Szeszi
Regisztráció dátuma: | 2013. augusztus 23. |
Bőrtípus: | Normál |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | 25-34 |
19 VÉLEMÉNY (9 vélemény 21 hasznos szavazattal)
Herba Vita Hajszesz Hajhullásra
2015. június 12.
CSODASZER!!! Most járok a második üvegem felénél és baromira bedúsult a hajam. Kifejezetten érezhető és látványos a hajamon a javulás. Volt két évvel ezelőtt egy durva hajhullós korszakom és bár mára már nem olyan intenzív a hullás azóta sem dúsúlt vissza a hajam, egészen mostanáig. Kicsit nehéz szerintem az applikálás, mert nem igazán praktikus az adagolója, de valaki itt írta korábban, hogy úgy viszi fel a folyadékot, hogy VATTÁRA önt belőle egy picit és úgy masszírozza bele a fejbőrébe. Hát nekem ez magamtól nem jutott volna eszembe, de fantasztikus ötlet! A fejbőröm imádja, olyan felfrissült érzése lesz tőle, mint miután az ember fogat mos, csak fejbőr verzióban. Valószínűleg a vattás megoldás miatt hoz ilyen szép eredményeket, mert mindenhol szépen, rendesen átmaszírozom, szóval így ajánlom én is. Én majdnem mindennaposan alkalmazom most már több mint egy hónapja, és szerintem ebből egy szép napon tényleg oroszlánsörény lesz.
A kis mértékű hajhullásomat lecsökkentette napi egy-két szálra, szóval abszolút bevált.
UPDATE: Így 2 hónap után, egy csoda ami a hajammal történt, szerintem még sohasem volt ennyire sűrű. Szóval aki el van keseredve a hajmennyiségével, annak abszolút megéri ezt alkalmazni!!! :)
L'Oreal Professionnel Tecni Art Constructor
2015. április 2.Szerelmem a hajformázó termékek közül! <3
L'oreal Professionnel Tecni.Art Volume Lift Hajtőemelő Hab
2015. április 2.Jó termék, igaz, ami drágább az annyival is jobb, már rengeteg hajtőemelőt próbáltam, ez a legjobb. Mindig van otthon belőle plusz tubussal. Tapintásra és látszatra is dús lesz a hajam és szép tartása lesz, akinél nem hatásos az szerintem csak szimplán nem tudja beszárítani, az a titok nyitja.
Farmasi Pure Herbal Revitalizáló Sampon Vitamin Komplex-szel
2015. április 2.Az itteni vélemények miatt vettem meg, mivel át szeretnék véglegesen váltani natúr cuccokra, és olyan sampont kerestem ami mellett végleg megragadok. Nem vagyok még teljesen biztos benne, hogy ő lesz-e a nagy SamponŐ, de első használatra nem csalódtam. Szép puha lesz a hajam, kellemes illata van, nagyon jól habzik annak ellenére, hogy tele van ilyen-olyan növényi koncentrátumokkal, nem lapítja le a hajam, tényleg élettel teli lesz és ami nekem fontos szempont volt, hogy már második napos és még mindig nem zsírosodik a hajam, ami eddig nem így volt, mert általában már második napon úgy néz ki a hajam mint ami rég nem látott mosást, szóval összességében kifejezetten jó, és csak 990 ft, douglasból, ráadásul jó nagy kiszerelés. Még meg kell találjam hozzá a tökéletes balzsamot (mert amúgy nincs neki balzsampárja, csak valami vacak) és akkor tuti nála maradok. Legyen egy 5ös! :)
Manhattan X-Treme Last Automata Szemceruza
2013. december 20.
Nagyon pipa vagyok ...borzalmas, borzalmas, borzalmas... a tartós szóval a legkevésbé sem illetném, alkalmazás után köbö 1,5 órát bír, jobb esetben; utána kenődik mint a tortán a csokikrém. Nem elég, hogy egy fabatkát nem ér, még ráadásul csillog is b**zeg. Csillámporokkal van megspékelve, ami az arcon mindenhol szétpereg a nap folyamán.
Az ember elvárná egy ilyen viszonylag jó márkától, hogy minőségi termékeket dobjon ki, de ennél a ceruzánál bármelyik másik jobb amit kapni lehet, ezt garantálom.
