leginkább, de rajtam púderessé is szelidül. Teszi mindezt mégis karakteresen, de nem leuralóan. Szillázsa tökéletes, de nem arculcsapós. Négy csillag, mert nem ér fel az imádott négyeshez(Angel,Aura ,Opium,Decadence) Trónfosztás nem lesz, alkalmi kalandok feltétlenül! :)

Impulse Incognito Parfümdeo

Impulse Incognito Parfümdeo
2023. október 25.

Eltelt 35 év, mindent együtt éltünk meg: gyászt, súlyos betegséget, örömöt, egymásba kapaszkodva, sírva-nevetve, de még mindig kacagva emlegetve a szigorúan vizslató asszonyságot. Hát mi ez, ha nem a legszebb, ami velünk történhet, az illat már másodlagos, mégis felejthetetlen...
Ó, igen...80-as évek vége. Vidéki gimnázium, tornaóra után lehámozva magunkról a förtelem-kék tornadresszt, ami ezerből egy lányon állt csak vállalhatóan, mindenki próbálta elfogadhatóvá varázsolni magát. Ki 8x4, ki sárga Limara, a menők Bécsből hozott Incognitó vagy Magic Moschus vad fújkálásával és a sárga Velmetina hajzselével, ami bár kifésülhető semmiképpen nem volt, a babahajakat katonás rendbe tudta állítani. Persze általában tusolás helyett cicamosdással, mert csak arra volt idő....Felejthetetlen az időszak, az illatélmény, az egész, visszahozhatatlan időszak. Én már akkor is lázadtam minden és mindenki ellen, az iskolaköpenyemet magam varrtam, az Incognito helyett ( azt meghagytam "gimis" illatnak) meg a La Panterát fújtam. Amelyik fiú húzta a száját a diszkóban erre az illatra azt még a köszönésemre se tartottam érdemesnek...Legfeljebb nem kért fel táncolni, ami akkor még fontos fokmérője volt a népszerűségnek. Ja, és haza véletlenül se kisérjen senki, azt majd ÉN eldöntöm, mikor és ki érdemleges bármire is....Aztán jött Ő. A La Pantera neki sem tetszett, de elvesztem kék szemeiben, makacs és önfejű énem egy pillanat alatt bájos-csendes kisleánnyá csendesedett, és a fent nevezett, ignorált parfüm-deo hamarosan trónfosztott lett. Két hét múlva összeköltöztünkés az Incognito a helyét az Anais-Anais vette át( melyet a szegedi, Kígyó utcai parfümériában, a szigorúan vizslató boltos asszonyság szúrós szemei miatt kissé elhamarkodottan választottam.) 33 éve már....De azt hiszem, örökre, vagy még tovább.

Shiseido Zen EDP

Shiseido Zen EDP
2023. október 25.

"Szeretni hozzád szegődtem, te sírkövet faragsz belőlem..."
Egy mondatban: örök szerelem. Bővebben: nagyon illünk egymáshoz , nekem olyan, mintha a második bőröm lenne- titokzatos, kicsit maszkulin, de egyben furfangos/ravasz csábító is...Ha elképzelünk egy japán kertet, pont ilyen:szabályos,megtervezett,a legapróbb részletekig megkomponált.És mégis, ha a kertben sétálgatsz, soha nem tudhatod, mi vár rád a következő kanyar után...Pont ilyen a Zen is.Azt hiszed kiismerhető,kiszámítható.Tévedés: mindig valami újat tud adni.Függ évszaktól,kedvtől,napszaktól.Egyszóval:megunhatatlan. Évek óta használom, mondhatni az "illatvédjegyem", mégis, ha kicsit helyettesítem mással , majd újra visszatérek, hosszú ideig megint fogva tart, újra felfedezem az összetettségét. Nem tudom megunni, talán, mert már az emlékek is együtt jönnek az illattal. Rajtam a legtartósabb parfümjeim egyike. És mi jut eszembe erről az illatról? Íme:

" Mindenem megvan:
Talpam alatt hosszú út,
szívemben szabadság.."

Isana Repair Kézkrém

Isana Repair Kézkrém
2023. október 11.

