nekooh
Regisztráció dátuma: | 2015. május 31. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | 25-34 |
27 VÉLEMÉNY (7 vélemény 13 hasznos szavazattal)
Etude House My Beauty Lovely Etti Hair Band
2018. január 7.Akciósan rendeltem mert annyira aranyos volt! Könnyen mosható, a helyén marad. Viszont édesapám meg van győződve, hogy ez egy malac füle :D
A bőrgyógyászom ajánlotta a seborrheámra. A bolti korpásodás elleni samponok inkább rosszabbat tettek mint jót, igy hiába drága, maradok ennél a samponnál. Nem vagyok kibékülve a krémsampon állagával, nehezen oszlatom el a hosszú hajam miatt, és nem tesz csodákat, de valamennyire kordában tartja a helyzetet. Közben keresgetem az olcsóbb alternativákat.
Herbária Bojtorján Sampon 2 in 1 Zsíros, Korpás hajra
2018. január 7.Használata mellett 3-4 napról 7 napra tolódott a hajmosás nálam, a zsírosságon valóban segít. A seborrheámon azonban nem segített, borzalmasan korpás a hajam. (bár utóbbi a télnek is köszönhető lehet)
Isteni! Ár-érték arányban meg főleg. Mindig ami épp akciós balzsamot vettem (szóval próbáltam szinte minden fajtát), de csak ez az egytől maradt ugyanolyan selymes és hidratált a hajam a következő hajmosásig. Nekem tetszik az illata, és a folyósabb állagával sincs gondom. Nem zsírosítja a hajam, és tényleg sokáig elég! Remélem nem tűnik el :)
Nagyon szuper kis találmány. Felkenem, megvárom amíg megszárad, lehúzom és utána még lemosom vízzel a szám. Kellemes árnyalatot hagy rajta,ami akár fél napon át megmarad - evés, ivás után is. Viszont utána kezd lekopni a szám belső részénél, így mindig hordok magamnál egy hasonló színű szájfényt, de amugy nagyon szeretem!
Nekem sem jött be. Furcsa az illata, bár az még elviselhető lenne, viszont nagyon "kukacosra" szárad, szinte lehámlik, és a bőröm is kiszáradt tőle. Egy idő után oxidálódik, így a színe sem volt megfelelő nekem :(
Amióta használom nem száraz a szám, szépen kiegyenlíti a ráncocskákat is rajta. Az illatát is nagyon szeretem.
Balea Sanfte Waschcreme Arclemosó Krém
2017. január 8.Kellemes illata van, nem száritja ki a bőrömet. Eddig szuper!
Cien Face Anti-Wrinkle Night Cream Q10
2017. január 8.Csodát nem tesz a száraz bőrömmel, viszont azért egész jól hidratálja. Egy doboz sokáig elég, az illata pedig kellemes és - éjszakai krémhez mérten - gyorsan beszívódik
Etude House Missing U Kézkrém
A fókás és a pandás van meg nekem. Nagyon kellemes, szerintem egyáltalán nem erős, enyhe illatuk van. Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros érzetet. Plusz pont hogy nagyon aranyos a tégely, és újratölthető :)