renike517
Regisztráció dátuma: | 2018. január 22. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | 25-34 |
15 VÉLEMÉNY (1 vélemény 1 hasznos szavazattal)
Nonique Intenzív, Hidratáló 24H Arcápoló Krém
2018. január 23.
Pár hónapja használom,de most fogok áttérni a tiszta vajakra!Sosem fogom megérteni azt,hogy miért írják rá hogy ilyen bio,olyan természetes anyagokból amikor telenyomják a krémet mesterséges parfümmel !Ez miatt fogok váltani,mert időnként kipirosodik tőle az arcom!
De ettől eltekintve nem rossz krém,bár a nagyon száraz bőrrel nem tud mit kezdeni!
Yves Rocher Nyom Nélküli Krémes Alapozó
2018. január 23.Az én bőrömnek egyáltalán nem volt jó!Már ahogy felkentem is fullasztó érzést keltett a bőrömön az erős szaga miatt!Sosem fogom megérteni azt,hogy miért írják rá hogy ilyen bio,olyan természetes anyagokból amikor telenyomják a krémet mesterséges parfümmel ami nálam is allergiás reakciót váltott ki!Egyébként szépen fel lehet kenni,bár a bőrhibákkal nem igazán tud mit kezdeni!Beige színben vásároltam!
Nem fedi el a bőrhibákat és nem is lehet szépen elkenni!
Alverde Nappali Arckrém Vadrózsa Kivonattal
2018. január 23.Az én bőrömnek egyáltalán nem volt jó!Már ahogy felkentem is fullasztó érzést keltett a bőrömön az erős szaga miatt!Sosem fogom megérteni azt,hogy miért írják rá hogy ilyen bio,olyan természetes anyagokból amikor telenyomják a krémet mesterséges parfümmel ami nálam is allergiás reakciót váltott ki!A két csillag csak az ára és az állaga miatt jár!
Yves Rocher Apricot Rosemary Hab- és Tusfürdő
Az én bőrömnek egyáltalán nem volt jó!Két nap után kiszárította és ekcémás lettem tőle újra!Sosem fogom megérteni azt,hogy miért írják rá hogy ilyen bio,olyan természetes anyagokból amikor telenyomják a krémet mesterséges parfümmel ami nálam is allergiás reakciót váltott ki!A két csillag csak az ára és az illata miatt jár!