Shaenara

adatok

55 pont

Regisztráció dátuma: 2020. július 30.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

55 pont

Regisztráció dátuma: 2020. július 30.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

5 VÉLEMÉNY

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer
2022. január 25.

Az első primerem. Nagyon sokat segít a BB/CC/színezett hidratálóim hatásán, sokkal egységesebb a bőröm, a BB krémem nem ül meg a pici ráncokban, hanem gyönyörűen elterül az arcomon. Az állaga tetszik, szilikonos selymes :) Az illata nem nagyon :D De ez a hatása mellett bocsánatos bűn. Kíváncsi leszek a nyári melegben fog-e ilyen szépen működni.

Kiko Skin Tone Concealer

Kiko Skin Tone Concealer
2020. november 6.

03-as árnyalatban használom a szemem alá. Elég elégedett vagyok vele. Nagyon természetes hatást nyújt, nem szárít, nem ül bele a ráncocskákba. Kicsit fedhetne jobban (vagy csak keveset használok belőle). Púderrel fixálom, simán kibírja a napot. Lehetne nagyobb kiszerelés.

Kiko Smart Eye Pencil

Kiko Smart Eye Pencil
2020. november 6.

Három színben van meg, egy barna, szürke, és az egyik világos csillogós. Ez utóbbit szemöldök kiemelésére használom, a többit szemhéjra. Szeretem, mert a pillavonalat is szépen ki lehet vele húzni. Tartós, könnyű vele dolgozni, és könnyű hegyezni is, így mindig tudok pont olyan vékony vonalat húzni, amilyet szeretnék. Ennyiért többet nem kérhetnék :)

KIKO Luxurious Lashes Extra Volume Brush Szempillaspirál

KIKO Luxurious Lashes Extra Volume Brush Szempillaspirál
2020. november 6.

Mióta megvan, csak ezt használom :) Gyönyörű pillákat csinál, hosszít és szétválaszt. Nekem kimondottan tetszik a nagy kefe, és jó sűrűn vannak a szilikonsörtéi. Nagyon természetes szempillákat varázsol, imádom :)
Nekem pár óra után kicsit lemászik pandásítani, de nem találtam még olyat, ami nem (a szememmel lehet a gond :P), szóval ezt nem rovom fel neki.

Kiko Skin Trainer CC Blur

Kiko Skin Trainer CC Blur
2020. november 6.

1-2 hete használom, eddig nagyon tetszik. Teljesen természetes hatást kelt, egyáltalán nem látszik, hogy lenne az arcomon valami, csak egységesebb, egyenletesebb a bőröm. Kicsit aggódtam, hogy a színkorrekciója milyen lesz, de elég szépen teljesít. Természetesen nem tüntet el mindent, de nem is kell várni egy ilyen terméktől. Na és pont ettől lesz természetes a végeredmény :P
Egy kicsi púdert rakok rá, és smikfixálót, úgy egész nap bírja, nem fényesedik át. :)