Szuper, kedvező árú csoda. Tömören ennyi, bővebben: gyorsan beszívódó, nem ragacsos, mérsékelten illatosított, könnyen elérhető kézkrém. Nekem jól karbantartott kezeim vannak, nem hajlamos amúgy sem a kiszáradásra sem, de szerintem a nehezebb esetekkel is megbírkózna. Én napközben is többször, minden kézmosás után kenem a kezem, nem szeretném, ha indokolatlanul hamar látszana az idő múlása a kezeimen, ha már az arcom ápolására is nagy hangsúlyt fektetek. Ez a krém minden elvárásomnak megfelel: nem kell várni, hogy beszívósjon, nem hagy fura, ragacsos réteget, nincsen túlzóan illatosítva, de jól és tartósan ápol. Mivel saját márkás krém, könnyen beszerezhető, ajánlom kipróbálásra.

La Prairie Cellular Energizing Body Spray

La Prairie Cellular Energizing Body Spray
2023. szeptember 29.

Kedves @Timi8 amennyiben Ausztriai/Németo. beszerzés opció számodra, most 116 euróért kapható. Én mindent, amit neten rendelek, azoknak az árát az Idealo.de oldalon szoktam összehasonlítani, ezt is most leltem ott.

Update 2: Ma is ezt viseltem, a M. -ben ketten is megkérdezték, mi ez a különlegesen finom illat. Kettő fújást lehet érezni estig. valóban, bármiből is van mixelve, megérte.

Update:
A NYÁRI PARFÜM-csupa nagy betűvel. Egyben friss, de van "teste", mélysége is, mégsem fullaszt. Brutál tartós, és bár nem olcsó, az utolsó fújásig megéri az árát.
Nagyon-nagyon tartós, energikus, friss illat. Citrusos, de egyben fűszeres is. Tusolás után is érezhető, ruhán kb. mosásig. Ajánlom! :)

Ha nyár és kánikula: csakis ezért a parfümért nyúlok. Én parfümként használom, elképesztően tartós, alig kell belőle és estig kitart az illata. (Szerencsére, mert elég drága a kicsike...) Olyan érzést kelt bennem, mintha frissen léptem volna ki a tus alól: tiszta, "fehér" illat. Imádom! És tuti nem jön szembe minden második ember ezzel az illattal...

Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture Hajfesték

Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture Hajfesték
2023. szeptember 24.

Update 2.: Lassan 55 leszek, ősz hajszálam továbbra sinden, talán 1-2 szál. Évente 2x van napszítta szőkére melírozva fodásznál a hajam, a köztes időben továbbra is ezzel festem, maximálisan meg vagyok elégedve, nem tervezem lecserélni. Volt egy elcsábulásom, ezt a színt nem tudtam beszerezni és amit hejette vettem, ugyanilyen színkóddal, borzalmas, kopott csibesárgás förtelem lett. bevált csapaton nem változtass!
Update: Egy hónapja festettem, s nem szégyellem, kéthetente-tíznaponta kell hajat mosnom. Így 3 hajmosás után tudom mondani: nem kopott, szép fényes, de hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem őszülök egyáltalán. Így az ősz haj takarásáról nem tudok nyilatkozni. Maximálisan újravevős kategória, a szín is marad, meg vagyok elégedve.


Kiinduló hajszínem 8-as mélységű, évtizedek óta világosabb csíkokkal természetes napszíttára melírozva.Göndörbe hajló, erősen hullámos, vastag szálú, de nem sprőd. Nem zsírosodó, a melír nem roncsolta, nincsen lestrapálva. Eddig majdnem állig ért, most asszimetrikusan igen rövidre lett vágva, így a melír a rövid részeken nem játszik. Ezért döntöttem a festés mellett. Ősz hajszálam talán 1-2 szál van. A 9-0-ás színre esett a választásom, melyet összesen 45 percig hagytam rajta, nem csípett, nem folyt, tökéletesen elég lett a mennyisége is. A végén a kapott balzsam egyharmadával és ugyanennyi baleás hamvasító pakolással kezeltem. A szín tökéletesen az lett, amit vártam, gyönyörű, természetes középszőke, nem foltos, nem sárga, nem vöröses és nem is hamvas. A lenövések is ugyanolyan színűek lettek, mit a többi rész.Teljesen természetes szőke, annyit megjegyeznék, hogy a dobozán láthatónál sötétebb, kb. a márka 8-0-ás színét kaptam. Maximálisan elégedett vagyok, visszakaptam fiatalkori szőkeségem, egységesen, egészségesen és csillogón. Mosás után update következik.

Mugler Aura EDP

Mugler Aura EDP
2023. szeptember 4.

