szamira
Regisztráció dátuma: | 2012. augusztus 16. |
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 35-44 |
239 VÉLEMÉNY (105 vélemény 205 hasznos szavazattal)
Maybelline Great Lash Blackest Black Szempillaspirál
2022. március 11.
Próbáltam szeretni. Több rétegben sem csinál semmit a szempilláimmal, kicsit hosszabbak, de nyílegyenesek maradnak. Pár óra után pedig minden egyes alkalommal csekkolnom kell a sminkemet, mert leperegve fekete pacákat csinál a szemem alá.
Egyet becsülettel elhasználtam, de mikor visszatértem a Telescopic-ra, hát, ég és föld.
Elizavecca Gold CF-Nest B-jo Eye Want Cream
2021. március 29.IHerbről rendeltem. Mivel nagyon kis mennyiséget (fél borsónyi) kell egyszerre használni, iszonyat sokáig elég. Kellemesen gazdag, zsíros, de par perc alatt beszívódik. Nem húzódik utána a szemkörnyékem, mint a drogériás szemkörnyékápolók után. Pont ilyet kerestem. Reggel, este használom hónapok óta, és a tégely még félig van.
Garnier Fructis Banana Hair Food 3in1 Hajmaszk
2021. március 29.
Kicsit aggódtam, hogy büdös műbanán szaga lesz, de egész kellemes, cukorkás illat marad csak a hajban.
Pakolásnak használom, legalább 10 percig hagyom a hajon hajmosás után, aztán langyos vízzel öblítem. Puha, kellemes tapintású lesz a hajam, drogériás szinten eddig ez a legjobb, amit használtam.
Uriage Bariésun Illatmentes Arckrém SPF50+
2021. március 29.Nem szeretem. Jellegzetes naptej állaga és illata van, nem is szívódik be teljesen. Száraz bőrre jó lehet talán. Ami pozitívum, hogy nem irritál. Télen elhasználtam home office-ba, de soha többé nem veszek ilyet.
IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream Oil-Free Matte with SPF40
2021. január 12.
Tökéletes. Szintén az év végi Douglas 25% akcióban vettem meg, így viszonylag jó áron volt. A light árnyalat kb MAC NC15-20 között van félúton - pont az én színem. Természetes bőrfényű, közepes, építhető fedésű. Flat top ecsettel viszem fel, így sűrű állaga ellenére könnyen el lehet oszlatni, és nem kell belőle sok - és nem is szabad túl sokat tenni.. Az érzékeny bőrömön pattanásokat, irritációt nem okozott.
Remélem nyáron is jól fog teljesíteni, mert akkor az alapozót elfelejthetem.
update:
Tudom, hogy nem épp arra való, de mostanában a hajvégápolómba is cseppentek 4-5 cseppet, és a hajvégekre felviszem. Nagyon szép fényes, ápolt lett a hajam tőle.
A reggeli fényvédőmbe cseppentek 3-4 cseppet, így oszlatom el a bőrömön. Kb 1 hónapja használom, nem okozott se gondot, se látványos változást. Kellemesen puha lesz utána a bőröm, de nyáron lehet, hogy sok lesz.
Revolution Skincare 12,5% Vitamin C Serum
2021. január 12.Elhasználtam egy üvegcsével, és azt kell, hogy mondjam, ez volt a legkellemesebb C vitaminos szérum, amit eddig használtam. Reggel 2 pumpányi az arcra és nyakra, nagyon selymes, puha bőrérzetet hagy maga után. Gondolom ez a benne lévő szőlőmagolajnak köszönhető, ami bőrpuhító hatású (no meg a szilikonnak :D ). Gyengéd, nem csíp, de hosszú távon látszik a hatása. Ha elfogy a jelenleg használt C vitaminos szérumom,, ezt fogom újravenni.
Évek óta folyamatosan használok különböző C vitaminos szérumokat. Szerintem ez egy teljesen korrekt kis szérum. Géles állagú, gyorsan beszívódik. Nem irritál, nem morzsálódik.
Reggelente használom hideg vizes arcmosás után. Aztán szemkörnyékápoló, majd jöhet a fényvédő pár csepp Q10 szérummal keverve. Kombinált a bőröm, úgyhogy erre már nem teszek hidratálót, csak a smink megy rá.
Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil & Almond Sampon
2020. február 6.
Nekem nem vált be. Nagyon gyorsan zsírosodik tőle a hajam, a fejbőröm pedig viszket utána.
Teljes pénzkidobás.
Altruist Dermatologist Sunscreen SPF30
Szeretem! Többet elhasználtam már. Kombinált bőröm van, de mattra beszívódik. (pedig felkenéskor ijesztően fehérrevakoltnak nézek ki :D)
Reggelente babszemnyit használok a Revolution C vitaminos széruma után, arckrém helyett.
+ Valaki írta, hogy morzsolódik - nekem csak akkor fordul elő, ha nem masszírozom be teljesen. Ha kapkodok, és úgy vagyok vele, hogy majd beszívódik, akkor alapozásnál érzem, hogy kis morzsákban pereg.