silcarebolt
Regisztráció dátuma: | 2016. június 2. |
Bőrtípus: | - |
Bőrprobléma: | - |
Korcsoport: | 35-44 |
44 VÉLEMÉNY (13 vélemény 14 hasznos szavazattal)
Schwarzkopf Perfect Mousse Hajfesték
2017. november 15.668 arnyalatot hasznalom mar lassan fel eve. Teljesen elegedett vagyok vele, nagyon konnyu hasznalni es tartos.
Fa NutriSkin Maximum Protect Dezodor
2017. június 21.Nagyon nem tudtam megszeretni, fujaskor olyan eros hogy szinte atszakitja a honaljamat, pedig nem kozelrol fujom. Az illata fullaszto, a hatasa nulla, a honaljam eg es piros tole. Barmelyik balea deo jobban teljesit.
Nekem is lila csomagolasban van. Igazabol semmit nem csinalt a borommel, eleg gyenge a hatasa. Kicsit olajos-zsiros a borom lemosas utan.
Balea 2in1 Kräftigung Sampon és Balzsam
2017. június 12.
Szeretem a balea samponjait altalaban, tobbet is probaltam mar, de ez nem jott be. Igaz hogy jol habzik, tisztit es az illatat is szeretem, de sajnos nem tart sokaig a frissen mosott haj erzes utana. Altalaban 3-4 naponta mosok hajat, ezzel a samponnal 2 naponta kell mert mar masnap erzem hogy a hajam lelapult es zsiros.
Up.: nagyjabol mar az egesz flakonnal elhasznaltam, sajnaltam kidobni, de kar volt, mert mostmar sebes is a fejborom tole.
Balea Creme Peeling Krémes Arcradír Sárgabarackmag Olajjal
2017. május 15.Bar meg csak egy hete hasznalom, de megerdemli az 5 csillagot. Nekem nem eros a radirozo hatasa, egy borsonyi mennyiseg boven eleg belole, ugyhogy sokaig eleg lesz. Az arcom nagyon selymes es puha a hasznalata utan. Nem szarit, az illataval sincs gondom.
Balea Soft & Clear Gesichtswasser
2017. május 15.Nem igazan valt be, az illata nekem tul eros, a hatasa meg semmi. Nem javitott az arcom allapotan, inkabb meg picit zsirositotta az alapbol zsirosabb boromet.
Balea Bye Bye Unicorn Tusfürdő
2017. május 15.A dizajn nagyon cuki, nem tudtam otthagyni a polcon :) de sajnos alig erezheto a csillag es felho illat :(
Az izevel semmi gondom, a fluoridmentes parodontaxnal mar megszoktam, de ez erzekennye tette a fogaimat, foginyverzest is okozott. A feherito hatast sem tapasztaltam, pedig a masodik tubussal hasznalom. Biztos hogy nem veszem ujra.
Amikor felkenem iszonyuan csipi az arcom, de ez 1-2 perc utan elmulik. Az eros parfumos illata nekem nagyon nem jon be, de mindezek ellenere 5 pontot kap, mert az arcommal csodat muvel! Olyan selymes, puha es egyseges szinu, hogy hihetetlen.
RdeL Young Rúzs
Reg ota kerestem egy termeszetes nide arnyalatu matt ruzst, ma megtalaltam a 02 go matt arnyalatot amit raadasul akciosan sikerult beszerezni a rossmannban. Szerelem elso latasra! Gyonyoru termeszetes a szine, az arahoz kepest sokaig tart, nem szarit. 5*