Sindy6
Regisztráció dátuma: | 2013. február 13. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Egyenetlen bőrfelszín |
Korcsoport: | 25-34 |
310 VÉLEMÉNY (84 vélemény 131 hasznos szavazattal)
Balea Apple and Plum Geschenkset Zucker-Öl-Peeling Plum Crumble Cukorradír
2020. március 11.Hihetetlenül finom illatú a szilvás 😍 igazi élmény. Azt hittem, hogy ragacsos lesz, de egyáltalán nem. Kismama pocakom masszírozom vele fürdés közben. Imádom
Akkor láttam meg a hatását igazán, amikor elfogyott. Sokkal szebb lett a bőröm, kellemesen hidratál, nagyon finom az illata
Eucerin DermoPure Mélytisztító Arclemosó Zselé
2019. szeptember 24.Úgy gondolom, hogy sokat javított a bőröm állapotán. Igaz, körülbelül bő 1-2 hónap után lett változás, de szerintem ez a termék okozta. Mellette a vichy normaderm phytosolution ami új termék volt a bőrápolásomban, így sajnos nem tudom 100%ra hogy melyik segített igazán
Carmex Gránátalmás Ajakápoló Stift SPF15
2019. szeptember 20.KM szerzemény, de még csak most avattam fel. Egy kis csoda. Kellemes a bizsergető, hűsítő érzés. Most a náthától kidörzsölt, ilyenkor herpeszre hajlamos orrom is bekentem vele az ujjaimmal és valami fantasztikus
2 hete használom, és igen! Fehéredtek a fogaim. Akciós volt a rossmannban (3400 körül) de 1 héttel később vettem észre,hogy az euro familyben 1500! Ft
Annyiért pláne érdemes kipróbálni
Biola Bio Goji & Alaria Time Control Szérum
2019. június 12.Km szerzemény, nekem szimpatikus, de a pumpa miatt nem tudom használni. Lenne kedves valaki megnézni, hogy neki kitekerve a pumpa részén van e úgy, mint minden normális pumpás terméknél az a kis,, szívószál,, szerű pálcika? Én nyomtattam legalább 50x, utána szereltem szét, és semmi nincs, csak a pumpafej
Garnier Pure Active Stick Mitesszerek Ellen Aktív Szénnel
2019. június 8.Első próbára nagyon kellemes a használata. Szépen frissít, tisztít. Nemsokára updatelek
Teljesen korrekt kis arclemosó. Finoman habzik, szépen tisztít, nem irritál és nem szárít
Garnier Bio Lemongrass Balancing Gel Wash
2019. május 16.
1 hete használom, egyenlőre nagyon szeretem. Kombinált bőröm nem szárítja ki,pedig naponta 2-3x használom. Szeretem az illatát is, szépen tisztít, a bőr nem húzódik tőle.
Update :hamar fogy..... Hiszen imádom használni! :)
Natics C20 C-Vitamin Szérum Peptidekkel
Semmi extrát nem nyújtott ez a termék... Semmilyen változást nem tapasztaltam.