Update 3.: Mivel a Decadence áldozatul esett a nem trendbe simuló, egyedi illatával, marad három örök kedvenc: Aura, Opium és az Angel. Minden időben, minden alkalomra, legyen éjjel,nappal, hideg, meleg ezeket fogom fújni, a többi illatomat pedig a szeszélyen szerint fogom használni és csak reménykedek, hogy ez a hármas még sokáig kapható lesz. Vagy minimum visszahozzák pld. az Oriflame Mirage-zsát, vagy a Paradise-t.... Bárcsak...
Update2 : A hűvösebb idő még inkább jól áll ennek az illatnak, legalábbis rajtam. A férjem szerint galád, férfi-elveszejtő dög illata van, mindenféle, ehhez illő szalonképes és kevésbé annak mondható asszociációval. Magam kedvelek provokatív/megosztó illatokat használni, ehhez az Aura (is) tökéletes választás. És alkalmas arra, amit szintén imádok és mesterfokon űzöm: meghökkentő helyen, időjárásban, mások által oda nem illő illatot fújni...Az Aura IS alkalmas erre ;-) Welcome to the jungle..:)

Update: Pont amire számítottam..:) Megosztó illat lesz, mint a Decadence/M.J.-tól.. Hála az égieknek! Legalább nem fog mindenkin szembejönni ez az illat sem...Megmarad nekem, meg a hasonszőrűeknek :)


Vásárlás mellé kapott mintát próbáltam ki: jelentem, nekem ez tetszik. Első Mugler-illat, ami valamit megmozdít bennem. Vessetek a mókusok elé, tudom, semmi köze M.J. Decadence-hez, de nekem mégis.Ennyire csal az orrom? Lehet...Nagyon tartós, rajtam ahogy szárad le, a rebarbara fanyarságát felváltja az édesebb/mélyebb meleg illat. Férjem buja dzsungel-illatnak találta. Alattomos kígyóként kúszott az orromba és sokáig érződött , ruhán főképp.Az üvege csodaszép. Úgy látszik, vonzódom a nem túl népszerű illatokhoz: Fragranticán kb. olyan a pontozása, mint a Decadence-nek. Úgy látszik ,nekem ez jut : egész életemben szembe menni a konvenciókkal. Még a végén igaza lesz egykori latin tanáromnak: "Magácskát ötszáz éve máglyán égették volna meg, én elfogadom és értékelem végtelen önfejűségét."

Marbert Woman EDT

Marbert Woman EDT
2023. augusztus 17.

Bipa szerzemény, kemény 5 euróért. Meleg, édes, de nem gejl vanília, virágokkal. Jil Sander Sun jellegű, naptejes/kókuszos illat, edt-hez képest meglepően jó, 5-6 órás tartóssággal. Finom, krémes, puha illat,nem trendien szirupos/ragacsos. Ár-érték arányban kiválóan teljesít, ezért az 5 csillag.

Yves Saint Laurent Opium EDP (2009)

Yves Saint Laurent Opium EDP (2009)
2023. augusztus 11.


"Vidd, ami kell. Kevés elég.
A tűz, a föld, a víz, az ég.
Aki ismeri önmagát,
útvesztőből is égre lát….

Update.:
Bár a nyár nem az Ópium ideje (kivéve, ha népirtás a cél vele..), de elő kellett, hogy vegyem. Az Élet megrágott és kiköpött, nagyon-nagyon messziről tértem vissza az élők és egészségesek világába. És igen, boldogan, semmivel nem törődve fújtam magamra ezt a CSODÁT. A "balzsamot" a testnek megkaptam az orvosoktól, a szívnek a családomtól, a léleknek meg az Ópiumtól....Mert igenis ez az illat gyógyít, bánatot könnyít és megacéloz. Olyan erősnek és rettenthetetlennek érzem tőle magam, mint talán még soha. Most ez kell. Az érzés, hogy élek, itt vagyok és semmi, de semmi ezen nem fog tudni változtatni. Köszönöm, ha elolvassátok....

Eljött megint az Opium ideje: csodás beburkolózni a meleg, balzsamos illatba. Körülölel, melenget,nem hagyja elfeledni, hogy NŐ vagyok, akinek kell egy kis pompa, egy kis csábító illat, az érzés, hogy ha akar, tessen....Ha akar, mert ez az illat hatalmat ad a nők kezébe, a babonázás illatát. A kiszemelt férfi úgy gabalyodhat bele a láthatatlan illathálóba, hogy mire észbe kap, már nincs menekvés....De minek is menekülne, puha,buja illat várja, ahol maradni kell, maradni érdemes. Mert ha ezt az illatot érzi, megérkeztek. Ketten: A FÉRFI és A NŐ !

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.