nagydora911

adatok

970 pont

Regisztráció dátuma: 2017. május 30.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

970 pont

Regisztráció dátuma: 2017. május 30.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

75 VÉLEMÉNY (13 vélemény 16 hasznos szavazattal)

Balea Sternfrucht & Melone Tusfürdő

Balea Sternfrucht & Melone Tusfürdő
2020. június 26.

Nekem általában minden tetszik, ami dinnyés, úgyhogy egy ilyen tusfürdő is jött velem haza. Ár-érték arányban még mindig a legjobbak, de hatásra teljesen átlagos.

Balea Schönheitsgeheimnisse Yuzu Tusfürdő

Balea Schönheitsgeheimnisse Yuzu Tusfürdő
2020. június 26.

Szerencsére nincs ilyen szörnyű műcitrom illata, úgyhogy nekem nagyon tetszik. Pont ugyanazt tudja, mint a többi Baleas tusfürdő.

Balea Bella Ciao Tusfürdő

Balea Bella Ciao Tusfürdő
2020. június 26.

Egyszerűen imádom az illatát. :) Nem túl tartós, de cserébe teljesen felfrissít. Nyárra tökéletes.

Avon Foot Works Hámlasztó Lábradír Mentával és Aloe Verával

Avon Foot Works Hámlasztó Lábradír Mentával és Aloe Verával
2019. június 26.

Radírnak nem tudtam használni olyan kicsik benne a szemcsék és az illata sem jött be különösebben.

Balea Kókuszos Fürdőgolyó

Balea Kókuszos Fürdőgolyó
2019. június 26.

Az illata nagyon jó volt és hidratáltnak is éreztem használat után a bőrömet. Egy fél kádnyi vízhez pont elég volt.

Avon True Nutra Effects Ragyogást Kölcsönző Színezett Hidratáló SPF20

Avon True Nutra Effects Ragyogást Kölcsönző Színezett Hidratáló SPF20
2019. június 5.

A fehér bőrömet nagyon elütő barnává sötétíti, még nyáron megpróbálom, ha egy kicsit lebarnultam, de nem hiszem, hogy összepasszolnánk. Érzetre sem kellemes, kissé olajos hatása van a bőrömön.

Essence Korrektor Stay All Day 16 H Long Lasting

Essence Korrektor Stay All Day 16 H Long Lasting
2019. június 5.

A színe tökéletesen passzol a bőrömhöz, viszont a fedése és a tartóssága nem a legjobb.

aussie Miracle Beach Waves

aussie Miracle Beach Waves
2019. május 28.

Többször/többféleképpen is megpróbálkoztam vele, de sehogy sem tudtam a kívánt hatást elérni. Mindig igénytelen zsíros hatású lett tőle a hajam.

Rimmel Scandaleyes Lycra Flex Szempillaspirál

Rimmel Scandaleyes Lycra Flex Szempillaspirál
2019. április 24.

A keféjével meg kellett tanulnom bánni, de mióta megbarátkoztunk egész jó. Nagyon sok festéket vesz fel, úgyhogy el kell találni mennyit hagy rajt az ember. Már egy rétegben is látszik a hatása, nekem kettőben már nem tetszik magamon. Kicsit lassan szárad, de nem morzsolódik le és nálam estig kibírja. Összességében szeretem, de nem lett kedvenc.

Trend It Up Arcpirosító

Trend It Up Arcpirosító
2019. április 24.

Végre sikerült eltalálnom a hozzám illő árnyalatot, nagyon tetszik a végeredmény az arcomon. Könnyű vele dolgozni és természetes hatást ad. Mivel kevés is elég belőle, ezért elég lassan fogy. Nem vártam el tőle, hogy estig kitartson, de szerencsére simán kibírja a 8 órás munkanapot és a hazautat is. Ár-érték arányban is tökéletes, biztos, hogy újraveszem.