Himalaya Barackos Arcradír Természetes E-vitaminnal
2013. december 20.Az én normál bőrömre, amivel soha semmilyen problémám nem volt TÖKÉLETES. Nagyon szépen megtisztítja az arcbőrt. Két hónapja használom és ő az egyik kedvencem a legújabb kozmetikai felhozatalomból, arcradír téren nem keresek tovább. Teszi a dolgát és amit ígér. Fántásztís :)
Én már nagyon nagyon régóta vágyom erre a parfümre, annyira szeretem az illatát, nagyon egyedi, üde. Drága nővérkémen éreztem először, de mivel elég drága nem vett rá a lélek, hogy beruházzak egy üvegcsére, a szülinapomra viszont az illat tökéletes másolatát kaptam, szinte ugyanaz az illat "Be Delicate" címmel a Blue.Up - Paris terméke, poton pénzért, ahogy elnézem az összetevők is szinte ugyanazok. Nagyon megörültem neki, elég tartósnak bizonyul, már 6 órája bírja és még elég intenzíven érzem az illatát, pedig mérsékelten fújkáltam. Gondoltam megosztom, hátha van más is aki szívesebben úszná meg olcsóbban, és beéri egy másolattal is, szerintem abszolút megéri.
Miss Sporty So Matte Perfect Stay Alapozó
2013. október 20.Szerintem kircsi alapozó. Egy hónapja használom már, és még mindig jóban vagyunk. Könnyű eloszlatni, felkenés után köbö fél óra míg azt látom, hogy hozzáilleszkedik a bőröm színéhez, javítja az arcom összképét legyen az a fáradságtól/stressztől, és nagyon jól bírja a strapát, mi sem bizonyítja jobban mint, hogy még egy tesco-s éjszakai 9 órás árufeltöltést is kibírt, egyszóval: vagány. A megfelelő színt kell kiválasztani, nekem a 2-es árnyalatú van meg.
Bánfi Hajhullást Csökkentő Hajbalzsam
2013. szeptember 17.
Jajj nem akarom elszólni, de ez a termék egy CSODA! Nem viccelek, annyira gyönyörűen kisimítja a hajamat hajmosás után, hogy szinte nem is kell fésülnöm száradás után. Olyan szépen csillog, selymes utána. Fejemet rá, komolyan mondom még a méregdrága kedvenc balzsamom a l'oreal professional série expert sem ennyire jó. A hajam már vagy 1,5 éve hullik, de pár hete mióta használom ezerszer kevesebb a hullás, BÁR nem tudom, hogy ennek köszönhetően vagy sok más módszernek amit most együttesen alkalmazok, hogy megállítsam a hajhullásom.
Egy szó mint száz, én a hajszesszel együtt használom és egy büdös szavam sem lehet ellene. Azt nyújtja amit ígér, csillagos ötös.
(Egyáltalán nem értem, hogy másnak miért nem hat ugyanígy,... komolyan).
Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Regeneráló Esszencia (régi)
Tény, az ára borsos
DE!
Nem mondom, hogy teljesen megállította a hajhullásomat de nincs már messze, hogy kiálljak a dzsungel közepére mint a dzsungel királya, komolyan olyan oroszlánsövényt növeszt ez a szer nekem hamarosan.
Én még életemben nem láttam ennyi hajat a fejemen. Rengeteg babahaj és csak nőnek, nőnek. Ami a durva őszi hajullásommal kihullott (egy markényi a zuhanyban minden hajmosás után) az most nagyon szépen visszapótolta magát, sőt még több is.
Nem szoktam kommentelni csak akkor ha valami tényleg beválik, tehát ezt terméket tényleg bárkinek bátran ajánlom akinek a mindennapjait és az önbizalmát rombolja a hajhullás.Tudom, hogy mennyire bosszantó én is évekig küzdöttem vele de ez a kis csodaszer most szépen helyrerakja. Én most fogyasztom a második flakonnal, Alaposan bele kell dörzsölni a fejbőrbe és kúraszerűen minden nap használni. Én emelett samponnak a yamuna shae vajas samponját használom és jelenleg tényleg ragyog a hajam. Remélem ez segít bárkinek aki 'bad hair' problémákkal küzd :)