Niky1017
Regisztráció dátuma: | 2016. július 5. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pirosság (rozacea) |
Korcsoport: | 25-34 |
16 VÉLEMÉNY (10 vélemény 30 hasznos szavazattal)
Imádom😊
Pár éve magamnak ápolom a körmeimet.
Eddig körömerősítő lakkot használtam és úgy 3 hónapja használom ezt a parányi csodát, azóta nem is volt rajta lakk.
Az első hónapban egy-két körmöm betört picit, de nem aggódtam, mert nagyon gyorsan nőnek a körmeim, így tövig lereszeltem őket.
No de az utóbbi 2 hónapban szupercsodálatosanfényeséserőspluszápolt🥳
Amiért megvásároltam ezt a szettet az az időhiány, illetve sajnos sok a kontár “szakember” a szakmában.
Nagyon jól döntöttem, mert kb 25 perc alatt megvan a teljes kezelés, amit 2 hetente, vagy havonta szükséges megcsinálni, az utókezelés pedig 10 perc kb.
A fényesség nekem sokáig kitart, talán két hétig is, pedig háztartást vezetek, dolgozom,stb, báár lehet az a magyarázat rá, hogy nem sajnálom a port, se a viaszt 😬 de azért van, hogy használjam, nem? 🙄😄
Szóval bátran ajánlom, nem kell csodát várni, meg magasra tenni a mércét, mert úgy nehéz megugrani.
✌️
Sokan panaszkodtok, hogy tömegillat. Ha valami jó, egyre többen fogják kipróbálni és viselni.
Őszintén? Kit érdekel? :) Ne a másik érdekeljen.
Gondolom, azért mindenki polcán egynél több parfüm van, és mindig abból fúj, amelyikhez a legközelebb érzi magát aznap és bizony sokan vagyunk úgy vele, hogy a mai nap a Giorgio Armani Si-é. ☺️
Nagyon finom édes.. Mivel ez egy nehéz illat én ősszel és télen használom.Tartóssága 5*.
Régóta nagy kedvenc. Bármikor, bárhova tudom használni és nagyon tartós. Különböző korosztályú és nemű emberek dicsérik ezt az illatot.Ne habozzatok csajok, alap darab ☺️
Vitaline Professional Regeneráló Sampon
2020. szeptember 1.
Kb 5 éve használom, kisebb megszakításokkal, amire azért van szükség, mert hozzászokik a hajam és nem érem el azt a végeredményt, amire ez a sampon képes.Göndör, vékonyszálú, szőkített és sok hajam van, amire ez a sampon a legjobb. Kellően tisztít, nem szárít, nem korpásodok tőle és maradéktalanul kiszedi az olajos pakolásokat a hajamból.
Ajánlom kipróbálásra, egyébként a fodrászom használta és ajánlotta..Amiért 4 csillag, az a gyors áremelkedés és az új pumpás flakon használhatatlansága.
Nos, én úgy vásárolok parfümöt, hogy nem hasonlítgatom semmihez, nem akadok ki, ha nem illik a “ családba”, egyszerűen megszagolom és ha megfog, eljátszadozom a gondolattal, hogy milyen lenne ezt a parfümöt viselni.
Ez a parfüm elgondolkodtatott és csak szagoltam, szagoltam , végül beleszerettem, így nagy boldogsággal a lelkemben megvettem. :)
.Az elején amikor kifújtam, én is éreztem benne a férfias jegyeket, de rá pár percre, ahogy kiteljesedett, elképesztő finom illat lett. NEM NYÁRI ILLAT, ősszel , illetve télen fogom használni. Nagyon nehezen veszek parfümöt, mert ahogy pár választásnál is, kell az a plusz, ami nélkül érdektelen, és ebben benne van. Tartóssága 5*, az üvege elég kommersz.
Mindenkinek ajánlom, mert csodát művel!
Én hajra használom durván 4-5 éve.
