KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Pajzs

adatok

10940 pontRegisztráció dátuma: 2017. április 4.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 35-44

10940 pontRegisztráció dátuma: 2017. április 4.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 35-44

285 VÉLEMÉNY (182 vélemény 686 hasznos szavazattal)

Baba Karibi Álom Kókusz-Csillaggyümölcs Frissítő Tusfürdő

Baba Karibi Álom Kókusz-Csillaggyümölcs Frissítő Tusfürdő
2022. augusztus 17.

Igazi felüdülés ezzel zuhanyozni. Jól tisztít, állaga krémesebb, engem nem szárít, vidám, kókuszos illatot hagy a bőrömön, ami finoman körbeleng. Habfürdőnek is szoktam használni, zizegős habokat csinál, illata olyankor ellazít, puha tisztaságérzetet ad.

Nesti Dante Dolce Vivere Roma Szappan

Nesti Dante Dolce Vivere Roma Szappan
2022. július 25.

Az illata mennyei és bódító! Forró, nyári délutánokon tett sétákra emlékeztet álmos utcácskákban Olaszországban, ahol minden csupa csend és virág szieszta idején. Fürdéshez fogtam be, nem szárított, krémesen habzott, tiszta és finoman illatozó bőrt hagyott maga után. Valójában az egész fürdőszoba ebben a hangulatjavító illatárban úszott... Nem csúszkált rajta a borotva sem, sőt, kényelmesen és hatásosan lehetett vele használni. Az egyetlen, számomra nem elhanyagolható hibája (mivel arcot is mosok szappannal), hogy az eddig használt Nesti Dante szappanok közül ez csípte a legjobban a szememet, nem is kicsit.
A kézre álló, 150 grammos kiszerelést fogyasztottam el, nem mállott vagy nyálkásodott.

Nesti Dante Firenze Szappan

Nesti Dante Firenze Szappan
2022. július 25.

Az illata tiszta, virágos, éles, mint a koratavaszi reggelek. Kézmosásra használt szappanként remekül helytállt: alaposan tisztított, nem szárított, a habja lágy, krémes. A 150 grammos verzió is sokáig kitartott, nem mállott vagy töredezett szét. Kisebb mérete miatt a fogása is kényelmes. Szerelmem is dicsérte, szerinte akkor kezdett javulni a berepedezett bőr a kezén, mikor elkezdtük ezt használni. Őt az illata csábította arra, hogy kipróbálja, és áttérjen a folyékony szappanról erre, illetve most már egyéb szilárd szappanokra. Mindig kommentálja, ha valami új kerül a szappantartóba, de eddig erről nyilatkozott a leglelkesebben.

Nesti Dante Dei Colli Fiorentini Ciprus Natúrszappan

Nesti Dante Dei Colli Fiorentini Ciprus Natúrszappan
2022. február 11.

A Nesti Dante szappanok leggyakrabban illatosítóként kezdik nálam, csodás aromafelhőt bocsátanak ki magukból, mikor kinyitom a szekrényt. Mivel lelkesen használom őket, ezért olyan sokat nem kell várniuk, hogy sorra kerüljenek, varázslatos illatukból nem veszítenek addig sem. Számomra mindig öröm egy új Nesti szappant megbontani. Így volt ezzel a ciprusossal is. Kézmosásra tettem ki, de félbe kellett vágnom (kicsit benedvesítettem előtte, ily módon csak minimálisan morzsálódott a kés alatt), mert egészben túlságosan lelógott a szappantartóról, és mindenhova folyt belőle a szappanos hab. Engem nem szárított, a használata kényelmes volt, a habja krémes és dús. Aromás, fás illata mediterrán erdőkben tett túrákra emlékeztet, a bőrön enyhén megmarad kézmosás után. Nem esett darabokra,és nem mállott. Rendszeres használattal két hónapig elég volt egy fél szappan.

4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze Of Himalaya

4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze Of Himalaya
2022. február 11.

Hűvös kristálytisztaság. Hideg, csobogó forrásvíz. Éles, szürke kövek. Felhőkbe burkolózó, havas csúcsú, kék hegyek. Frissen mosott, levegőn száradó, szélben lobogó ruhák.

Kifújáskor már-már tetsző, ezt a részt különösen szeretem. És még az ambroxánt is elviselem benne, bár egy idő után már kívánom, hogy veszítsen az erejéből, puhuljon.

Tesori d'Oriente Byzantium

Tesori d'Oriente Byzantium
2022. február 10.

Egy kis ékszerdobozhoz hasonlatos boltocska illata, ahol mantolatót, mézkülönlegességeket, hámozott, krémfehér mandulát, rózsavizet és gúlákba tornyozott fahéjat árul a szűkszavú, ám mosolygós eladó, aki előző este babaolajjal kente be magát.

Lush Dirty Parfüm

Lush Dirty Parfüm
2022. január 15.

Menta- és levendulabokrokra terített vizes fürdőruha szárad a napon.
(2019. július 29.)

Tárkony, kakkukfű és fodormenta lengedezik egy csendes kolostorkertben. Langyos, sós szél jár a mohával benőtt, hűs kőfalak közt.
Levendulacsokrok száradnak a konyhában.
Zöld csempés uszoda kék mozaikos medencéjében hullámzik a klóros víz.
Tengeri szellő borzolja a naptejtől illatos bőrön a szőrpihéket. Só fehérlik a hajlatokban.
A gondtalanság, szabadság párlata.
Nagyon megszerettem.

Lush Furze Parfüm

Lush Furze Parfüm
2022. január 15.

Egy folyópartot juttat eszembe, ahol össze-vissza száll a virágpor. Hétágra süt a délutáni nap, zümmögnek és ciripelnek a bogarak, csobog a víz, zizeg a természet, zöld és nyers aromáit ontja a növényzet, a meleg bőrről lágy, kókuszos naptej illat párolog, és tüsszögésre ingerel egy orrhoz emelt sárga virág közepén a mézédes pollen.
(2021. február 24.)

Pitypang kettétört szárának leve.
Katicabogár sárga nyoma.
Házi kókuszkrémmel megkent piskóta.

Roger & Gallet Tubéreuse Hédonie Extrait De Cologne

Roger & Gallet Tubéreuse Hédonie Extrait De Cologne
2022. január 14.

Bólogató tubarózsák egy hűs, nyári reggel az enyhülést hozó, éjjeli eső után. Krémes belsejükben gömbölyded nedvesség rejlik.
Rostos zellerpép rózsaszín porcelántányéron.
Halványzöld villanás. Fülledtségen átsuhanó vibrálás.
A délutáni zápor utáni levegő ilyen súlytalan.
Kényelmes, mint egy szellős pamutruha.

Jeanne En Provence Iris & Neroli EDP

Jeanne En Provence Iris & Neroli EDP
2022. január 14.

Kint virágzik a narancsfa, bent a házban illatos felmosóvíz szárad a pepita rombuszokkal kirakott kövezeten, az ajtók, ablakok tárva-nyitva. Egy kis rész kimaradt minden gondosság ellenére is, ott cukorkaszilánkok tapadnak a járólaphoz. Egy csonka szappandarabka árválkodik a mosdókagyló szélén. Napsugár hasítja ketté a hűvös árnyékokat.

Ragyogó citrusok, púderes-szappanos írisz, napfényes neroli narancsvirágos keménycukorkára emlékeztető édességgel.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.