NEra09
Regisztráció dátuma: | 2019. március 21. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pigmentfoltok |
Korcsoport: | 18-24 |
14 VÉLEMÉNY (5 vélemény 6 hasznos szavazattal)
Avon Advanced Techniques Hidratáló Hajszérum Kókusz- és Argánolajjal
2019. július 5.Mindenképp jár az 5*. Agyongyötört szőke ombre hajam van, sajnos sűrűn is kell mosni, vasalom is mert nem göndör nem egyenes, csak valami érdekes fészek. Szárítás előtt és után is bekenem vele a hajam, megjelenésre egészségesebbnek látszik, puha és fésülhető lesz, nem ragad, és az illat is megmarad viszonylag sokáig. Garnier banana hair food-dal használom együtt, és sosem volt még festés előtt sem ilyen puha a hajam.
Nem rég vettem, talán egy hónapja. A szőkített hajam eddig ezt szereti legjobban! Sokat kísérletezgettem, de végre megtaláltam azt, amit szívesen újra veszek. Az illata nagyon jó:)
Magasan veri az összes krémet, arcra használom. Este kenem be, reggelre puha lesz és nem zsírosít.
L'Oreal Elsève Fibralogy Hajszálvastagító Sampon
2019. április 8.Vastagítani ugyan nem vastagít, de az 1 nap alatt zsírosodó hajammal már 3 napot is ki tudok húzni, végén persze kis szárazsamponos rásegítéssel. Eddig ez vált be a legjobban, és az illata is jó :)
Teljesen rendben van, jól fed, tartós, nap végére sem ül be a szemkörnyéki ráncokba
Balea Professional More Blonde Aufhellungsspray (régi)
2019. március 21.Fokozatosan világosít, én a balayage festésemet próbáltam még picit világosítani fejtetőn. Hozza amit ígér. Az illata szúrós, kellemetlen.
Finom, hétköznapiasan elegáns illat, könnyed, nőies, viszonylag tartós. Régóta nem tudok lemondani róla, ár-érték arányban kiváló.
Yves Rocher Plaisirs Nature Mangó-Koriander Hab- és Tusfürdő
Nagyon finom de karakteres, igazi nyári illata van! Nem tartós de nem is baj. Már kevés is jól habzik, szerintem sokáig kitart, ahogyan a samponjaik is.