Extra szűz oliva, vagy kókusz olajjal higítom, festőecsettel bekenem a hajam,jól át masszírozom, hajszárítóval rámelegítek és jöhet a dunsztolás!
Minimum 5 órat hagyjatok rajta ha belefer az időtökbe de a legjobb egy egész éjszaka!
NAGYON FONTOS AZ ALAPOS HAJMOSÁS!
Én 3x szoktam megmosni, minél melegebb vízzel, mert az oldja az olajat.
Emellett fontos,hogy jol dörzsöljétek meg a fejbőrt.
Macerás, de megéri :) Rengeteg hajam van, ami ráadásul göndör ,gubancolódik és úgy nő mint a gomba.Biztos vagyok benne hogy a ricinus olajtól.
Kedves Wucyyy!
Ha nem most először használod, természetes!
Nekem is több hullik olykor-olykor ha használom, de 2x annyi nő helyette.
Valószínű a sérült,gyengébb hajszálaid hullanak ki, amik helyere jön az erősebb és egézségesebb haj.
Avon Clearskin Pórustisztító Arcradír (régi)
2019. február 6.
Egy szó, tökéletes!:)
Minden mentes arclemosót és tonikot használok az arcomra már évek óta és ezt a bőrradírt.Sajnos nehezen viseli a bőröm a parfümös kozmetikumokat, de ezzel a termékkel szoros barátságot ápolunk!
Hűsít, rendesen radíroz és jó az illata!
L'Oréal Steampod 2.0 Hajvasaló
2019. január 25.
3 évet jártam az előző fodrászomhoz, akivel egyébként tavaly novemberben “ szakítottam” de a lényeg, hogy ez idő alatt ismerkedtem meg és kezelte a hajam Loreal Steampoddal.Abszolút rendbe tette a hajam. Előtte sokat szőkítettem és vasaltam, gyakorlatilag szét égettem a hajam és a vàllamnál tovább nem nőtt :O
A hajamról annyit, hogy full göndör, vékonyszálú,rengeteg van belőle és szeret gubancolódni.
Dolgozó nő vagyok, de valóban drága ez a kütyü és így, hogy nincs már fodrászom édesanyám segítségével beruháztam erre,az otthoni verzióra és NEM BÁNTAM MEG!
Régóta használok ricinus/ kókuszolajat a hajamra ez is nagyban hozzájárul a jelenlegi állapotához.
Egyszerű a használata, és nekem hajmosástól hajmosásig tart a hatása,amit még a fodrászomnak se sikerült elérnie.
Megmosom,bekenem fél adag krémmel+plusz egy pici olajjal, kifésülöm, rákenem a maradek tejet és olajat majd hagyom megszáradni.180 fokon használom és tökéletes a végeredmény. Mellem alá ér 10 centivel a hajam és tényleg olyan mint amikor a fodrásztól jottem ki.
Lentebb olvastam, hogy hullik tőle a haj, illetve a vasalástól vizes lesz , ez butaság.
Valószínű nem megfeleloen használod, a hajhullás meg sok mindentől lehet.
Vegyétek meg ha problémás hajatok van és szeretnétek ápoltan viselni :)
Mindig van a polcomon legalább két űvegcse, mert nekem nagyon bevált és több mindenre használom. Elsősorban a lábam ápolására. Sajnos bekaptam egy körömgombát(géllak) és ezzel szoktam ecsetelni.Esztetikailag nagyon sokat segített, nyilván a gombát csak gyógyszeresen lehet kiírtani a szervezetből, de magasan veri a drága ecsetelőket.
Emellett használom még öblítőbe, kéz- és lábfürdőbe és pattanásra.Ami fontos, hogy mindig hidratáljuk a kezelt felületet, mert kis mennyiség is nagyon szárít!:)
Naturys Hiper Hidratáló Arckrém
Sokadik tégellyel használom. A parfüm benne bio gazdálkodásból származik. Nekem érzékeny bőröm van, és imádja.Ultra könnyű, minimális illattal és jól hidratál.
Bátran ajánlom :)