pannababo
Regisztráció dátuma: | 2014. december 28. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | 25-34 |
260 VÉLEMÉNY (89 vélemény 132 hasznos szavazattal)
Yeauty Luxurious Lift Szemkörnyékápoló Maszk
2021. január 3.A márka összes szempadjét kipróbaltam, ez az egyik leghatásosabb, magyon örülök, hogy vegan és nyuszis ❤️🤩
Kötelező mindenkinek, vízre tagul, remekül tisztít. Érdemes fogselymezni mindennap, nekem bevalt. Nincs ínypanaszom, és sosem volt szuvas fogam 🙌🙌🤩
Dontodent Sensitive Floss Fogselyem
2021. január 3.Imadom. Gyermekkorom óta fontos a fogápolas. Sosem volt fogszuvasodásom, nincs tömött fogam. Az egyik legjobb selyem, mert vízre tágul, sosem sértette fel az ínyem, és nagy előny, hogy nem viaszolt, így kihozza,amit kikel. 💗🤩
Star Nature EDT Vattacukor Illattal
2020. július 28.
Vattacukor illatra vágytam, hogy olyan illatom legyen mint egy sütinek. Nagyon alapos bőrradírozas után bekentem magam krémmel majd ezzel a csodával befújtam magam, nekem isteni.
Nekem most jött el az ideje, hogy a vattacukor őrületből kivegyem a része.. Lehet csak nyári hóbort, de ennyi öröm van most 😊😊😅. Pont ilyen illatra vágytam és ilyen olcsón
Fogorvos feleségként ez a kedvencem, hiába jár ajandékba mindenféle nagy márka, ebben benne van a lényeg :Cink- Klorid, ez teszi antibakteriálissá, segít a kellemetlenségek megelőzésében. Kedvenc 🦷❤️
Bell HYPOAllergenic Folyékony Szem Korrektor
2020. június 4.Éltem korrektora a legvilágosabb fajta. Imádom. Nincs könnyezés, remekül fed. 💕
Schauma Kids Sampon és Tusfürdő
2020. június 4.
Nagyon nagy meglepetés,saját felhasználásra vettem. Kiméletes a fejbőrrel és tisztít,nagyon finom az illata,nincs irritáció. Eddig csak babák számára gyártott samponok voltak ilyen kiméletesek,de mégis éreztem,hogy kellene még valami ,hogy tisztának érezzem magam.
Tusfürdőnek is remek,de én a sampon funkciójától ájultam el😍😍😍🤗
Samponként nekem fontos,hogy olajos pakolást ki lehessen mosni,szuperül helyt áll ezen a téren is!5*
Évekkel később is ehhez térek vissza, vegán , kimeletes, finom az illata. A jojoba olajat is kihozza, mégsem száraz a fejem, elmúlik tőle minden baj. Imádom 🐞💕
Babydream Spezial Wundschutzcreme
2019. január 12.Bepanthen és neogranormon helyett szuper!!! Akciósan 249. Ft egy próbát mindenkinek megér
Babydream Extra Sensitives Waschgel & Shampoo
2019. január 12.Borotválkozáshoz és lányos tajékhoz, archoz tökéletes. Nulla irritácio. Szuper 🌟🌟🌟🌟🌟
Fa Magic Oil Orchidee Violette Tusfürdő
Egy nagyon finom illat, ami nagyon hiányozni fog. Ahogy látom, szinte a drogériágból teljesen eltűnt, elvétve ázsiai boltokban, élelmiszerboltokban látom már csak.
Picit szárít, de ez orvosolható, de az illata az egy külön világ, nagyon nőies mégsem tucat illat. Hiányozni fog!